Auto - radionica, potraznja delova

.....u pitanju je kombi GMC benzinac.....zanimjljivo je da se on sam gasi kad se skine sa kablova....kad je na kablovima radi normalno....

totalni rispekt za GMC kombi (: drug i ja sastavljamo zastava kombi 900AK 45konja... restauracija je jos malo gotova

http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=2195&page=13

topic: ne znam. Probaj da ga oteras kod elektricara da pronadje problem. Slepaj ga ili dovedi elektricara kod kombeta.
odakle si? Ako si iz KGa mogu ti preporucim jeftinog, a najboljeg * zvuci nemoguce? * elektricara u Kragujevcu.

.....moze li pomoc....auto ne moze da upali...nema snage ni da zavergla, nema struje....prespoji se....upali normalno...skine se sa kablova....gasi se odmah...

Posto je benzinac u pitanju, njemu treba alternator da bi mogao da radi bez akumulatora. Kad stavis drugi akumulator on ce raditi dok ga ne isprazni jer cim se gasi ako se skinu kleme sa akumulatora, alternator ne puni. Razlog sto ne puni moze biti da je pukao kais, ako vrti samo njega, da su probile diode ili neka od dioda itd. Znaci auto ko elektricara i nek ti pogleda alternator.

geroder, meni na kadettu jedno vreme nije punio alternator. Htedoh da mu pomenem to, al da se ne obrukam jer nisam bio siguran jel se to zove alternator ili alanser ili kako vec,posto mi mehanika slaba strana...
meni kais je valjda bio labav i nije punio ... cim upalim svetla i player odmah pocinje da vuce sve iz akumulatora i jos slab aqmulator i odmah sve dumre :D

Back