AU pair in USA

Ej cao
nemoj da brines u vezi snalazenja jer--sad na tom seminaru bilo je devojaka svih sorti,od onih extra prodornih do nadprosecno nesnalazljivih i svaka se snadje,samo veruj u happy end...Srecno!!

e, pa vec malo vise sampouzdanja imam zahvaljujuci vama Nina me bas ohrabrila:D..ucim jezik ubrzano,mislim sve ce bit ok ako budemo razumjeli jedni druge..
nadam se da ce i tebi biti super sa tvojom djecicom i da ce te se navici brzo jedni na druge,bas dobro da su roditelji ok,mada za prvo vrijeme ne vjerujem da ces stizati na aerobik i bazen:) sigurna sam ipak da ces se vrlo brzo uhodati i da ces imati neku svoju rutinu..samo hrabro!u svakom slucaju pisi da bismo uvidjeli prednosti i mane cuvanja njih maleckih...

da li je uopste bolje izabrati skolski uzrast ili djecu od 2-3 god?

Ja izgleda imam problem navikavanja na dobre stvari..evo danas sam prvi put sela za volan..dzip neki veliki ko garsonjera,automatik-citostatik..host-mama mi glumila instruktora na nekom guzvavom auto putu,dobro on ide ne cuje se ali mislim da bi se bolje snasla u mom kecu,e sta ti je moc navike..
E a ovi ljudi ovde ne mogu da se nacude koliko sam glupava..ja ih za sve sto ne znam pitam sta je a oni mi ljubavezno odgovore ali sa grimasom cudjenja-kao odakle ova ispade-a meni smesno to bas..
E sutra cuvam sestoro dece,hehe,neke rodjake ali samo par sati pa ih posle cuva rodjacka mama a ja imam slobodu zivljenja..

Ja izgleda imam problem navikavanja na dobre stvari..evo danas sam prvi put sela za volan..dzip neki veliki ko garsonjera,automatik-citostatik..host-mama mi glumila instruktora na nekom guzvavom auto putu,dobro on ide ne cuje se ali mislim da bi se bolje snasla u mom kecu,e sta ti je moc navike..
E a ovi ljudi ovde ne mogu da se nacude koliko sam glupava..ja ih za sve sto ne znam pitam sta je a oni mi ljubavezno odgovore ali sa grimasom cudjenja-kao odakle ova ispade-a meni smesno to bas..
E sutra cuvam sestoro dece,hehe,neke rodjake ali samo par sati pa ih posle cuva rodjacka mama a ja imam slobodu zivljenja..

ma brzo ces se ti navici na dzipa draga:):) sigurna sam da bi mnogo teze bilo obratno iz dzipa u keca...pisi kako je proslo sa rodjacima!

Hahahahaahhaahhaahahahhahahaha dzip veliki ko garsonjera hahahahahahahaahahahaha
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ej...drzim ti fige!!!!!

pozdrav devojke...posto imam brdo obaveza i treba da radim danas drugu smenu i sutra imam zadnji dvocas dodatne voznje...a u sredu polazem..
pa necu imati vremena da dodjem na ovaj forum...
pozelite mi srecu...da najzad polozim i da se nadjemo na istom kontinetnu vrlo brzo...
CMOk

pozdrav devojke...posto imam brdo obaveza i treba da radim danas drugu smenu i sutra imam zadnji dvocas dodatne voznje...a u sredu polazem..
pozelite mi srecu...da najzad polozim i da se nadjemo na istom kontinetnu vrlo brzo...
CMOk

Prekrstila sam ti prstice na nogama i ove cevape na rukama!!Srecno srecno srecnoo!!!!!!!

Ej evo prezivela sam,dobra ova Americka deca lepo vaspitana,svaka cast..bas su sto oni kazu easy-going..e danas sam pravila GIBANICU ..hehe..bila je "prste da polizes"..
..dobila sam i mobi tel da mi se nadje u dobru i zlu..
Jo ja nemam komp u svojoj sobi vec u host-tatinoj kao kancelariji (koji on ne kosristi tako cesto jer ima jos lap top i apple) i mogu da ga koristim kad god hocu,a pored kompa ima neka kutija sa bombonicama mint i bila je puna,a ja tako uvece kad pisem pisma i slicno uzmem jednu po jednu i evo jos svega tri ostale..hehe..kuku meni bas mi sad neprijatno a trazila sam u prodavnicama i nema ih nigde,kao da dopunim-da me ne provali tata,jer ih samo on jede,jo sto je to smesna i glupava situacija jedna..
pozZ

CMOk

Ajde Joco, samo koncentracija i stizes da idemo zajedno! :D

Ej evo prezivela sam,dobra ova Americka deca lepo vaspitana,svaka cast..bas su sto oni kazu easy-going..e danas sam pravila GIBANICU ..hehe..bila je "prste da polizes"..
..dobila sam i mobi tel da mi se nadje u dobru i zlu..
Jo ja nemam komp u svojoj sobi vec u host-tatinoj kao kancelariji (koji on ne kosristi tako cesto jer ima jos lap top i apple) i mogu da ga koristim kad god hocu,a pored kompa ima neka kutija sa bombonicama mint i bila je puna,a ja tako uvece kad pisem pisma i slicno uzmem jednu po jednu i evo jos svega tri ostale..hehe..kuku meni bas mi sad neprijatno a trazila sam u prodavnicama i nema ih nigde,kao da dopunim-da me ne provali tata,jer ih samo on jede,jo sto je to smesna i glupava situacija jedna..
pozZ

Kazi da ti je pao secer,sta sad...:D

Pa kako je prosla prva voznja? Ja i nisam neki vozac ali nesto mislim da su ti automatici laksi za voznju. Sta ti kazes?
pozz:p

Ma jesu laksi za voznju samo gas i kocnica,ko oni autici na sudaranje..nego znas kako je tudji auto a i ne poznajem teritoriju pa mi treba vremena da se priviknem i upoznam..ja sam BGD napamet naucila godinama vozeci se autobusom i peske,a ovde ne mogu ni da predpostavim sta me ceka iza coska..mislim da je samo to problem..ali ewo svakim danom sve vise napredujem..ne brini..
pozZ

Ma jesu laksi za voznju samo gas i kocnica,ko oni autici na sudaranje..nego znas kako je tudji auto a i ne poznajem teritoriju pa mi treba vremena da se priviknem i upoznam..ja sam BGD napamet naucila godinama vozeci se autobusom i peske,a ovde ne mogu ni da predpostavim sta me ceka iza coska..mislim da je samo to problem..ali ewo svakim danom sve vise napredujem..ne brini..
pozZ

Samo polako imas vremena...vidi modzda neki plan grada i naselja u kojem si.Kako slusaju djeca,jesi li uspjela da ih ukrotis malo?:)

za bombonice se ne sjekiraj,u krajnjem slucaju kupi neke slicne pa napuni zdjelicu...

E evo deca mi jos spavaju izmorila sam ih danas..da malo uzivam...hehe..
e pa da uzela sam mapu pa i vozila malo i sad imam neku sliku i priliku..a ne znam da li rekoh deca su ovde jako lepo vaspitana i poslusna,ne znam da li je svuda tako,ali ova sestorka koju sam ja upoznala swaka cast..nema neke rasprave..sa ovom devojcicom je malcico teze ali joj samo izbrojis do 3 kad nesto posasavi i ona iskulira..Za sad nemam problema da cuknem vo drvo..

e pa devojke evo mene...
testove i polgon sam prosla,ali gradksu voznju pala...uzas...ali necu da se nerviram vec ponovo imam za 14 dana pa cu da polozim,bar se nadam...
pozzz
p.s. hvala svima na podrsci pravi ste...CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK

Zdravo svima! Ja sam au pair u Americi.Ovde sam samo 4 sedmice i vec zelim promijeniti porodicu.Dosla sam kod nekog pakistanskog psihopate.U aplikaciji je napisao bajku ali kada sam dosla to je bio pakao.U 2 godine promijenio je 6 au pair i svi su glupi za njega.Trebali ste mu vidjeti facu kada sam mu rekla da zelim 2 porodicu.Trenutno sam u drzavi New york.Tako ako neko zeli ici kao au pair u SAD moj je savjet ako dobijete aplikaciju od single dad s 1 djetetom koji mrzi cijeli svijet bjezite glavom bez obzira.Ja molim Boga da izdrzim ove 2 sedmice dok mi ne nadu 2 porodicu.PUSA

Zdravo svima! Ja sam au pair u Americi.Ovde sam samo 4 sedmice i vec zelim promijeniti porodicu.Dosla sam kod nekog pakistanskog psihopate.U aplikaciji je napisao bajku ali kada sam dosla to je bio pakao.U 2 godine promijenio je 6 au pair i svi su glupi za njega.Trebali ste mu vidjeti facu kada sam mu rekla da zelim 2 porodicu.Trenutno sam u drzavi New york.Tako ako neko zeli ici kao au pair u SAD moj je savjet ako dobijete aplikaciju od single dad s 1 djetetom koji mrzi cijeli svijet bjezite glavom bez obzira.Ja molim Boga da izdrzim ove 2 sedmice dok mi ne nadu 2 porodicu.PUSA

Bas mi je zao sto si naisla na nekog ludaka. Ne znam zasto mu dozvoljavaju da ucestvuje u ovom programu, ako svi beze od njega. Hvala ti puno na upozorenju!:grin:

A joj,pa gde ode kod tih garavih,pa znas da im cela nacija nije ..uravnotezena.A taj ako je promenio toliko au pairova ,njega ce na kraju agencija da skine sa programa.
Nego pazi stvar je relativna,imam jednog druga koji je dosao kod single mom pa su se na kraju vencali ...znaci ova prica moze da ima i happy end.Em je nasao zenu svojih snova em je dobio papire...

Back