AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Ajde da ti dam tablicu iz neke drzave pa da proveris nama ovde kilometrazu.
Pritom ne mislim na Italiju gde ti imas aplikaciju i mozes da proveris kilometre nego na druge drzave jer nije samo Italija drzava iz kkoje se uvoze kola a i trenutno se najmanje uvoze iz nje.
Uostalom koliko pojma nemas je to da se tablice preko odjave i vrate se u njihov MUP.
Ili jednostavno,kad si toliko pametan :hahaha:, kako mislis da auto ima tablice kad je preko odjavljen da bi se mogao uvesti u drugu drzavu?
Smesan si za medalju.

Poslednja izmena od moderatora:
Deo ergele. 😉
Malopre ih premeštao pa ajd da slikam.
20230225_175939.jpg

Ko nema fotografije sa originalnim tablicama taj skida kilometražu i vara kupce. Vrlo jednostavno. Ima placeva koji prodaju izudarane automobile sa tablicama a sa drugih koji su sređeni skinu tablice i smanje kilometražu. Preprodavci sve rade kako bi izvarali kupce i samo se time bave.

Preprodavac nema školu i ne može da se očekuje neko preterano poštenje i samosvest.

Dakle ko nema tablice na fotkama i ko ima i zašto. O tome da su preprodavci druga treća ruka da i ne govorim.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Majstore hoces tablice pa da vidimo kako ces da proveris kilometre?
Ajde da utvrdimo da tvoja glupa prica je najobicnija laž.
Uostalom jel citas ti sta ja pisem?
Kola da bi se carinila moraju da budu odjavljena i da se vrate tablice.
Ova sto stignu ovde sa tablicama su fermo tj bez odjave i tad se te tablice predaju sa predmetom ali ta kola nisu odjavljena preko jer vlasnik ne moze da ga odjavi zbog nekog duga prema drzavi.
Postenje nema veze sa obrazovanjem i mozes da budes magistar i prevarant.
Uostalom ovim poslom se bavi mnogo ljudi i svi su prevaranti jer nemaju skolu? :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
B8 bez xenona mi je nekako fuj
Al zato ima kozna sedista sa grejacima i navigaciju pa ti biraj sta bi pre.
Ja sam svoj auto dovezao sa tablicama
Odakle?
Iz Šuljma?
Može ali svaki preprodavac koji stavi fotke auta sa tablicama iz inostranstva ima pravu kilometražu. Proverio više puta.
A ovo ti je glupost na kvadrat jer ima dokonih likova na drugim forumima koji su nahvatali brdo prodavaca u lazi sa kilometrima i to bas na osnovu tablica iz Italije. Ali vi strucnjaci imate samo tu aplikaciju iTarga i ne zante za neku drugu a da je dokaz to ajde nam daj kilometre od ove Alfe na kojoj su tablice.
Cisto da se uverimo da ne lupetas i lazes narod na forumu.
4.jpg

Al zato ima kozna sedista sa grejacima i navigaciju pa ti biraj sta bi pre.

Odakle?
Iz Šuljma?

A ovo ti je glupost na kvadrat jer ima dokonih likova na drugim forumima koji su nahvatali brdo prodavaca u lazi sa kilometrima i to bas na osnovu tablica iz Italije. Ali vi strucnjaci imate samo tu aplikaciju iTarga i ne zante za neku drugu a da je dokaz to ajde nam daj kilometre od ove Alfe na kojoj su tablice.
Cisto da se uverimo da ne lupetas i lazes narod na forumu.
Pogledajte prilog 1302414
Kakav ti je ovo krš vidi zazor gepeka i branika nisu te valjda opet prevarili preprodavci?!??

Guiletta fin autic u svojoj klasi ..Odoh sledece sedmice na skijanje 1100km Pita me zena a s cim ćemo ići hoćeš kupiti nesto ..Jok reko nema nista pametno idemo sa Alfom ..A ona zacudeno sa Alfom,hoće li izdrzati ..Pa nzn trebala bi nzn zašto nebi izdrzala .. ..Nesto mi je zena skeptik sto se tice Italijana. Navikla na Nemce sta da se radi..🤣.. a meni bas simpaticna ima nekog smeka kod tih Italijana ..

Hhhh kada svirne turbina mora da se čisti kompletan sistem interkulera :mrgreen:
Tako je ...to sam ovim u HR i podvukao plus creva od dovoda ulja novo ulje I filter ..Sve skinuto ocisceno stavljen novi tj repatirani i nije bilo vise problema..Nije bilo nesto strasno koliko se secam dao sam oko 400€ ..negde oko 20€ im bila satnica u Citroën servisu sto mi je bilo smešno ali sve određeno po PS ..Sad im je verovatno veca nzn nisam radio nista od tada

Kakav ti je ovo krš vidi zazor gepeka i branika nisu te valjda opet prevarili preprodavci?!??
Stavi malo naocare kad gledas slike ali ono sto je mnogo bitnije je da nisi proverio kilometrazu i okacio nam koliko je presla.
A ovamo palamudis o tablicama i kilometrazi.Pa evo tablica majstore pa nam reci koliko je presao ovaj auto!
A majstore,nema te nigde jer ti prica ne pije vode?
Samo lazes i glupiras se na forumu.
Opet bih pre xenon. Nekako mi ne ide taj auto bez xenona, bez obzira na opremu.
Ja ne bih. Valjda meni treba da bude lepo a ne drugima.

Back