Auto - radionica, potraznja delova

Evo, ja sam malopre opet probao - kad namestim na AUTO, onda se sve samo podesava, i temperatura se prilagodjava onome sto je zadato (u tom trenutku je bilo na 22 celzijusa), a takodje se i intenzitet ventilatora sam povecava i smanjuje da bi postigao ili odrzao to sto treba.

Mislim da ljudi kada pricaju o automatskoj klimi uglavnom misle na "digitalnu klimu". Dakle pritiskas dugme i elektronski regulises klimu. Kod mehanickih vrtis krug. Isto sranje, drugo pakovanje.

jes' vala isi djavo sem shto kod dvozonske auto klime mozhesh da namestish da na jednoj strani vozacha bude npr 22 stepena a na suvozachkoj 26. isto vazhi i za ove na drugoj i trecoj klupi s tim shto oni mogu i skroz da ugase klimu kod njih pozadi.

Ja sam se malo udubio u problematiku i saznao da ustvari u kolima imam automatsku klimu, a ne manuelnu :rumenko: Ebi ga, covek napisao manuelna, ja poverovao. Sad sam pogledao uputstvo za moj auto i video da kod manuelne klime i ne postoji mod AUTO, to je karakteristika automatske.

Si sam ugradjivao, ili majstor? Ako je majstor kolko te je izaslo?
Pa sam,to je ventil koji ide na crevo.

vd:
gorivo se vraća jer umesto njega na nekom mestu ulazi vazduh.
s' obzirom na godište automobila ja bih prvo proverio prelivna creva i priključke na filteru.
nepovratni ventil samo uklanja posledicu a ne uzrok.

Zato sam i pitao zasto se vraca.
Meni je vukao vazduh na kucistu filtera.
Za prvu ruku najjednostavnije rjesenje.

Taman da ti odgovorim, obrisali i onu drugu.
Mnogo se osilio ovaj novi
OsBatine-1.gif

Ja sam se malo udubio u problematiku i saznao da ustvari u kolima imam automatsku klimu, a ne manuelnu :rumenko: Ebi ga, covek napisao manuelna, ja poverovao. Sad sam pogledao uputstvo za moj auto i video da kod manuelne klime i ne postoji mod AUTO, to je karakteristika automatske.

Imam tu automatsku dvozonsku klimu,nije losa.Procitaj manual auta,ima raznih caka za recirkulaciju vazduha,skroz je ok.

poozdrav,
bio bih zahvalan ako neko moze da me uputi...
hteo bi da spustim floridu (in 1.3cw 2004)napred svega 40-50mm da ne izgleda ko jarac...da li je neko radio nesto slicno i ako imate neki savet,da li da ih sabijam,secem ili nesto trece...neki mi majstori rekose da je najbolje da vidim od nekog tipa komplet opruge(da su krace taman toliko)proverio sam nisu ni blizu iste....neki svate info...

poozdrav,
bio bih zahvalan ako neko moze da me uputi...
hteo bi da spustim floridu (in 1.3cw 2004)napred svega 40-50mm da ne izgleda ko jarac...da li je neko radio nesto slicno i ako imate neki savet,da li da ih sabijam,secem ili nesto trece...neki mi majstori rekose da je najbolje da vidim od nekog tipa komplet opruge(da su krace taman toliko)proverio sam nisu ni blizu iste....neki svate info...

I jedno i drugo. Izmeri koliko bi dobio skracenjem za jedan krug. Ako samo sabijes, moze da se desi da krugovi udaraju jedan u drugi, a ako samo seces, imaces malo krugova.

I jedno i drugo. Izmeri koliko bi dobio skracenjem za jedan krug. Ako samo sabijes, moze da se desi da krugovi udaraju jedan u drugi, a ako samo seces, imaces malo krugova.

pa cini mi se da bi jedan krug resio problem,samo mi neki majstori rekose da to nije bas bezbedno,kao oslabio bi oprugu i ona ne bi radila kako je predvidjeno da radi te da bi na taj nacin eventualno doveo sopstvenu bezbednost u pitanje...pa mi je preporucio da nadjem odgovarajucu kompletnu oprugu fabricki za toliko kracu...
sad sam zbunjen u celoj prici...
koga god da pitam sve dobijem neke klimave odgovore...ovo secenje mogu da probam uz uslov da ne bi doveo bezbednost u pitanje tipa izletanjem iz krivine ili udarcem u rupu kojih kod nas nije malo...

usput,da li postoji adekvatno resenje za instrument tablu koja radi kako ona hoce.hteo sam novu da kupim ali mi je prodavac rekao da ce i nova(ista takva) raditi kao i trenutna posle kratkog vremena...negde sam na forumu naisao da su ruske od lade 111 identicne i da nemaju tih bugova...

heheh...tek sam poceo sa smaranjem... :)

Back