Autizam u porastu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naša medicinska istraživanja su naučno dokazana
а чиме су доказана другим научним доказима која нису доказана?
па да! тако се то ради, довољно да ставиш друге рефенентен документе и нико више неће копати које је истинит или не..?
имаш керија мулиса који (нобеловац, доктор, креатор пцр теста) који је то објаснио како се ради у медицини:
https://odysee.com/@boxoffrogs:e/Kerry-Mullis-full-interview:6

а чиме су доказана другим научним доказима која нису доказана?
па да! тако се то ради, довољно да ставиш друге рефенентен документе и нико више неће копати које је истинит или не..?
имаш керија мулиса који (нобеловац, доктор, креатор пцр теста) који је то објаснио како се ради у медицини
dokazana su time što kad se razboliš ideš kod doktora da te izleči
veće potvrde od toga nema

nisi mi odgovorio , kada se razboliš od bilo šta gde se lečiš
прво код доктора нисам ишао нити ћу,
лечим се сам тако што очистим улазе у тело: вода храна, а ту спада и насилан улаз кроз кожу мимоилазећи једно 7 препрека имуног система. или ти не дам да ме пелцују! - довољно је да то урадиш и нећеш никада бити болестан од ничега.
дакле?

знам их неколико, њих 5, ближа родбина, и свуда су примили ммр
+ родитељи нису били упућени шта заправо раде
+ доктори су били упућени али су ћутали ("ми само радимо свој посао")
ието .. шта каже г.модератор и слични "то се више не лечи"?!
Od 89te svi primaju mmr. U vašoj porodici,nažalost, postoji genetska predispozicija .Evo u mojoj bližoj porodici sva deca su primila , kao i deca mojih prijatelja , kao i sva deca.u odeljenju moje ćerke i u vrticu gde mi ide sin i od sve te dece , a puno ih je, znam za dva slučaja da deca imaju poremećaje iz spektra, a jedno od to dvoje nije vakcinisano i sad, tvojom logikom, sva naša deca su ruskim ruletom dobila destilovanu vodu , a bas na uzorcima tvoje porodice se polomilo da je njih 5oro dobilo otrovne mmr vakcine ? Mislim., stvarno, uozbilji se .

знам их неколико, њих 5, ближа родбина, и свуда су примили ммр
+ родитељи нису били упућени шта заправо раде
+ доктори су били упућени али су ћутали ("ми само радимо свој посао")
ието .. шта каже г.модератор и слични "то се више не лечи"?!
po ovome kako napadaš zdravstveni sistem i doktore, stvarno ne znaš nijedno autistično dete
da znaš bar jedno ne bi ovako duskutirao

iPS, druga situacija u vezi tebe i ovakvog ponašanja , ipak ne bi da ti so na ranu , jer nisi preduzeo sve što je potrebno pa sad prebacuješ nesvesno krivicu na doktore i sistem
@openbox ti si kriv i niko drugi

Poslednja izmena:
jer nisi preduzeo sve što je potrebno pa sad prebacuješ nesvesno krivicu na doktore i sistem
@openbox ti si kriv i niko drugi
видите, ја немам аутистично дете, нити се сматрам кривим (а то значи да ми нико ни ту кривицу не мож набити)

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back