AU pair in USA

alo ribe, ovaj, drugarice, nemojte mrezhaste, vishe se lozhim na silky xD samodrzhecje :P :D

ma bicje to mozhda ok... [ako ona skonta shta je uradila..., ako ne skonta, ja joj necju objashnjavati ponovo] :)

nego jeste otishle? shta chekate? proshla je nova godina, tutanj! :D [ocju da mi poshaljete dolar :P]

ljudi mozel se ovaj program platit na rate

Ja mislim da ne moze.. Trebao bi se raspitati u agenciji preko koje bi ishao, pa mozda... Jedina olakshavajuca okolnost za koju ja znam je da se program placa u dva dela, jedan odmah kada se prijavish, a drugi po dobijanju vize. Sad u agencijama traje neki popust (konkretno znam da je u ayusi, a sve ukupno shto treba da platish pre poletanja izadje oko 600$), tako da u sushtini placash samo taj prvi deo...

Vaistinu se rodi Nina! Devojke vi koje ste na programu ili ste bile na programu,jedno pitanje- sto se tice kucnih poslova na sta pristajati? Peglanje,kuvanje za celu porodicu...mislim jasno je meni da mora nesto da se radi, ali me zanima gde povuci granicu? Mozda se pisalo o ovome, ali sam ja malo lenja da trazim :)

Back