igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.866
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a stvarno, koliko je to zapravo korisno? Meni se čini da bi mi smetala razna slova na vetrobranu. Auto ipak nije lovački avion, a vožnja nije Top gun film.Uz to ima još i head up display
Posto kosta?Evo npr gledam f10 520d 2013 lep ko lutka ali mrsav sa opremom a to niko nece da kupi.. Oce ali moras da ga poklonis .. Tako da ako ga dobijem moram da mu ubacim bar kozu i veliki ekran,. . svetlu koznu kabinu sa el sam nasao za 450€ , veliki ekran za 150€ .. .. 600€ plus ribanje tj čišćenje i tek onda moze da se proda za dobru cenu ..
Pogledajte prilog 944592
Nije za export za ovde je ako ga uzmem ponedeljak je aukcija .. Nisu oni vise skupi .. od 6-7k € bez poreza krecu zavisno od km i oreme... za 8-9 uzmes bas dobrog .. ali ja se evo neckam koliko god da ga volim toliko je rizican za kupovinu .. ako te lanac I veliki servis zakaci nema nista od zarade .. kod njih servis menjaca ulazi a to je 300€ delova lalaac 1400€ kod kolege jos malo dok ga uegnes moze lako da ode na 2000€ . To ne volim kod njih ...Razmisljam jos uvek ako me cena povuce tu nema spada pa sta bude... Da izleti neka mecka povoljno zaboravio bi na BMW..Posto kosta?
Ovaj je 2012 230k km .. sa porezom ga ganjam za oko 13k ima sigirno min 5k € povrata poreza tako da to nije problem ..Mogao bi i njega prodati vani ali mi se to ne radi . Ustvari videt cemo zavisno sta se sve bude moralo raditi.. Možda je dobar ima sve servise tako da nzn dok ga ne pregledamAko je tako, trazi mi neki za 7-8k evra. Samo da resim prevoz![]()
Ako je tako, trazi mi neki za 7-8k evra. Samo da resim prevoz![]()
Kod mene bi bila nzn sta on preferira ali dosta manje zajbancija a I kad ih ima dosta jeftinije se prolaziZnači Mečka.![]()