jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.949
Nije zavera,nego totalna nepaznja.Znaci zavera a![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije zavera,nego totalna nepaznja.Znaci zavera a![]()
Nije istina,vecina ih je donela iz operacionih sala.sve pacijente koji su se javili postoperativno , infekcije su navukli kući, nesavesnim ponašanjem , i slušajući babe i strine kako da tretiraju rane
ako ti tako kažeš , msm za tvoju istinuNije istina,vecina ih je donela iz operacionih sala.
Ima dokaza,a i bilo je rpice na vise televizija.ako ti tako kažeš
Ima dokaza,a i bilo je rpice na vise televizija.

Cista laz i neistina.Sve manje se vodi racuna o hiruskoj sali i instrumentima za operaciju.
ali , samo znam da su operacione sale na najvišem nivou bezbednosti po tom pitanju
nigde nema da je to izričito posledica donesena iz bolničkih izvora
siguran si da će i tim koji radi operativni zahvat rizikovati da radi i takvim uslovima , kakvim ih ti želiš prikazatiCista laz i neistina.Sve manje se vodi racuna o hiruskoj sali i instrumentima za operaciju.
Ako je totalna nepaznja kako su onda brojke koje si ti sam dao 0,1%Nije zavera,nego totalna nepaznja.
Ne znam da li si čuo za dr Petra Ivanovskog, on je nekadašnji profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, vrstan stručnjak. Pogledaj neke njegove tekstove.немам ништа се ти не бој знам да водим рачуна о себи и својима у ово "ново" време,
ko je taj... jel govori sta, daj link?Petra Ivanovskog
zasto ako je veza jasno dokazana statisticki?Vaš antivaksere treba pohapsiti. Ova tema ako id eu tom pravcu, bolje da se prebaci u Teorije zavere
to je posledicaVažno je istaći da su kod dece iz spektra autizma često pridruženi i poremećaji gastrointenstinalnog trakta,
нека хвала за ту лекарску помоћda ne mora da vakciniše decu, ali da , ukoliko ne vakciniše, nema pravo na lekarsku pomoć u slučaju hepatitisa A, malih boginja, zausaka, kojekakvih bolestima čije se širenje sprečava vakcinom.
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=15127137000ko je taj... jel govori sta, daj link?
al znam dosta koji govore da mmr=automatizam
odakle aluminijum?
Kako onda da tumačimo izjavu prof. dr. Milike Ašanin iz beogradskog UC?nigde nema da je to izričito posledica donesena iz bolničkih izvora
kako god oćete , meni već sve jednoKako onda da tumačimo izjavu prof. dr. Milike Ašanin iz beogradskog UC?

Izgleda da je Jolemiša bio u pravu...kako god oćete , meni već sve jedno![]()
Pisao je da su se operisani pacijenti zaražavali u operacionim salama...