Па баш супер ако смо дошли до тога да Русију поредимо са Ираком, Авганистаном и Либијом.
Па и ми смо настали на овом простору где и сада живимо, као наследници Винчанске културе, али та цивилизација се није простирала ту у селу Винча, него је ту био центар, док су се краци простирали до Мађарске, Румуније и доле до Македоније. А опет имаш већину Срба који ће рећи да смо дођоши са Карпата у 7. веку. И сад ја треба да кривим Аустроугаре, што Срби не желе да поштују сами себе.
Тако је и са Русима, они су сами криви што су се неки њихови преци одродили од Руса, као што је случај и код нас.
Па када је неко неспособан и неодговоран, онда мораш да се забринеш.
Грађани Русије имају право на слободне и демократске изборе и да корумпиране властодршце који владају већ 24 године отерају у пензију.
Ми смо бар сменили Мила, а Лукашенко и Путин ће и њега да надмаше.
Руси имају право да изаберу праве руске националисте, као што имају право да бирају и оне који су прозападно орјентисани, јер то је политичка слобода, а не да комунистички КГБ-овац влада као Стаљин.
Заправо влада као Стаљин нејаки, пошто је овај бар освојио пола Европе, а Путин нејаки се заглавио у је%еној Украјини и сада гледамо украјинске офанзиве, јер је он велеиздајник који гура Русију у пропаст.
А што се тиче Србије, шта нам је Путин нејаки до сада ослободио ? Па ништа. Шта ће ослободити ? Па ништа. Није он киборг да живи 200 година, па да Срби чекају да руски тенкови изађу на српско-бугарску границу.
За скоро две године ослободио је 100км територије у Украјини.
Ти мислиш да је Пољска била го%но од државе када их је са запада напала Немачка, а са истока СССР ? Они су имали врло добру авијацију, али су ове две државе биле много озбиљније и прегазили су Пољску за месец дана. И данас је Пољска јача и озбиљнија држава од Украјине, а погледај како Русија се мучи са њом.
Иначе СССРу је требало дупло мање времена од Немачке да прегази Пољску, око две недеље, а нацистима месец дана.
Онда су се руковали на граници коју су зацртали раније у споразуму.