Autizam u porastu?

mario80

Legenda
Banovan
Poruka
66.803
Noću čujem krike i tapšanje, kapiram odakle dolazi, video sam ga u dvorištu par puta kako juri i tapše. Oponaša golubove uz neke krike. Na kontra strani zgrade na petom spratu rešetka na prozoru ali se retko čuje, iz iste zgrade drugaru je dete bilo autistično ali je na žalost umrlo pre par god. Sve neko slično godište 5-7 god. Mongoloide više ni ne viđam kao da su nestali?

Jel to neka invazija autizma u srbiji?

Mongoloidnost je hromozomska aberacija pri kojoj neko ima 3 umesto 2 hromozoma 21. To se može utvrditi DNK analizom tokom trudnoće, što je posebno poželjno kod starijih trudnica, i u slučaju potrebe izvršiti abortus. Zato je mongoloidnost sada ređa i pored sve kasnijeg rađanja dece.
Što se tiče običnog autizma, ne znam šta utiče na njegovu sve češću pojavu.

Noću čujem krike i tapšanje, kapiram odakle dolazi, video sam ga u dvorištu par puta kako juri i tapše. Oponaša golubove uz neke krike. Na kontra strani zgrade na petom spratu rešetka na prozoru ali se retko čuje, iz iste zgrade drugaru je dete bilo autistično ali je na žalost umrlo pre par god. Sve neko slično godište 5-7 god. Mongoloide više ni ne viđam kao da su nestali?

Jel to neka invazija autizma u srbiji?
retardi su postali trend.

greota da covek ima retardirano dete a da to dete ne malteretirao ceo komsiluk

retardi su postali trend.

greota da covek ima retardirano dete a da to dete ne malteretirao ceo komsiluk
Screenshot_20240729-135342~2.png

Back