AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Na forumima vrlo cesto zna biti toliko razlicitih i oprecnih misljenja da na kraju opet nista ne znas.
Cena auta je bila iznenadjujuce niza od ostalih sto je dokaz da je prodavac znao koji problem auto ima ali je precutao. Jer da je naveo problem auta nikad ga ne bi prodao. Zar nije tako?
Naravno da mi ne bi dali pare za dasku jer su na tu ideju mogli i sami doci. Ako je smesno od mene da ocekujem da im padne na pamet da mi daju pare za dasku onda sigurno nisu imali nameru da se smaraju sa nabavkom. Ocigledno je da nisu imali nameru da mi nabave dasku. A to da sam bio dosadan bio sam itekako dosadan. Posle osam meseci prodavac mi je u jednom trenutku rekao da ima dasku, uvek sam ja zvao i nije se setio da me pozove kada je nabavio dasku, rekao sam mu da cu doci za desetak dana. Posle deset dana kad sam rekao da krecem za Novi Sad on mi kaze da je dasku prodao. Jel i to pise u forumima?
Ma da brt.. Ali daska nije nesto sto se ne vidi.. Nisi imao razloga da mu platiš za nju ili, je trebao, da je nabavi ili si je trebao oduzeti od cene..

Bzvz pises,ovde sam uzeo sa plinom i ustedeo 500€ i za atest,a ti opet teras svoju pricu da se neko zajebo,ne zanimaju me tvoje dizne od 320€ kapiras,dve godine su prosle bez problema sa plinom,znaci cemu garancija,jel sad ti razumes i opet ako je plin bio ugradjen,kako da za njega nema majstora ,a ako ja isti taj plin ugradim bice?xaxa
Bas ti ne ide.
Ko pise o tebi?
Pricam o kolima iz uvoza.I nisi ti ustedeo 500€ nego si platio skuplje taj auto nego da nije imao plin.
Jbt jel si stvarno toliko da ne kazem sta?
Tebi je svejedno kad uzme polovan plin iz inostranstva koji je presao 300-400k km i ovde kad ga ugradis novog i imas garanciju 2 godine?
Priznaj da ti ne ide u ovoj temi i spusti loptu.

Bas ti ne ide.
Ko pise o tebi?
Pricam o kolima iz uvoza.I nisi ti ustedeo 500€ nego si platio skuplje taj auto nego da nije imao plin.
Jbt jel si stvarno toliko da ne kazem sta?
Tebi je svejedno kad uzme polovan plin iz inostranstva koji je presao 300-400k km i ovde kad ga ugradis novog i imas garanciju 2 godine?
Priznaj da ti ne ide u ovoj temi i spusti loptu.
Opet ti izmisljas,sto nikad ne odgovoris kad vidis upitnik,nisam ga platio vise ,bio je ispod proseka,znaci plin gratis 2500€,alu felne jos 500€ gratis znaci auto 2000€,ja ne rasmisljam o plinu iz inostranstva jer i nema ugradjen ovaj auto koji sam kupio,ali ti naravno kad te satera neko u cosak ciframa kao odjednom ne pricas o tome nego o alisi u zemlji cuda,i tako da racunamo da je garancija istekla i za dve godine nema sta da se pokvari a i da se pokvari imamo smesne cifre za dizne i paroisparivac i sta si ti opet dokazao,da ja nisam dobro nesto prosao,trebao sam tebe da poslusam za nepostojecu pricu

Ma super si prosao.
ŽVidim da si se hvalio da si ulozio 1500€ u auto i da nisi zadovoljan radovima.:)
I alo covece,ne pise se o tebi i tvom ebenom autu ovde.
Izgleda da ne mozes to da shvatis. Pa nisi ti glavna zvezda ovog foruma ako nisi znao.
Ja ti sve lepo odgovorio i hteo da te opasuljim ali tvoja sujeta ti ne da da shvatis najobicniji post gde se lepo objasnjava sta je polovan plinski uredjaj iz inostranstva a sta je nov u Srbiji.
Ovo bi i Tihi do sad shvatio.

Ne pise se o tvojim izmisljotinama,kokretno ti se daju primeri a ti izmislis nepostojece sta je neko trebao da uradi,to je kao bolja solucija iz bajke,ni ja 1 upitnik nisi odgovorio ako koza laze rog ne laze,ulozicu jos 3000 i opet sam bolje prosao jer je plin bio ugradjen na kom sam ustedeo 500€:idea: jel kapiras sad koliko si smesan kad pominjes druga ulaganja koja nemaju veze sa plinom ,samo da bi mozda u tvojoj glavi bio u pravu
I evo jos 1 dokaz da preko ne postoje kola s plinom i da su skuplja nego sto su ovde u ponudi i bez da je ugradjen
https://suchen.mobile.de/auto/audi-a4-benzin-automatik.html

Poslednja izmena:
Vidis ti Igi12 sa kakvim likovima se u Srbiji moras boriti?
On zna ali ja ne znam.
On imao u zivotu 3 auta a ja im ne nam broj ali ja ne znam i navodim vodu na svoju vodenicu iako nemam sta da ponudim uopste u ovom momentu.
Ali on bolje zna jer on je zvezda a mi smo ti sto ne odgovaraju na njegova nepostojeca pitanja pa samo izmisljamo i nemamo pojma ali ako bi se on pitao.
Eto lepo si mu okacio primer a on ne zna ni da stiklira na stranim oglasima kola sa plinom kako mi se cini.:D
Spada u kategoriju kupaca koji hoce da kupe auto na plin ali koji mora da kosta isto kao cist benzinac tj auto bez plina. Pa moze rodjace to,moze...ali je taj auto onda presao 400-500k km i tako kosta isto. Nista nije neizvodljivo. :-)

Da brt, te rupe ne vidi svako... I ovde je to tako.. Ja sam prepravio dosta benzinca na dizela pretežno golf 3 .. Video da je cena između golfa 3 benzin i tdi bila prevelika... benzin je bio 4-5k tada a tdi su bili 11-12k.. Ulog sa svim je bio 2700evra. ..Znaš šta su mi sve govorili.. Jesi glup.. Znaš li ti koliko si mogao kupiti benzina za 2700evra itd .. . Ne vide to svi ljudi..
.

I skuplji je dosta sa ugrađenim plinom.. Ovaj konkretno negde oko 1500-2000evra.. Verovatno je isolatljivije ugraditi nov u Srbiji za te pare..

To ja pricam ovom pametnjakovicu a on o nekim stranim diznama za 320€ i nekim svajcarskim garancijama ,jer njegova je rec zakon posto mu je kroz dvoriste proslo 300 cuda i sve kao novi, a od ovih 30 sto imaju plin pola ode na karavane,ostalo 1,9 i 2.0,znaci onaj sto ja trazim 1.8 nema ni1,ali on zna za mene bolje

Poslednja izmena:
Pozdrav svima ovde od čoveka koji nije ušao na Krstaricu više od decenije, ali sam počeo da čitam par strana ove teme i deluje mi da sam naišao na objektivne ljude. Elem, želim da uzmem neki minivan od 7 sedišta, treba mi za neki posao koji planiram. Međutim, što se više uplićem u traganje i razgledanje, sve mi se više čini da je to Sizifov posao. Svestan sam da se mulja i ovde i u Nemačkoj, i u Italiji, i u Bugarskoj. Otvoren sam i za opciju da uzmem nešto ovde, ali i da skoknem preko i sam uvezem. Mučim muku sa svojim majstorom, nikako nema vremena da idemo da gledamo, a vreme prolazi. Neki poželjni modeli su Opel Zafira, Mazda 5, Peugeot 308 ili 5008, Citroen C4 Grand Picasso, Renault Grand Scenic. Budžet je 4-4,5k. Imate li neke preporuke za placeve, majstore koji bi mogli da pogledaju, same automobile, ljude u Nemačkoj ili Italiji kojima verujete, a koji bi mogli da to pogledaju? Hvala unapred svima i izvinite ako odstupam od teme!

https://home.mobile.de/AUTOBASEN#des_289812486
Km, pašu moraš malo da ga sredis na oko što se tiče mehanike oni moraju proci dupli tehnički tako da je sigirno ok,
.Mozes jos skinuti 20% za izvoz van EU znači 2900 na to ti ide 350-450€ prevoza zavisno kako dođeš tako da je u, budžetu .. Cena ti je mala za nešto mlađe bolje ..
Sad gledam, ipak i on ima samo 5 sedišta. Dansku nisam gledao, baciću pogled.

To ja pricam ovom pametnjakovicu a on o nekim stranim diznama za 320€ i nekim svajcarskim garancijama ,jer njegova je rec zakon posto mu je kroz dvoriste proslo 300 cuda i sve kao novi, a od ovih 30 sto imaju plin pola ode na karavane,ostalo 1,9 i 2.0,znaci onaj sto ja trazim 1.8 nema ni1,ali on zna za mene bolje
Jesi ti rekao da si kupio auto sa plinom i ustedeo 500€?
Sad pricas da je skuplji auto sa plinom i da ja nesto lupetam.
Pa ti si platio skuplje auto sa plinom i nisi ustedeo nista.
Ustedeo si to sto se vopzis jeftinije u odnosu na cist benzin a taj tvoj auto realno trosi 13-14plina po gradu opusteno. Imao sam kola s tim motorom i to je gradske voznje kad se miluje 11 a cim se malo isforsira ide na 13 i posto trosi vise plina eto racunice a vidim da se zale na cenu plina od 85 dinara.
Pogledaj kilometraze na tim danskim oglasima i veoma cesto se vide kola sa preko 300 pa i blizu 400k km a generalno su mlada kola gde ima o onih 2016 sa preko 300k km.

Ne ti pricas da je auto s plinom skuplji ,ja kazem da nije da ih je bilo od 2 do 4000€,e ako sam ga s plinom platio 3000€ oduzmemo plin 2500€,elu felne jos 500€,pa ja mislim da sam za 2000€ bas dobro prosao pogotovo sto opusteno predjem 100km za crvenu,pa ako ocu da ustedim eto mogu i da milujem papucicu ali necu,180/h danas iso do nsa,eto mogo sam da svratim da vidim tvoja cuda

Back