Pa s' obzirom da je proshla ponoc - Hristos se rodi! Pa ovako, nova sam ovde sto ce redovni vec primetiti... Danas sam, najzad, odvojila neko vreme i poshla sa pregledom ove teme od samog pochetka, mada nije bash da sam pregledala svaku poruku... (trudila sam se zaista, ali 44 stranice od jednom... boli glava :shock: ) I ranije sam chula razna iskustva, ali ovde sam, mogu reci iz prve ruke, chula bash svashta razno... Vishe puta sam promenila i mishljenje i raspolozenje u toku ovog dana, i s obzirom da sam se nedavno prijavila za program, nije mi bash svejedno, ali dobro... Reshila sam da ne odustajem, pa shta bude

Pre, recimo, 15 do 20 dana sam predala sve shto je potrebno u agenciju (u pitanju je ayusa, fini su i prijatni, i nisu mi svashta filovali i naobecavali), obavili razgovor, i evo sad sam u procesu ishchekivanja... Mada su mi rekli da ce porodice pocheti da se javljaju nakon 2 nedelje, od njih josh nema glasa... A ja bih da idem shto pre.. Redovno posecujem svoj AuPairCare account, i ne chini mi se da je dovrshen, pa nisam ni sigurna da porodice mogu da vide moj profil... Tachnije josh uvek nisam ushla u matching process. To me malo zbunjuje, mislim, proshlo je dovoljno vremena... Nadam se da dokumenta nisu ''izgubljena negde iznad Atlantika''

Imam mnogo pitanja, ali mi je glava prepuna trenutno, moram da se smislim pa cu da pitam... Do tad ako neko ima shta da mi kaze... hvala mu u napred.