gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Znaci sedista su u vrh stanju, presvucena ponovo... Dosao sam u posed tih sedista, pa ne znam kolika im je vrednost
koliko si platio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sedista su u vrh stanju, presvucena ponovo... Dosao sam u posed tih sedista, pa ne znam kolika im je vrednost
Hocu da napravim buggy, od peglice, ali nigde nemogu da nadjem planove... ako neko zna neki dobar link.... ???
.....u pitanju je kombi GMC benzinac.....zanimjljivo je da se on sam gasi kad se skine sa kablova....kad je na kablovima radi normalno....
Moguce da je akumulator u kratkom(ili skoro) spoju.Da li puno zavarnici kad ga prespojis kablovima sa drugog auta?Izmeri napon akumulatora......moze li pomoc....auto ne moze da upali...nema snage ni da zavergla, nema struje....prespoji se....upali normalno...skine se sa kablova....gasi se odmah...
Dobio sam ih u nekoj kompenzaciji jos pre par godina, pa bi ih prodao, ali ne znam koliko uopste vrede.koliko si platio?
Skoro zasigurno akumulator, zameni ga sa novim. Posle toga bih ja proverio i regler!.....moze li pomoc....auto ne moze da upali...nema snage ni da zavergla, nema struje....prespoji se....upali normalno...skine se sa kablova....gasi se odmah...
.....moze li pomoc....auto ne moze da upali...nema snage ni da zavergla, nema struje....prespoji se....upali normalno...skine se sa kablova....gasi se odmah...
TREBAJU MI ZADNJI AMORTIZERI ZA MAZDU 323 SEDAN 90.GOD 1.3
JER ODGOVARAJU OD NEKOG DRUGOG AUTA
jel ima neki servis u kojem mogu da mi stave neonke na kola?
![]()
jel ima neki servis u kojem mogu da mi stave neonke na kola?
![]()
pobogu uradi to sam.
Šta ćeš kada se zbog kiše ili bilo koje vode iste pokvase i zbog kontakta sa hladnom vodom počnu da pregaraju, ili se zbog blata ne primećuju...?![]()
Odgovara samo od Mazde 323 svih kubikaža
JA sam drugu stavio od keca prednje opruge i stoji super jos ako imas plin idealno zbog boce.
Човек је питао за амортизере, а не за опруге.
Imate tolet papir? -Ne, ali imamo smirglu...
![]()