Djevojke,kako ste se snasle u porodici?:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djevojke,kako ste se snasle u porodici?:-)
))) samo budite strpljive Tnx Jana ali ne odgovara mi AYUSA s obzirom da sam iz Nisa. Jel ima neke Nislike na forumu da mi preporuci agenciju?

Cao devojke, zelela sam da vas pitam da mi preporucite agenciju preko koje cu najbolje moci da odem za US ,,, nikad nisam isla preko ovakvih programa, pa me zanima kako to funkcionise ? vidim da najvise hvalite AYUSU ? :-)

, jos malo cu da razmislim pa cu onda da vidim sta mi je ciniti
)Pa zaboga, kakve veze ima to sto si iz Nisha? Poslushaj savet!!! AYUSA!!!
Idesh jedanput kada zelish da se prijavish i naredni put je kada idesh u ambasadu...sve odtalo mozes poslati poshtom i zavrshava se preko telefona. Milena Tubic je zaduzena za program...koja je fantasticha, kao i svi istali u agenciji.
Ja sam kompletnu prijavu programa zavrshila za mesec dana...i evo me 6 meseci u USA. Maximalno su profesionalni...sve sto kazu jeste tako!!!
Ja sam menjala porodicu...ali i prvi a i drugi put je to bio samo moj izbor. Sada sam super!
Nadam se da ces doneti pravu odluku...i naravno zelim ti sve najbolje![]()

Pozzzdrav cure! Evo molim vas za jedan savjet. Imam ponudu od jedne obitelji koja ima 4 djece,blizanci 12god i dvoje manje,mama je Hrvatica dolaze iz Californie :S ...neznam dal prihvatim ili ne. Jel ima tko iskustva sa 4 djece??
I, koliko je uopste moguce da cu da dobijem vizu, cini mi se da su se 'stisli' prilicno...
) Pozz i hvala!
Iako su troje, ja cuvam samo jedno jer su ostalo dvoje dece u vrtic a mali zvrk je presladak, obozavam da provodim vreme s njim 
...poslala sam ti poruku,pa procitaj 
Savanah,Georgija,dvije djevojcice od 2,4 godine ......
Cao cure. Interesuje me koliko cesto su vas porodice kontaktirale i gledale aplikaciju i koliko je vremena proslo do odabira porodice? Cini mi se da kod mene sve to ide nekako sporo![]()
Evo i mene sa novostima
Vec sam mesec dana u porodici i moram da se pohvalim da mi je fenomenalnoIako su troje, ja cuvam samo jedno jer su ostalo dvoje dece u vrtic a mali zvrk je presladak, obozavam da provodim vreme s njim
![]()
. Drago mi je da je sve lepo proslo i da si se lepo smestila. Uzivaj u Bostonu i javi nam opet novosti 

Cao cure. Interesuje me koliko cesto su vas porodice kontaktirale i gledale aplikaciju i koliko je vremena proslo do odabira porodice? Cini mi se da kod mene sve to ide nekako sporo![]()

Cao, devojke. Imam jedno pitanjce. Upravo sam zvala agenciju AYSAD gde mi rekose da se ukljucenje u program placa 485 usd ( do kraja januara ). E sad, nisu mi spomenuli nikakve druge troskove. Devojka mi je poslala mail sa svim podacima i tek tamo vidim troskove pri podnosenju zahteva za vizu. Ok, sama viza je 140 usd, ali poslednja stavka glasi: Potvrda o plaćenom obrazovnom kursu u visini od $500 (dobija se u AYUSA-i).
Znaci, taj kurs koji se pohadja na lokalnom univerzitetu se placa dodatno? Ne znam zasto to nisu odmah naglasili...