Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.200
sme , ali baš svea pa ne sme bas sve da se kaze o automatizmu jel?
ali špekulacije ostaju uvek napolje , nije im mesto u ozbiljnoj diskusiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sme , ali baš svea pa ne sme bas sve da se kaze o automatizmu jel?
ваша истраживања су шпекулација што то не избацујеш?ali špekulacije ostaju uvek napolje , nije im mesto u ozbiljnoj diskusiji
naša medicinska istraživanja su naučno dokazanaваша истраживања су шпекулација што то не избацујеш?
а чиме су доказана другим научним доказима која нису доказана?naša medicinska istraživanja su naučno dokazana
dokazana su time što kad se razboliš ideš kod doktora da te izlečiа чиме су доказана другим научним доказима која нису доказана?
па да! тако се то ради, довољно да ставиш друге рефенентен документе и нико више неће копати које је истинит или не..?
имаш керија мулиса који (нобеловац, доктор, креатор пцр теста) који је то објаснио како се ради у медицини
а доктор лечи аутизам како?dokazana su time što kad se razboliš ideš kod doktora da te izleči
autizam ne može da se izleči u klasičnom smislu jer je neurorazvojno stanje koje traje ceo životа доктор лечи аутизам како?
nisi mi odgovorio , kada se razboliš od bilo šta gde se lečišа доктор лечи аутизам како?
Autizam je poremećaj i kao takav se tretiraа доктор лечи аутизам како?
прво код доктора нисам ишао нити ћу,nisi mi odgovorio , kada se razboliš od bilo šta gde se lečiš
nisi stručno osposobljen da tvrdiš takvo neštoкаже г. администратор да доктори лече - па ја тврдим да не лече већ маскирају
bodu ih za nešto drugo , ne za autizamаааа па не може - јелда? па чему служе доктори онда и здравствени ситем, што их боду пре
Od 89te svi primaju mmr. U vašoj porodici,nažalost, postoji genetska predispozicija .Evo u mojoj bližoj porodici sva deca su primila , kao i deca mojih prijatelja , kao i sva deca.u odeljenju moje ćerke i u vrticu gde mi ide sin i od sve te dece , a puno ih je, znam za dva slučaja da deca imaju poremećaje iz spektra, a jedno od to dvoje nije vakcinisano i sad, tvojom logikom, sva naša deca su ruskim ruletom dobila destilovanu vodu , a bas na uzorcima tvoje porodice se polomilo da je njih 5oro dobilo otrovne mmr vakcine ? Mislim., stvarno, uozbilji se .знам их неколико, њих 5, ближа родбина, и свуда су примили ммр
+ родитељи нису били упућени шта заправо раде
+ доктори су били упућени али су ћутали ("ми само радимо свој посао")
ието .. шта каже г.модератор и слични "то се више не лечи"?!
po ovome kako napadaš zdravstveni sistem i doktore, stvarno ne znaš nijedno autistično deteзнам их неколико, њих 5, ближа родбина, и свуда су примили ммр
+ родитељи нису били упућени шта заправо раде
+ доктори су били упућени али су ћутали ("ми само радимо свој посао")
ието .. шта каже г.модератор и слични "то се више не лечи"?!
Ma, lupeta. Da mu pukne slepo crevo, verujem da bi blokirao izlaz istog , ne dozvoljavajući lekarima da izvade nepotrebni organ.ako je istina biće da je velika laž
msm da je u pozadini nešto drugo zbog čega je ovakavMa, lupeta. Da mu pukne slepo crevo, verujem da bi blokirao izlaz istog , ne dozvoljavajući lekarima da izvade nepotrebni organ.
кажем знам 5 ближа фамилија, могу имена да им наведем сви су млађи од 6 година.po ovome kako napadaš zdravstveni sistem i doktore, stvarno ne znaš nijedno autistično dete
da znaš bar jedno ne bi ovako duskutirao
видите, ја немам аутистично дете, нити се сматрам кривим (а то значи да ми нико ни ту кривицу не мож набити)jer nisi preduzeo sve što je potrebno pa sad prebacuješ nesvesno krivicu na doktore i sistem
@openbox ti si kriv i niko drugi
nemaš pravo na toево ја тврдим да не лече ништа
tvoji odgovori pričaju nešto drugoвидите, ја немам аутистично дете, нити се сматрам кривим (а то значи да ми нико ни ту кривицу не мож набити)
niko nije obrisao video , ali je nesuvislo naklapanjeпустите људе да гледају па нек сами одлуче шта трпају у уста
то имаш право - немаш право не пије воде,nemaš pravo na to
irelevantno je
није био коментар за видео већ за "брукање"niko nije obrisao video , ali je nesuvislo naklapanje
немам ништа се ти не бој знам да водим рачуна о себи и својима у ово "ново" време,tvoji odgovori pričaju nešto drugo