AU pair in USA

Kad ste vec kod videa curke, moze mala pomoc, mogu li ja to iz djelova da snimim sve, kao prvo sbe, pa kako se igram sa nekim, itd, pa da to sve ponesem nekom u photo radnji da mi to spoji i sredi, ili moram preko tog programa nekog odjednom , jer ja ne znam, kako to da uradim preko toga:confused:

Ajde, procesi su malo drugaciji, ali se opet sve svodi na isto što je ok :) Super, znači drago mi je jer postoji mogućnost da Jovana i ja budemo u istom hotelu ako ste i vi smještene u Hilton. Hvala Teddy, super vijest :)

Bojka 90 bi li mi mogla reci kako se koristi taj program, cini mi se da je laganiji, je li ja prvo sve aparatom snimim, pa prebacim na komp, i onda u tom programu uredjujem, i ima li neki linkic za uputstvo ,hvalaaaaa :bye:

Program je lagan, ja sam snimila iz nekoliko delova, potom ubacila sve sto mi je potrebno u folder koji mozes da kreiras u programu i koristila po potrebi. ima odlicne mogucnosti da sve sredis do detalja a evo i ovaj tutorijal, nadam se da ce ti biti od pomoci
Ako bude trebala pomoc, javi se pa cu napraviti tutorijal za delove koji ne budu jasni :)

Drage moje au pair devojke nisam dugo pisala ali pratim vas, ja polecem za mesec dana uzbudjjenje raste:))) kako mi vi napredujete!?

Nlove vam salje poruku, zamolila me je da vam je prosledim...

"Hej drustvo nemam bas vr da citam sve, meni je ova treca nedelja. Pa cu probati da se drzim teme koju sam videla na ovoj strani. Ovako ja sam bila u tom nekom Seratonu, mesto gde je hotel je bzv skroz, pa obavezno idite u NYC, to kosta 45 $! Ako mene pitate, prelepo je, msm mozda vam nekom ne bude nesto posebno jer dosta gledate iz busa, ali ja sam jedva cekla da vidim NY pa sam bila odusevljena! Inace sam blizu NYC. Inace sobe u ovom hotelu su za moj ukus Ok, a cini mi se da vam je mnogo bolje da budete u New Jorkeru ili Hiltonu, jer New Jorker je u NYC a cini mi se i Hilton. Ovaj Seraton je u NJ. Mada dani orjentacje su meni bili prelepi a i uglavnom su svima gde god da ste. Ovako par saveta za one koje jos nisu izabrali porodicu, ja sam toliko bila okupirana tim videom da sad vidim koliko je to smesno, samo lepo isplanirajte sta ce te da snimiti i kazete i to za cas mozete da zavrsite, snimite iz vise delova, pa posle nadjite neki program na netu, izguglajte snacice te se. Onda NAJVAZNIJE kad dodjete do dela biranja porodice NE ZURITE!!! Ja sam toliko bila u stresu samo da zavrsim to, bas mi je bio smor da cekam, pa sam sve to zbrzala i izabrala u roku od nedelju dana! I pogresila, ako mene pitate NIKAKO NE BIRAJTE PORODICU SA TROJE DECE! To samo ja budala mogu da uradim iako su devojke pisale lepo sto manje posla za iste pare! Birajte birajte i birajte, sve pitajte, hm sad je ovo malo delikatna stvar, ali ja sam kao birala "srcem" i potpuno pogresila tako da ukljucite i mozak, i razum pa i taj osecaj! Znaci sto manje dece! I da ne birajte zabiti devojke lepo pisale i ja opet izabrala mesto gde ne mozes bez kola, a sva je prilika da kola necu imati tako cesto na raspolaganju, jbg kad zuris. Lepo cekajte na lepe lokacije, malo dece pa makar to bilo i dva tri meseca, da bi vam ovamo bilo sto lepse i lakse! Eto to je moje misljenje i sad vec iskustvo."

Drage moje au pair devojke nisam dugo pisala ali pratim vas, ja polecem za mesec dana uzbudjjenje raste:))) kako mi vi napredujete!?

"Hej drustvo nemam bas vr da citam sve, meni je ova treca nedelja. Pa cu probati da se drzim teme koju sam videla na ovoj strani. Ovako ja sam bila u tom nekom Seratonu, mesto gde je hotel je bzv skroz, pa obavezno idite u NYC, to kosta 45 $! Ako mene pitate, prelepo je, msm mozda vam nekom ne bude nesto posebno jer dosta gledate iz busa, ali ja sam jedva cekla da vidim NY pa sam bila odusevljena! Inace sam blizu NYC. Inace sobe u ovom hotelu su za moj ukus Ok, a cini mi se da vam je mnogo bolje da budete u New Jorkeru ili Hiltonu, jer New Jorker je u NYC a cini mi se i Hilton. Ovaj Seraton je u NJ. Mada dani orjentacje su meni bili prelepi a i uglavnom su svima gde god da ste. Ovako par saveta za one koje jos nisu izabrali porodicu, ja sam toliko bila okupirana tim videom da sad vidim koliko je to smesno, samo lepo isplanirajte sta ce te da snimiti i kazete i to za cas mozete da zavrsite, snimite iz vise delova, pa posle nadjite neki program na netu, izguglajte snacice te se. Onda NAJVAZNIJE kad dodjete do dela biranja porodice NE ZURITE!!! Ja sam toliko bila u stresu samo da zavrsim to, bas mi je bio smor da cekam, pa sam sve to zbrzala i izabrala u roku od nedelju dana! I pogresila, ako mene pitate NIKAKO NE BIRAJTE PORODICU SA TROJE DECE! To samo ja budala mogu da uradim iako su devojke pisale lepo sto manje posla za iste pare! Birajte birajte i birajte, sve pitajte, hm sad je ovo malo delikatna stvar, ali ja sam kao birala "srcem" i potpuno pogresila tako da ukljucite i mozak, i razum pa i taj osecaj! Znaci sto manje dece! I da ne birajte zabiti devojke lepo pisale i ja opet izabrala mesto gde ne mozes bez kola, a sva je prilika da kola necu imati tako cesto na raspolaganju, jbg kad zuris. Lepo cekajte na lepe lokacije, malo dece pa makar to bilo i dva tri meseca, da bi vam ovamo bilo sto lepse i lakse! Eto to je moje misljenje i sad vec iskustvo."

Hvala Jovanaa, i velikiiiiii pozdrav za našu drugaricu Nlove :zag: Jao kad ovako čitam, baš se i uplašim da i mene ne sačeka razočarenje, do duše imaću bebu, nadam se da će biti mirna i dobra :lol: A Nlove u kom si gradu u NJ??? Ja dolazim za dva meseca tamo, pa da se vidimo i družimo! :super: Pozdrav svim devojkama na forumu, malo je zamro, tako da devojke koje su otišle pišiteee pišiteeee, čim ugrabite slobodnog vremena, svaka informacija i savet je dobrodošao :ok:

Evo i mene sa vama ponovo, za 3 dana sam na intervjuu za Vizu pa vam se svakako javim kako je to prošlo :)
Želim iz citata gore navesti da je Hilton (DoubleTree by Hilton Hotel, Tarrytown) isto u NY, na rijeci Hudson. Provjerila sam ja već hehe ... Zanima me ako nam draga Nlove može reći gdje je točno njena host family jer eto baš kao i Sanja i ja sam tamo u okolici pa bi bilo super da se nađemo čak i sve 3? Inače se meni i prijateljica prijavila u program i baš se trenutno čuje sa obitelji koja imaju 3 djece i prosljedila sam joj ovo gore da vidi, da se ne zafrkne :confused:
Inače mene zezaju nešto sa datumima polaska, piše mi na Flight details da krećem 06.05. umjesto 20.05. pa me to jaaako muči i čekam agenticu da jave iz USA gdje je krenulo po zlu :( Ne idem 06.05. jaooo to je tako brzooo hihi nisam spremna, nema šanse! :eek::eek::zcepanje:
I da - cure koje ste gore - javite se! Mi pred polaskom umiremo od znatiželje kako je sve to :D

Pozz svima

Prilozi

• Screenshot_97.jpg
    Screenshot_97.jpg
    68,1 KB · Pregleda: 5
Hej cao devojke. Bas ste aktivne ovde na forumu pa bas ne mogu da ispratim sve. Tj nemam vr. ;) Inace devojke koje dolaze u blizini NYC zamolila bih da mi se jave u privatnoj poruci, da razmenimo fb profile. :) Hm, moram nesto da pitam devojke koje su bile au pair, ili su vec ovde, nisam htela da pitam to da ne bi uplasila druge devojke dok ne dodju ali ne mogu vise da cekam, bas me interesuje. Posto nisam bas zadovoljna sa svojom porodicom, volela bih da mi neko kaze nesto o remach procesu, o menjanju porodice, kako to ide, i sve oko toga. Ako je neka od vas devojka menjala porodicu pa moze da mi kaze svoje iskustvo oko toga. Inace devojke ne bojte se samo pazljivo birajte. Mislim da je biti au pair super, samo budite pametne i birajte dobro, birajte gradove i mesta blizu gradova tako da u slobodno vreme mozete da uzivate i imate veci izbor gde da izadjete. Inace sutra je mesec dana kako sam stigla u USA. Svo ostalo drustvo sa kojima sam u kontaktu su zadovoljni, tako da ja malo nisam imala srece...

Cao svima, citala sam sve vezano za temu i bas je lepo sto svi dele svoja iskustva i misljenja. Ja takodje planiram da idem do kraja ove ili pocetkom sledece godine u USA kao AU PAIR, ovako sve uslove ispunjavam, ali koliko citam najvise me plasi to dobijanje vize. Pre prijavljivanja na program planiram da diplomiram, tako da necu imati status studenta. Vidim da je vise ljudi bilo u ovakvoj situaciji pa bih volela da podele svoje iskustvo vezano za to. Pozz svima

Back