AU pair in USA

Nema na cemu, tu smo da se druzimo :zag:
A neee, black friday je u celoj Americi,svakom gradu :D u svakoj velikoj prodavnici/centru i bude zabavno shopingovati od ponoci do jutra :mrgreen:
a jos zabavnije posle toga produziti na posao :lol:

Pozz :bye:

Hej devojke kako napredujete? ja sam poslala svu potrebnu dokumentaciju sad treba da platim i ulazim u ceo program:))) jeste vi otvarale racun u banci? rekli su mi u ayusi ako nemam devizni racun da uplatim preko comercijalne!!! pa eto da pitam vas kako ste vi izvrsile to placanje?

caos :) ja imam jedno pitanje,ako neko zna bilo sta,molim vas...ja sam au pair u Americi,i planiram da idem na odmor i odatle trazim rematch,pa me zanima da li je to moguce i da li bih mogla da udjem u taj proces bez da se vracam u porodicu i pricam sa njima i koordinatorkom...molim vas,ne znam sta da radim...pozdrav i unapred hvala :)

caos :) ja imam jedno pitanje,ako neko zna bilo sta,molim vas...ja sam au pair u Americi,i planiram da idem na odmor i odatle trazim rematch,pa me zanima da li je to moguce i da li bih mogla da udjem u taj proces bez da se vracam u porodicu i pricam sa njima i koordinatorkom...molim vas,ne znam sta da radim...pozdrav i unapred hvala :)
Cao Anastasija,
Da moguce je to uraditi, ali moras misliti i na opciju ako ne uspes rematch kroz taj period, gde ces onda? Kakva je koordinatorka, moze li se pricati s njima? Znam da ih ima da su ni od kakve pomoci.
I sta ti se desava u porodici, pa zelis otici na taj nacin? Nadam se da si ok :)

Cao Florrie i ostale devojke koje su aktivne na forumu! :)
Jovana B. ja jos nisam uplatila, ali trebalo bi uskoro, cekam da zavrsim au pair room....
Sada treba da napravim video i to me bas mrzi ali dobro kad se mora... :)
Svi kazu da u je videu pozeljno da hranis bebu, ali ja trenutno u svom okruzenju nemam malih beba,
najednostavnije mi je da prikazem kako cuvam devojcice koje zive blizu mene i idu u 2 razred, s obzirom na sneg koji otezava kretanje :)
Jel bitno za video kojeg su deca uzrasta? Kako ste vi napravile video? :)

Veliki pozz :bye:

Kako sam poludela usla sam u matching proces i javile mi se odmah dve porodice. Juce sam trebala da se cujem sa jednom porodicom i ja kao budala ceo dan ne ispustam telefon, do uvece i udjem na au pair room i vidim da ne mogu vise da udjem na podatke te porodice i da su presli na past interview, to znaci da su odustali od mene??? ali nisam dobila nikakvo obavestenje ni od njih niti od au pair care nista mi nije bilo jasno!!! ali mi je to bas neodgovorno jer su rekli da ce me zvati u jutarnjim casovima(kod njih)...:confused: :dash:

Cao nlove :zpozdrav:
Jesi napisala u aplikaciji sa kojim uzrastom dece imas iskustva u cuvanju i za koji uzrast zelis biti au pair? Mislim da ti je s takvima najbolje i da napravis video. Znaci, ako si navela da si cuvala malu decu i da zelis i sada taj uzrast, onda s takvima i snimi video :)

Jovana B., zao mi je sto te nisu nazvali ali ima ih i takvih tako da se nemoj nervirati...Obicno posalju email ako su se predomislili ili nasli nekoga drugog, ali eto ima ih i takvih koje je bas briga. Nije lepo od njih i mozda je i bolje sto si ih se resila. Sigurno im nisi bila jedina koju su gledali, uzmu oni u isto vreme nekoliko au pairki i upoznavaju ih pa na kraju nazovu onu koja im najvise odgovara.
Glavu gore, idi dalje, bice jos porodica ;)

Hvala Florrie :) u pravu si kontam da je i bolje sto su odustali kad su takvi! Inace sad sam u kontaktu sa jednom host porodicom sa Floride skroz je mama korektna sve je zanima o meni cak je u fazonu bila bi sa njenom mamom u pocetku jer zna kako je to treba vremena da se uklopis u novu sredinu i sve... pa videcemo! pozdrav devojke

Zdravo devojke, odlučila sam da postanem o-perka zbog ovog foruma i hvala svima koji su delili informacije, šta bi mi bez vas z:lol:
Ali mi je žao što na forumu više nisu aktivne nina_lion, mArrijA i druge devojke. Florrie hvala što si ostala sa nama :)
Trenutno čekam neku porodicu da se zainteresuje za mene i da pozove, ovo se baš odužilo.
Nadam se da ste u prazničnom raspoloženju :zskace: ali odvojite vremena i da podelite neki savet :)

Bolje vas našla :sanke: ali u USA :) imala sam razgovor sa jednom porodicom, i mama mi deluje vrlo busy, inače, Jevereji su. Mislim da se ne bih snašla, nema tu topline, nego samo rad, red i disciplina. Nadam se da će mi se uskoro javiti još neka porodica, ali ovo preko InterExchange-a ide jako sporo.

Cao devojke, evo i ja da vam se pridruzim , definitivno sam resila da se prijavim za program pa me interesuju vasa iskustva, prvo u vezi odabira agencije ? Vidim da se na forumu najvise pominju Vizantija i Ayusa, ne mogu da se odlucim z:cry: Ja sam iz Nisa, videla sa da Ayusa ima predstavnistvo i u kragujevcu, jel isao neko preko njih ? Ima li neka cura iz Nisa ? A druga glavna stvar u vezi koje se dvoumim je da li da se prijavim dok sam jos uvek student ili marta meseca kada diplomiram ? koliko otprilike treba vremena da se sakupe sva potrebne dokumetna ! Mnogo pitanja od jednom , znam z:lol:

Cao devojke, evo i ja da vam se pridruzim , definitivno sam resila da se prijavim za program pa me interesuju vasa iskustva, prvo u vezi odabira agencije ? Vidim da se na forumu najvise pominju Vizantija i Ayusa, ne mogu da se odlucim z:cry: Ja sam iz Nisa, videla sa da Ayusa ima predstavnistvo i u kragujevcu, jel isao neko preko njih ? Ima li neka cura iz Nisa ? A druga glavna stvar u vezi koje se dvoumim je da li da se prijavim dok sam jos uvek student ili marta meseca kada diplomiram ? koliko otprilike treba vremena da se sakupe sva potrebne dokumetna ! Mnogo pitanja od jednom , znam z:lol:

Ja idem preko njih 4og februara, zadovoljna sam agencijom, vrlo su korektni, a pre svega ljubazni i profesionalni. Do skoro agencija nije imala predstavnistvo u Nisu, sada imaju. Inace sam i ja iz Nisa. Ako se potrudis za 10tak dana mozes da skupis sva dokumenta, i posle cekas ulazak u program. Neko je usao u program za 10 dana, neko za 3 za 5. Mozes da se prijavis i kao student ili kad diplomiras. Ja sam se prijavila, a vec sam imala zavrsen fax. z:p

kruskicca mozes li da mi kazes gde se nalazi predstavnistvo u Nisu, posto postoji vise bih volela da odem da se informisem licno nego preko telefona! Jel si bila zaposlena kada si se prijavila, cula sam da u ambasadi mogu da prave problem ako nisi zaposlen ili stuedent ? Hvala ti puno na odgovoru, bas si me obradovala informacijom za predstavnistvo u Nisu :)

kruskicca mozes li da mi kazes gde se nalazi predstavnistvo u Nisu, posto postoji vise bih volela da odem da se informisem licno nego preko telefona! Jel si bila zaposlena kada si se prijavila, cula sam da u ambasadi mogu da prave problem ako nisi zaposlen ili stuedent ? Hvala ti puno na odgovoru, bas si me obradovala informacijom za predstavnistvo u Nisu :)

Poslala sam ti poruku.

Back