elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Drage moje, iako mi je ostalo 10dana do polaska, zelim vas obavijestiti da tog polaska nece biti. upravo mi je javila agencija da sam skinuta s programa zbog laziranja jedne preporuke.
Tako su odlucili ovi iz ureda u americi. i moje auparisanje s njima je gotovo.
Uzasno se osjecam, opisat vam ne mogu.
Molim vas da mi kazete postoji li mogucnost da se prijavim u drugu agenciju, iako sam ja iz bosne, npr. da pokusam preko neke agencije preko koje ste vi isle? hoce li to imati uticaja sto sam izbacena sa ovog programa, mislim - postoji li sansa ako apliciram ponovo negdje drugo, da ovi saznaju da sam bila jednom skinuta s programa?
U svemu ovome, jedino dobro je sto se ovo sve sredilo prije ambasade i sto nisam kod njih zapečačena.
Recite mi sta znate i kako sada da nadjem izlaz iz svega ovog? jest mi tesko, ali necu se predavat!
i'm shocked:shock::shock:ali sestro slatka svi,svi, svi smo lazirali preporuke..

,samo kopiras te papire popunis njih ,i podjelis tim porodicama,ako ih slucajno nazovu,da mogu da procitaju sta su napisali,i to je to,i sebi ostavi primjerke,da nebi zaboravila sta si napisala,i to je to.
SRETNO,uh jos malo pa sam u BANJA LUCI
.Ali,dobro -to sad nije bitno.

Nema sanse da budem provaljena. Dok kontaktiram s njima, krecem u nove pobjede