AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Kako da ne.
Znaci tvoj auto sad vredi 700€?
Pa to je tvoja matematika a ne moja.:hahaha:
Pokopovas se iz posta u post i isti si kao Vucic,lazes li lazes i na kraju i ne znas sta si sve izlagao.
Sto se tice tog A4 trebao si se detaljno raspitati preko telefona a ne ofrlje i lepo naglasiti da li pristaju da ti daju 100€ ako ne bude onako kako su rekli. Ako ne bi pristali znao bi odmah na cemu si.
Da sam dobio auto na nagradnoj igri jel bi trebo da ga poklonim? :lol:

Pozdrav ,

Prelistavao sam forum na ovu temu,jer planiram da kupim auto. Haos kakvih placeva sve ima. Hteo bih da pitam za preporuku ili misljenje u vezi SUV-a 2010-2011-2012, trenutno mi je favorit Qashqai i onaj +2. Kupio bih dizela,do sad sam vozio Audi b6 1.9 tdi 116ks ima neko savet kog motora da se klonim?
Hvala unapred
Nekog dobrog majstora obavezno povedi sa sobom ,a za dizele nemam neko veliko iskustvo ,pozitivno iskustvo sa Opel odnosno Isuzovim motorom imam i neke starije dizele ali tebi to nije u opticaju .

Pozdrav ,

Prelistavao sam forum na ovu temu,jer planiram da kupim auto. Haos kakvih placeva sve ima. Hteo bih da pitam za preporuku ili misljenje u vezi SUV-a 2010-2011-2012, trenutno mi je favorit Qashqai i onaj +2. Kupio bih dizela,do sad sam vozio Audi b6 1.9 tdi 116ks ima neko savet kog motora da se klonim?
Hvala unapred
Qashqai sa 1,5dci je ok a i 1,6 ima je dobar.. Zavisi ko i kako je vozio i održavao ali generalno su ok ali i jako popularni ..Pretežno se kupuju kao familijarno vozilo na Zapadu i više je žena za volanom nego muškarac.. To kože biti i dobro i loše.. ;)

Opel Meriva 1,6 2008/2007. Bez poliranja i lickanja.
20220612_092854.jpg

Tip top a čekaš delove :lol: ja u hyundai servisu zakažem online, odem popijem kafu i auto gotov. Dobijem opran i usisan auto.
Nista nije zakazano i nista nije naruceno u prelazu sam im trazio par sitnica .. Naravno da se zakazuje online ne rade oni meni auto jer im je cena 120€ na sat ..,Samo gledam servis ovo im je za aute pored njega je duplo veca garaza za teretna auta

Kako ne rade ti ništa a dole fotke trapa ovog merdžana na dizalici. Opet švaba ima neki spec alat pa moraš da platiš papreno uslužno šrafljenje :mrgreen:

Pogledajte prilog 1184474
Moj trenutno izgleda ovako .. bas lice 🤣..,Ne sekiraj se ovaj će doneti bar 2x vrednost tog tvog .. Tako da sve sto se uloži će se vratiti i jos će doneti lep profit :)
20220527_134254.jpg

Poslednja izmena:
Zanima me da li je neko angazovao auto-novinara Aleksandra Todorovica (sa njegovim timom mehanicara) radi nalazenja dobrog polovnog auta? Tip naplacuje 300 evra da navodno sve proveri. Ja jesam i moja iskustva su uzas. Odmah nakon placanja "usluge" i kupovine kola je zbog ociglednih nesostataka auto naknadno proveren kod dobrog majstora. Nasao je gomilu stvari tipa kvacilo, zamajac, amortizeri da su pri kraju ili su vec otisli. Doticni gospodin naravno nije ni hteo da cuje da nesto nije u redu nego je nastavio sa poznatom manipulacijom tipa: "svi lazu, hoce da vas pokradu, samo ja znam ...". Kola su ocaj + vracana kilometraza a on nece ni da cuje jer je pare vec uzeo. I naravno, pre placanja je to bio sasvim drugaciji ton, a posle me je nezainteresovano optuzivao da mu oduzimam vreme.
Da li je jos neko imao iskustva sa gorepomenutim gospodinom i da li je jos neko proveravao kola posle njega?
Da to je on,
"Vaš Aca" - pre uzimanja para,
a posle vaše uplate - gospodin kome najobicnijim pitanjem oduzimate vreme, kidate zivce, maltretirate...
Čovek u opšte nije za saradnju.
Ili je u pitanju čist prevarant ili je neuračunljiv.

Da to je on,
"Vaš Aca" - pre uzimanja para,
a posle vaše uplate - gospodin kome najobicnijim pitanjem oduzimate vreme, kidate zivce, maltretirate...
Čovek u opšte nije za saradnju.
Ili je u pitanju čist prevarant ili je neuračunljiv.
Musterija je uvek u pravu ,ljudi to zaboravljaju ..onomad sam narucio nesto pa mi poslali pogresno ,odmah sam ih kontaktirao i rekao i ispali su fer i profesionalni!
O svom trosku mi ponovo poslali ono sto sam i narucio ,njihova je greska.

Tako se i radi.
Kod g-dina Aleksandra Todorovića, musterija, nakon uplate traženog honorara, ne samo da nije u pravu,
već nema pravo ni na pitanja ni na dodatna pojašnjenja u vezi njegovih usluga.
Svaki odgovor počinje uvredama a zatim idu priče o tome kako "za mali honorar previše radi".
Data obećanja, nakon dan-dva, NE VAZE.
Vređa, preti objavljivanjem vašeg indentiteta na njegovom sajtu...

Back