Auto-gol

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Napravite super plan, kako da nekog smuvate, drzite uz sebe, medjutim, upravo mu time date vetar u ledja. To je ljubavni auto-gol. Da li ste nekada dali sebi auto-gol u vezi ili muvanju? Sta ste uradili, pa je krenulo po zlu?

Poslednja izmena od moderatora:
pokaza osjećanja & emoušns...a i par puta mi se omaklo da kežem "volim te"...naučio iz prokletih filmova,ali žene se lože na takva kakenja samo na filmu...onom komercijalnom...razumješ kolega?

Ne smatram to, autogolom nego dobrim razvojem situacije.
Ko misli da vise vredi bolje odmah da ode, mislim, koji ce mi.:)
Desavalo se da neko ode, ali i da se vrati, tako da autogol vredi dva komada u gostima.

auto gol je smejurija,ja kad igramo guze sam sebe naguzim,namestim se spram stative i opizdim petom da se odbije i udari me u guzu,pa onda ode nazad u auto gol

- - - - - - - - - -

i mreža bude probušena da moram da idem okolo po loptu
i tamo me ujede ker i dobijem besnilo

Cico ja moram otici <3 me ceka :rumenka: i'll be back :flert: prvo moras voleti nekoga iskreno i onda on to oseti i ako te on zeli i voli to ces osetiti :aha: nastace ljubav :) Ako je planiras nece uspeti jer ljubav ne mozes prevariti :lol:

Tacno,ali moze i da pobjegne,ako na vrijeme ne uletis u prostor.To je narocito slucaj kad mislite da je lik neki smoto.............

Znam ljude koji su pokrivali taj prostor godinama, ali je pticica ipak odletela.
Vreme se ne moze vratiti, a nema cene kojom se moze platiti, a njihov dug je bas toliki.
Zato ne treba nikome trositi vreme zauzimanjem njegovog prostora.

neodoljivi pastuve, zar te taj isprazni zivot ne ubija lagano?
mene su zene oterale u manastir, nisam mogao da se izborim sa silnim oblinama

sada u gruboj manastirskoj rizi moje gresno telo prepoznaje spokoj

- - - - - - - - - -

grebe, ali radi pos'o

neodoljivi pastuve, zar te taj isprazni zivot ne ubija lagano?
mene su zene oterale u manastir, nisam mogao da se izborim sa silnim oblinama

sada u gruboj manastirskoj rizi moje gresno telo prepoznaje spokoj

- - - - - - - - - -

grebe, ali radi pos'o

Ne :) daje mi satisfakciju :rumenko: Ne mogu da zamislim jedan dan bez zenske blizine ili virtuelne :per:

Zao mi je sto to cujem :zag: Dozvolio si mozda da te zene pregaze :aha: da ti slome duh :per: i volju ove forumashice :rotf:

Odi na SL :tajna: one vracaju u zivot :zper: :heart:

Ne :) daje mi satisfakciju :rumenko: Ne mogu da zamislim jedan dan bez zenske blizine ili virtuelne :per:

Zao mi je sto to cujem :zag: Dozvolio si mozda da te zene pregaze :aha: da ti slome duh :per: i volju ove forumashice :rotf:

Odi na SL :tajna: one vracaju u zivot :zper: :heart:

odrekao sam se telesnih zadovoljstava
ali razumem te, brate u Hristu

neka se kroz tebe razlije blagorodnost ljubavi
prospi svoju ljubav na njih sve!

Danas sam bio na SL i zovu me same tamo na krevet u neke sobice i same traze da popuse :heart: i onda jos traze Hard sex :zper: + pozice menjamo i super :heart: to su devojke koje zele da je muskarac zadovoljan i happy :rumenko: :aha:

- - - - - - - - - -

odrekao sam se telesnih zadovoljstava
ali razumem te, brate u Hristu

neka se kroz tebe razlije blagorodnost ljubavi
prospi svoju ljubav na njih sve!

haha ne zele sve ljubav nego $$$ :mrgreen:

trudim se da ih ispunim ljubavlju :rumenko: :lol:

Hvala :) ti ih kresi i daj im ono sto zele :rumenka:

Danas sam bio na SL i zovu me same tamo na krevet u neke sobice i same traze da popuse :heart: i onda jos traze Hard sex :zper: + pozice menjamo i super :heart: to su devojke koje zele da je muskarac zadovoljan i happy :rumenko: :aha:

- - - - - - - - - -

haha ne zele sve ljubav nego $$$ :mrgreen:

trudim se da ih ispunim ljubavlju :rumenko: :lol:

Hvala :) ti ih kresi i daj im ono sto zele :rumenka:

dacu im bezuslovnu ljubav i srce otvoreno
ako pognu glave pokajno, na kolena kleknu - tim bolje
sklopicu ruke i zadubiti se u njih, njihovo ime

Back