Pozdrav da li je neko imao problem sa audijem a4 b8 2013 kad se doda gas i ide u veće obrtaje počinje da pišti ali samo kad je u brzini a na leru ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li smem da imam svoje mišljenje pa da kažem da je to stari automobil i da je vrlo moguće da se to dešava zbog velike starosti?Pozdrav da li je neko imao problem sa audijem a4 b8 2013 kad se doda gas i ide u veće obrtaje počinje da pišti ali samo kad je u brzini a na leru ništa
To pisti može biti svašta ..Snimi zvuk pa postaviPozdrav da li je neko imao problem sa audijem a4 b8 2013 kad se doda gas i ide u veće obrtaje počinje da pišti ali samo kad je u brzini a na leru ništa
Automatik ili manuelni?Pozdrav da li je neko imao problem sa audijem a4 b8 2013 kad se doda gas i ide u veće obrtaje počinje da pišti ali samo kad je u brzini a na leru ništa
Moze tu da pisti vise stvari, ne moze ovako napamet...moze i kaisevi da piste cak.Pozdrav da li je neko imao problem sa audijem a4 b8 2013 kad se doda gas i ide u veće obrtaje počinje da pišti ali samo kad je u brzini a na leru ništa
Može da bude svašta i ništa, npr pod opterećenjem da proklizava nešto a u leru ne jer nema opterećenja. Korpa lamele je znala da pišti pod opterećenjem. Meni pištao druk ležaj npr. U suštini sve što se vrti može da pišt
Mogu da pište al veliki servis je radjen prije 50 hiljada km sad dal je moguće da su oni otišli i kad je opterećenje da počnu pištatiMoze tu da pisti vise stvari, ne moze ovako napamet...moze i kaisevi da piste cak.
ManuelniAutomatik ili manuelni?
Ne zupcasti kais nego kais alternatora, serva, klime znaju da piste kad dotraju ili ako nisu zategnuti lepo pa dolazi do trenja.Mogu da pište al veliki servis je radjen prije 50 hiljada km sad dal je moguće da su oni otišli i kad je opterećenje da počnu pištati
Ne zupcasti kais nego kais alternatora, serva, klime znaju da piste kad dotraju ili ako nisu zategnuti lepo pa dolazi do
Aha pa ne znam sve ćemo provjeriti , on u leru kad je dodaješ gas ništa čim se krene preko 2,5 hiljade obrtaja počne pištat i ne prestaje da pištiNe zupcasti kais nego kais alternatora, serva, klime znaju da piste kad dotraju ili ako nisu zategnuti lepo pa dolazi do trenja.
Kako 2001 ne pisti?cuj star automobilDa li smem da imam svoje mišljenje pa da kažem da je to stari automobil i da je vrlo moguće da se to dešava zbog velike starosti?