Zdravo svima,
Ja sam nova ovdje, iz Crne Gore sam inace, vase komsije, zavrsila sam ekonomski fakultet, za dva mjeseca , mi istice pripravnicki staz, a kako je stanje ovdje kao i u regionu sto se tice posla za mlade katastrofa, planiram da se prijavim za AU PAIR, citala sam sve zivo, toliko informacija da me glava zaboljela, a imam jednu veliku nedoumicu, kada sam zvala agenciju rekli su mi da od njih ne zavisi da li cu na kraju dobiti vizu :// e sada ako nisam ni student niti radim, da li ce to predstavljati problem neki, ko ima sikustva sa tim , da mi kaze, citala sam takodje da je dovoljna neka potvrda da i zaposlen, ali mislim realno nisu ni oni ludi, ko danas dava odsustvo na godinu dana, i ko ce u ambasadi da povjeruje da je to zaista tako, to me jedino plasi, ja sam na papir vec stavila sve u grubo odgovore na pitanja sa on line aplikacije itd. uglavnom nista puno, ostalo je jos dosta toga, citam takodje da neke djevojke cekaju i do 7-8 mjeseci, e pa stvarno zar nije to malo mnogo

DD sem ako si bas baxuz a ne vjerujem da ce me to zaobici u tom slucaju

))))))))Eto tako za sada, ko god ima korisne informacije neka se javi, puno hvala

)))
Pozdrav sa Primorja

)))