AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Polovan deo moze da bude od prosle godine i da je skoro ugradjen i sta to fali takvom delu?
Jel i on ne valja?
Eto ja sam ugradio polovnu remenicu alternatora na jedan auto koja se sija kao da je stara mesec dana za razliku od vecine koje su zardjale i ni na sta ne lice.
Cena 20€ a nova je 4500 dinar. I sta joj fali?
Eno remenica radilice koju sam stavio na X3 i dalje fercera samo tako i jel to losa kupovina?
To strucnjaci tako piskaraju gluposti a to je otprilike prica kako je keksu istekao rok juce i danas ne sme da se jede.

Ako nisi znao 90% vozila na otpadima je iz inostranstva, a tamo ugradjuju originalne delove a, ne ove leve kao kod nas.
Uostalom zar si zaista toliko slep da ne vidis sta pise na delu koji kupis?

Ja kad sam uzeo remenicu radilice video sam znak BMW na njoj sto znaci da je originalna a kad sam uzeo remenicu alternatora video sam Valeo a ti idi pa uzimaj kineske delove jer su jeftini.

Poslednja izmena od moderatora:
Zao mi te ponekad kad vidim kakav su lik.:dosadno:
A kad sam vec tu....danas ode Megan.
20210609_180342.jpg

Ne podrzavam prevaru u bilo kom smislu ali razumem te ljude jer se nagledam svega i svacega u ovom poslu.
Tu je razlika izmedju mene i vas koji neiste u ovom filmu.
Da prevara ima to je sigurno ali ima i postene prodaje.
Eto juce sam ovog Megana prodao ljudima koji su i citali moje pisanje na forumima i gledali moja kola i na kraju se ispostavilo da sam im pomogao pre dve godine pri kupovini auromobila koji nije bio moj i da sam im dao savet sta da urade i kako da kupe auto a cega se ja uopste ne secam.
Zato su dosli kod mene i kupili auto jer su imali poverenje.
A sto se tice mog pisanja ja ne branim prevarante iako to neki misle da cinim ali ako bi se malo dublje upustili u razamtranje onog sto napisem shvatili bi neke stvari i zasto tako pisem.

Pazi u zemlji gde je 1.3 miliona ljudi BEZ osnovne škole sigurno da si im prodao i teško da su išta čitali na forumu :lol:

Braniš još kako prevarante, ja okačim neki link i fotku a ti odma skočiš da izmišljaš maaa to curi voda nije mast, ne vidiš dobro.
Nema u Srbiji para .. Srbija je siromasno trziste sa jako malom kupovnom moci njenih građana.. % koji imaj oni kupuju nova i skuplja auta a ostali gledaju da produ sto jeftinije a njih je daleko najvise .. Nemoguće je da su auta istog godišta i iste kilometraže jeftinija u Nemačkoj nego u Srbiji a toga ima koliko hoces.. Plus sto vlada mafija koja ne zeli da uredi drzavu .. Idealno mesto za muljatore

Secam se ovde kod mene jedan Turcin koga znam je kupio A6 sa 240k km koji je imao tehnici pre 2g i km od 160k na zadnjem teh .. on ga skinuo na 180k i stavi na prodaju.. Bivsi vlasnik vozila ga vidi i prijavi .. Ne da nije zaradio na tom autu nego je otisao u minus 5k € ... Vise to ne radi .. Nodzor je bitan i primena zakona.. kad toga bude muljanja prestaju .. svi gledaju da sto vise zarade

A sta ako je prodavac kupio auto ovde u Srbiji i kupio ga sa toliko km na satu i ne zna prave kilometre?
Sta ako je nas covek kupio preko auto sa laznim kilometrima a ne moze da ih proveri i onda proda taj auto ovde u Srbiji?
I tamo ima muljatora koliko hoces.
I da,hajde nam daj link ka oglasu za Grande Punto od 1000€ u Sloveniji al nemoj neku ruinu nego normalan auto,ne nov nego samo normalan i prosecan.

što je kupio od muljatora što nije kupio od vlasnika ili još bolje prvog vlasnika?!?? Ne najlakše je na otpadu napuniti labudicu, doterati u Srbiju, skinuti kilometražu, naštampati lažne servisne knjižice i nabiti cenu 3000 evra i zaraditi "samo" 1000 evra po automobilu.

E pa ako mu se isplati rizik onda može i da robija u kpz da kopa kukuruz OBAVEZNO svaki dan.

Bila 2 oglasa pre neki dan, slovenci prodaju, nude i dovoženje. Normalno prodati isti dan.

Pa kupuju se kola koja su prihvatljiva s cenom.
To moze da bude i od vlasnika koji je takodje spustio kilometrazu jer ,znas, tamo zive i arapi i rusi i turci i albanci i poljaci i ukrajinci i srbi i hrvati i svi su i oni kupovali nova kola ali genetski znaju da ih krste.
E bas sad nestalo tih Grande Punto primeraka po 1000€.:hahaha:
Ne lupetaj jer sam bas pregledao AvtoNet oglase i po staroj prici ne da nisu 1000 nego su oko 2000-2500 a gde su jos troskovi.Uostalom to mozete i sami da proverite i uverite se kako ovaj lik smara sa cenama raspadnutih krseva i poredi to sa dobrim automobilima jer njemu je to sve isto-ocigledno.

A sta ako je prodavac kupio auto ovde u Srbiji i kupio ga sa toliko km na satu i ne zna prave kilometre?
Sta ako je nas covek kupio preko auto sa laznim kilometrima a ne moze da ih proveri i onda proda taj auto ovde u Srbiji?
I tamo ima muljatora koliko hoces.
I da,hajde nam daj link ka oglasu za Grande Punto od 1000€ u Sloveniji al nemoj neku ruinu nego normalan auto,ne nov nego samo normalan i prosecan.
Naravno.. Nije uvek moguce dokazati km na svakom primverku ali nije ni mogice dobiti dobru cenu na tim vozilima .. Ta auta često stoje i jako ih je tesko prodati .. Ovi koji rade export malo njih mulja sa km ovde kod mene .. ..Nema potrebe znaju I ovi sto kupuju kako da provere km a I znaju da niko ne prodaje auto koji je presao 100k km nekom prodavcu u Ukraini kad ima jako domace trziste gde može dobiti bolju cenu .. Ima ih koji uzimaju novija auta sa lizinga ali to su obocno premijum marke i malo jace auto kuce ..

Evo npr gledam f10 520d 2013 lep ko lutka ali mrsav sa opremom a to niko nece da kupi.. Oce ali moras da ga poklonis .. Tako da ako ga dobijem moram da mu ubacim bar kozu i veliki ekran,. . svetlu koznu kabinu sa el sam nasao za 450€ , veliki ekran za 150€ .. .. 600€ plus ribanje tj čišćenje i tek onda moze da se proda za dobru cenu ..
Screenshot_20210611-094306_Gallery.jpg

Te klot bembare kao da su napravljene da kupac pati dok je živ što nije doplatio još 10tak hiljada evra za bolju opremu :lol: Sam materijal je kao onaj u grande puntu sa tačkicama sedišta, grozomora to kada vidim ispovratim se.
Dobra je koža prava stvar, prebrišeš jednom mesečno vlažnom magičnom krpom i namažeš onom kremom traje sto godina. Još ako je automobil u hladu ili imaš garažu prava milina. Jedino je zeznuto ako ostaviš auto na suncu ošuriš guzicu naročito cabrio.

Zajebano je tj zahtevno je na njima...jednom sam se zeznuto na 320d bila jeftina ali gola ko pistolj ne zove niko, jedva sam je.se resio .. Od tad BMW bez dobre opreme ne dolazi u obzir .. ili ovako da se ubaci nesto osnovno ali onda cena mora biti dosta niza .. ja racunam kozni imterijer normalna cena 1000-1200€ a ovaj ekran 400€ plus rad...I to mu skidam od cene kad dajem ponudu .. Necemo dzaba raditi :)

Back