Struka je electrician, pošalji mail na mdokman5@gmail.com
Mada mi te agencije nisu najjasnije treba im poslati sve što šaljem u TRA jel tako? ako moram to sve da radim u oba slučaja šta onda radi agencija osim što mi uzima pare?
U svakom slučaju pošalji mail pa ću ih kontaktirati da to malo vidim.
Hvala!
poslacu ti ..nasao sam mail ali ne i sajt?
u svakom slucaju pitaj ih za business registraciju -neka ti posalju u mail-u
oni radi kao head hunters za korporacije i raznorazne firme -mislim da verifikacije rade onako ''usput '' kao dodatni servis za one koji vec imaju ponudu za posao ali im treba TRA certifikat za vizu
ja sam ih nasao preko craigslist i odradili su posao malo sporije ali je zena dobila certifikat sto je najglavnije a posle prvog odbijenog zahteva od TRA -
neke agencije koje se oglasavaju on line su trazile su nam ili previse para ili obavezu da odradimo sve preko njih ukljucujuci kasnije i sam proces emigracije ili nisu na primer htele da mi daju registraciju agencije na uvid (verovatno prevare)
ovi ljudi preko kojih smo isli mogu da ti nadju i posao -meni su nasli kao prevodioca za ruski/srpski/engleski-
takodje imaju i nekoga ko prica srpski(hrvatski?)- pa smo razmenjivali mailove na srpskom- i imali i SKYPE vezu ako je trebalo nesto hitno dase uradi (nije bilo potrebno)
agencija ti treba cisto da ne napravis gresku u pocetnoj fazi - oni ce ti reci sta treba da im posaljes i kako to da upakujes -ni meni ni zeni nebi palo napamet da odradimo TRA kao sto su oni uradili za nas -videces velika je razlika ako radis sam ili preko njih ..ali opet da naglasim ako ti traze ceo paket nemoj da radis sve preko agencije -samo TRA ti je dovoljan posle mozes i sam jer te ''vodi''CO - on ti trazi i uglavnom cak i objasni kako i sta dok TRA te samo odbije i uzme parebez nekog narocitog obrazlozenja .