Audi

Umetnos' :mrgreen:

xqj6kp.jpg

Danas je Audi bio na ugradnji novog auspuha i odusevljen sam rezultatom. Unutra je kao u operi (za sta je dobrim delom zasluzna i zvucna izolacija same kabiine koja je stvarno jako dobra), a opet se preko 3000 obrtaja naslucuje onaj zvuk petaka. Kako mi covek koji je ugradjivao rece, prednji i srednji lonac imaju pojacan protok, a zadnji je za zapremine do 2500 ccm, dakle nesto veci nego sto je potrebno.

Danas je Audi bio na ugradnji novog auspuha i odusevljen sam rezultatom. Unutra je kao u operi (za sta je dobrim delom zasluzna i zvucna izolacija same kabiine koja je stvarno jako dobra), a opet se preko 3000 obrtaja naslucuje onaj zvuk petaka. Kako mi covek koji je ugradjivao rece, prednji i srednji lonac imaju pojacan protok, a zadnji je za zapremine do 2500 ccm, dakle nesto veci nego sto je potrebno.

Snimi ti to sve pa okaci :)

Nabavio sam 2 lajsne koje su mi ostecene i jednu koja mi nedostaje i oznake sa gepeka :D

ngy43t.jpg

Ako se neko bude muvao po otpadima ili naleti ovako negde, trebaju mi stopaljke ali sa verzije sa belim zmigavcima (nisu iste)

Sa ovog ne odgovaraju:

audi-100-1976.jpg

Sa ovog odgovaraju:

audi_100_c2_1.jpg

Audi R8 V10 – automobil sa najboljim performansama

audi%20r8%20v10%201.jpg

Na Sajmu automobila u Njujorku Audi R8 V10 je imenovan za Svetski automobil sa najboljim performansama

Audi R8 V10 je imenovan za Svetski automobil sa najboljim performansama na ceremoniji dodele nagrada za Svetski automobil godine na Sajmu automobila u Njujorku. Ovo je drugi put da R8 osvaja nagradu za automobil sa najboljim performansama: R8 V8 je osvojio ovu nagradu 2008. godine.

Razvijen zajedno sa quattro GmbH, Audi R8 V10 ima motor sa deset cilindara sa direktnim ubrizgavanjem od 5.2 l koji razvija 386 kW (525 KS), dostiže ubrzanje od 0 do 100km za samo 3,9 sekundi i dostiže najveću brzinu od 316 km/h. Karakteriše ga Audi tehnologija kao što je quattro permanentni pogon na sva četiri točka, laka aluminijumska karoserija i inovativna svetla u LED tehnologiji.

Ovo je već druga nagrada Svetski automobil sa najboljim performansama za Audi R8: prvobitna V8 verzija je osvojila istu nagradu 2008. godine. Bilo da kupac odabere R8 sa V8 ili sa V10 motorom, dobiće svetskog pobednika automobila sa najboljim performansama.
Ovo je treći put da Audi osvaja ovu nagradu za pet godina koliko se ona dodeljuje: RS 4 je 2007. godine proglašen za Svetski automobil sa najboljim performansama.

Izvor : Audi.rs

Juce sam se vozikao u olroudu 3.0 tdi :) . Stvarno je zlo kako taj auto ide, ali su mogli da mu naprave malo mekse vesanje. Ja se nesto razmisljam izmedju starijeg olrouda i mecke W211, ali cu za koju godinu verovatno biti kandidat za ovog novijeg olrouda :) .

Juce sam se vozikao u olroudu 3.0 tdi :) . Stvarno je zlo kako taj auto ide, ali su mogli da mu naprave malo mekse vesanje. Ja se nesto razmisljam izmedju starijeg olrouda i mecke W211, ali cu za koju godinu verovatno biti kandidat za ovog novijeg olrouda :) .

Vozio sam W211 270 CDI i ono... Mecka bre :)

Samo sto je imao manuelni menjac, sto je po mom misljenju budalastina u takvom autu.

Meni je svejedno da li je manuelni ili automatski menjac, vazno da je auto ok. Jedan 220 CDI bi uskoro trebalo da bude ponudjen na prodaju, bacio sam oko na njega. Samo da se resim moje rage :)

Back