Sto se mene tice ja sam prezadovoljan.Moja porodica je zaista fantasticna.Uvijek postoji neke stvari koje ti smetaju,al kao ljudi su super i ja sam presrecna.
Ovdje ces upoznati jako punoooo djevojaka,bar sam ja upoznala i za to se ne brini jer neces biti sama.Jedino sto meni smeta je da je jako puno Njemica u mom kraju i sve se drze zajedno i one samo njemacki pricaju izmedju sebe.Al opet pored njih sam upoznala i druge djevojke i super je.
Sto se tice novca,opet da se ponovim tesko je ustedjeti jer ne mozes sjediti kuci i nigdje ne ici,a opet gdje god krenes potrosi se.Al recimo moj ti je savjet da poneses svoju garderobu,a ne da dodjes kao ja sa polupraznim koferom,pa mi je trebalo sve zivo-od vesa do kaputa:-D Al opet ja sam recimo kupila laptop,kameru,ustedjela sam i za put u Kaliforniju.Znaci moze da se ustedi,al samo malo kontrole;-)
I jos jedan savjet-ne prihvataj porodicu ako ti nece davati auto za tvoje potrebe.Onda si vezana da zavisis od drugih ili da zoves taxi,sto ce jos vise da te kosta.:-D
Ako te zanima jos sta pitaj,meni je sada mozak stao pa ne mogu svega da se sjetim:-D
E da,sto se tice dodatnog rada.Kod mene je to ne moguce,Svaki dan mi je drugi raspored i nemam vremena za to.Mislim da djevojke koje imaju djecu skolskog uzrasta mogu da rade,al ja ne znam nikoga:-D
Grrrr, odgovorila sam sinoc, al ne vidim svoj odg.

Uglavnom, hvala ti puno na savetima!! Deluju vrlo korisno...ovo za auto mislim da ne bih zahtevala, ali sad hocu.

Veliki pozz.