Au Pair ???

• Začetnik teme Začetnik teme ivka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
OPASNOST !!! OPASNOST !!! OPASNOST !!! OPASNOST !!!

PREVARA 100% PREVARA 100% PREVARA 100% PREVARA 100%

AU PAIR DUGA - BEOGRAD vlasnice DUSICE GACESE
TC PIRAMIDA LOKAL 191
011/ 21 777 27
062/ 490 799

PREVARA 100% PREVARA 100% PREVARA 100% PREVARA 100%

OPASNOST !!! OPASNOST !!! OPASNOST !!! OPASNOST !!!

Ovo je tacno!!!
Prijavila sam se za au pair program preko AuPair Agencije Duga i nisam dobila vizu! A gospodja Vlasnica nije ispunila svoje obaveze koje stoje u ugovoru, a to je da mi na vreme salje profile zainteresovanih porodica i da mi pomogne pri prikupljanju dokumentacije potrebne za vizu! Nisam otisla kao au pair u UK, a nije mi ni vratila novac!

Molim sve koji imaju isto iskustvo sa ovom agencijom da se jave i da vidimo sta nam je ciniti da povratimo svoj novac, a njenu agenciju zatvorimo i sprecimo da se jos ljudi navuku!

Cao Nina, samo bih ukratko da ti kazem moje iskustvo. Ne znam da li si cula za au pair agenciju Duga u Beogradu [Cukaricka Padina]. Jos prosle godine sam se registrovala kao au pair i jos uvek nisam otisla. Na samom pocetku mi je uzela 1000$ koje je navodno poslala za Kanadu, i od samog pocetka me je lagala i zavlacila. Pare mi nije vratila i odbija moje pozive. Da li znas slucajno kome bih mogla da se obratim.....
Hvala!

Cao, Sanja. Ja sam se upravo registrovala na Forumu Krstarice i procitala tvoju poruku staru 3 godine. Ja imam isto iskustvo sa ovom agencijom Duga. Prijavila sam se za program pre 6 meseci i nisam otisla.
Molim te, kazi mi sta se dalje desilo, jesi povratila svoj novac, ipak otisla kao au pair ili...?
Ne znam sta da radim...

Cao, Sanja. Ja sam se upravo registrovala na Forumu Krstarice i procitala tvoju poruku staru 3 godine. Ja imam isto iskustvo sa ovom agencijom Duga. Prijavila sam se za program pre 6 meseci i nisam otisla.
Molim te, kazi mi sta se dalje desilo, jesi povratila svoj novac, ipak otisla kao au pair ili...?
Ne znam sta da radim...

Hey, bas u to vreme (pre 3 god) sam bila u kontaktu sa Sanjom i nikada nije povratila novac a mislim i da je i sud spominjala, nisam sigurna..Uglavnom je trazila drugi nacin da ode! Inace pre 6,7 god moja drugarica je bila takodje prevarena za novac i nikada ga nije povratila!

Upravo citam sta pisete i trnem od straha.Prijavila sam se za Au Pair u Francuskoj preko agencije Karavan iz Beograda i vec godinu dana cekam na porodicu i nista pa sam razocarana,imala sam par ponuda ali nista se od toga nije ostvarilo..Molim Vas da mi kazete u kojoj jos agenciji mogu da se prijavim za ovakav program,koje su agencije proverene i kakva su vasa iskustva vezana konkretno za Francusku?Agencija Wizantiana deluje ok ali opet ne znam sta iza toga stoji..Za Karavan znam da su ok, jer su neke koleginice vec isle preko njih,provereni su i dobri ali teski u pronalazenju porodice.. Molim za pomooooc!:sad2:

Upravo citam sta pisete i trnem od straha.Prijavila sam se za Au Pair u Francuskoj preko agencije Karavan iz Beograda i vec godinu dana cekam na porodicu i nista pa sam razocarana,imala sam par ponuda ali nista se od toga nije ostvarilo..Molim Vas da mi kazete u kojoj jos agenciji mogu da se prijavim za ovakav program,koje su agencije proverene i kakva su vasa iskustva vezana konkretno za Francusku?Agencija Wizantiana deluje ok ali opet ne znam sta iza toga stoji..Za Karavan znam da su ok, jer su neke koleginice vec isle preko njih,provereni su i dobri ali teski u pronalazenju porodice.. Molim za pomooooc!:sad2:

Wizantiana i Ayusa agencije su profesionalne i odlicne, sve cure idu preko njih. Ja imam iskustva i sa jednom i sa drugom i toplo ih preporucujem.

Back