lukau13
Obećava
- Poruka
- 91
Amela sestro, ti nista fino nisi prozivila za ovaj period tamo...koliko si vec, dvije godine...
Strasno, nek ti je bog na pomoci! Sto je gogili rekla, to ti ne gine, ako hoces tamo da ostanes, ako si skupila nesto para, pokusaj na taj nacin, nac nekog, plati i udaj se...istrpise jos te 2-3 godine, do papira, a posle, si koliko toliko svoj covjek....
Ne znam sta drugo da ti kazem...
Sestro sretno i ne posustaj, a jos gore, ne odustaj...u Americi je haos, a ovde je jos veci!
Pozz i javljaj kako prolazis...
Strasno, nek ti je bog na pomoci! Sto je gogili rekla, to ti ne gine, ako hoces tamo da ostanes, ako si skupila nesto para, pokusaj na taj nacin, nac nekog, plati i udaj se...istrpise jos te 2-3 godine, do papira, a posle, si koliko toliko svoj covjek....
Ne znam sta drugo da ti kazem...
Sestro sretno i ne posustaj, a jos gore, ne odustaj...u Americi je haos, a ovde je jos veci!
Pozz i javljaj kako prolazis...
Poslednja izmena:

:hvala

Ah da pricate o Amelinoj porodici, pa Boze moj, moze-moze, ne moze, ko ih j! ionako nisu neki ljudi za kojima ces patiti, a neces biti ni prva ni posljednja koja ce biti ilegalka...Samo pametno, cuvam ti fige i to je to...

, nisam ti ja tu neka placip**cka pa da me zoves pobresita.. O dios mios ovaj amigo je adios....