AU pair in USA

Tnx Jana ali ne odgovara mi AYUSA s obzirom da sam iz Nisa. Jel ima neke Nislike na forumu da mi preporuci agenciju?

Pa zaboga, kakve veze ima to sto si iz Nisha? Poslushaj savet!!! AYUSA!!!
Idesh jedanput kada zelish da se prijavish i naredni put je kada idesh u ambasadu...sve odtalo mozes poslati poshtom i zavrshava se preko telefona. Milena Tubic je zaduzena za program...koja je fantasticha, kao i svi istali u agenciji.
Ja sam kompletnu prijavu programa zavrshila za mesec dana...i evo me 6 meseci u USA. Maximalno su profesionalni...sve sto kazu jeste tako!!!
Ja sam menjala porodicu...ali i prvi a i drugi put je to bio samo moj izbor. Sada sam super!
Nadam se da ces doneti pravu odluku...i naravno zelim ti sve najbolje :)

Cao devojke, zelela sam da vas pitam da mi preporucite agenciju preko koje cu najbolje moci da odem za US ,,, nikad nisam isla preko ovakvih programa, pa me zanima kako to funkcionise ? vidim da najvise hvalite AYUSU ? :-)

Definitivno AYUSA....ja sam u programu,javile su mi se neke porodice,odbila sam ih,previse djece :D Ako se prijavis preko Ayuse neces pogrijesiti sigurno :)

Pa zaboga, kakve veze ima to sto si iz Nisha? Poslushaj savet!!! AYUSA!!!
Idesh jedanput kada zelish da se prijavish i naredni put je kada idesh u ambasadu...sve odtalo mozes poslati poshtom i zavrshava se preko telefona. Milena Tubic je zaduzena za program...koja je fantasticha, kao i svi istali u agenciji.
Ja sam kompletnu prijavu programa zavrshila za mesec dana...i evo me 6 meseci u USA. Maximalno su profesionalni...sve sto kazu jeste tako!!!
Ja sam menjala porodicu...ali i prvi a i drugi put je to bio samo moj izbor. Sada sam super!
Nadam se da ces doneti pravu odluku...i naravno zelim ti sve najbolje :)

Vec jesam, prijavila sam se i skoro zavrsila sve oko aplikacije. Hvala na preporuci, slazem se da je agencija super i nadam se da cu ti se uskoro pridruziti .z:lol:
pozzz:poz:

Pozzzdrav cure! Evo molim vas za jedan savjet. Imam ponudu od jedne obitelji koja ima 4 djece,blizanci 12god i dvoje manje,mama je Hrvatica dolaze iz Californie :S ...neznam dal prihvatim ili ne. Jel ima tko iskustva sa 4 djece??

Cao narode! Mene interesuje da li slucajno imate iskustva i sa Au pair u Britaniji, posto bih ja zelela da pronadjem odgovarajucu agenciju preko koje bih mogla tamo da odem kao bejbisiterka :) I, koliko je uopste moguce da cu da dobijem vizu, cini mi se da su se 'stisli' prilicno... :)) Pozz i hvala!

Necu ih prihvatiti previse je to zamene. Danas me zove jedna obitelj iz North Bethesda, Maryland. 2 curice od 6 i 10god i ako razgovor prode okay onda cu njih prihvatiti 100% cine mi se super.
Btw jel ima ikoga ovdje tko je blizu North Bethesda, Maryland ....da si odma osiguram drustvo :D

Cao cure. Interesuje me koliko cesto su vas porodice kontaktirale i gledale aplikaciju i koliko je vremena proslo do odabira porodice? Cini mi se da kod mene sve to ide nekako sporo :(

Hey! Ne brini,ne ide samo tebi sporo XD kad bi ti ja ispricala kako ide meni,nebi vjerovala,hehe! Meni se to razvuklo na 1god,cekanja. Prije 2,3 tijedna sam usla u program sa Au Pair Care,ali mi se jos uvjek nitko nije javio :/
...u kojoj si ti agenciji i koliko vec u matchingu?

Cao svima. Znam da su ovo stranice namenjene za au pair u SAD, ali nigde nisam nasla informacije vezane za au pair u nekim drugim drzavama. Pre svega me zanima info o agencijama za au pair u Francuskoj. Sve ono sto sam pronasla na interenetu mi ne izgleda previse pouzdano... Ako ovo cita neko sa bilo kakvim informacijama, iskustvom sa ovim programom u Francuskoj, molim ga da pomogne...:)
Hvala unapred!

Cao, devojke. Imam jedno pitanjce. Upravo sam zvala agenciju AYSAD gde mi rekose da se ukljucenje u program placa 485 usd ( do kraja januara ). E sad, nisu mi spomenuli nikakve druge troskove. Devojka mi je poslala mail sa svim podacima i tek tamo vidim troskove pri podnosenju zahteva za vizu. Ok, sama viza je 140 usd, ali poslednja stavka glasi: Potvrda o plaćenom obrazovnom kursu u visini od $500 (dobija se u AYUSA-i).
Znaci, taj kurs koji se pohadja na lokalnom univerzitetu se placa dodatno? Ne znam zasto to nisu odmah naglasili...

Cao, devojke. Imam jedno pitanjce. Upravo sam zvala agenciju AYSAD gde mi rekose da se ukljucenje u program placa 485 usd ( do kraja januara ). E sad, nisu mi spomenuli nikakve druge troskove. Devojka mi je poslala mail sa svim podacima i tek tamo vidim troskove pri podnosenju zahteva za vizu. Ok, sama viza je 140 usd, ali poslednja stavka glasi: Potvrda o plaćenom obrazovnom kursu u visini od $500 (dobija se u AYUSA-i).
Znaci, taj kurs koji se pohadja na lokalnom univerzitetu se placa dodatno? Ne znam zasto to nisu odmah naglasili...

eiii ...ovako ti placas samo 485$ i visu 140$ ...i apsolutno nista vise... ovaj kurs ti placa obitelj u vrijednosti do 500$...mozes ici na tecaj eng jezika ili bilo koji tecaj koji ti je u vrijednosti do 500$.

Back