AU pair in USA

ne mogu obozavam ovu stolicu pored kompa...toliko sam se emotivno vezala...kako cu bez nje...
:hahaha::hahaha:

Meni se ta stolica cak nije ni dopadala... eto sada mogu da ti kazem! Mislim da nije udobna kao krevet! :) to je moj problem....[/QUOTE]

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
sta cu kad sam na njoj provela sate i sate i dane i noci....
ajd odo sad malo da radim i da stanem filozofirati za danas...

muski member.....YAYAYYAYAYAYAYAYYA

hej muski member cula sam se sa Ivanom, znas ona sada dosla da radi u SF ali isto za agenciju i sta ja znam u kosaradnji sa nekom drugom, kaze mi da je bukvalno zastoj, ne za muskarce nego i za zene...nadam se da ce to brzo proci...evo nama kuci dosla posta ako dovedemo jednu porodicu u program daju nam 500$, mislim svima koji dovedu ne samo nama...tako da, i oni sada nude sve samo da bude porodica...u posljednje tri sedmice u moju grupo dolaze samo Njemice, inace grupa mi je sacinjena od 20au pairki od kojih je 13 Njemica :) pa nista, Njemacku budemo izbacili iz programa da i ovi nasi malo dodju :)
Bice to ok :)

hej muski member cula sam se sa Ivanom, znas ona sada dosla da radi u SF ali isto za agenciju i sta ja znam u kosaradnji sa nekom drugom, kaze mi da je bukvalno zastoj, ne za muskarce nego i za zene...nadam se da ce to brzo proci...evo nama kuci dosla posta ako dovedemo jednu porodicu u program daju nam 500$, mislim svima koji dovedu ne samo nama...tako da, i oni sada nude sve samo da bude porodica...u posljednje tri sedmice u moju grupo dolaze samo Njemice, inace grupa mi je sacinjena od 20au pairki od kojih je 13 Njemica :) pa nista, Njemacku budemo izbacili iz programa da i ovi nasi malo dodju :)
Bice to ok :)

Hvala na infosima!
Ma bit ce, samo strpljenja..... ;)
See ya...

Ćao svima!!!!!
Devojke treba mi VELIKA POMOĆ.Želim da se sa porodicom iselim za Ameriku. Kako dalje?Hvala unapred

Ja ne znam da li si ti ozbiljna ili zezas....
Kad bi se tako lako iseljavalo sa porodicom....pihh ne bi ostalo nikoga u Srbiji:mrgreen:
Elem, ako si ozbiljna, probaj da igras lutriju, nadjes posao u americi u struci tako da te firma moze sponzorisati za radnu dozvolu, ili se udas pa za par godina dovedes i svoje :roll: mozes traziti i azil, ako imas na osnovu cega :whistling:
Aj pa srecno ti bilo

Ja ne znam da li si ti ozbiljna ili zezas....
Kad bi se tako lako iseljavalo sa porodicom....pihh ne bi ostalo nikoga u Srbiji:mrgreen:
Elem, ako si ozbiljna, probaj da igras lutriju, nadjes posao u americi u struci tako da te firma moze sponzorisati za radnu dozvolu, ili se udas pa za par godina dovedes i svoje :roll: mozes traziti i azil, ako imas na osnovu cega :whistling:
Aj pa srecno ti bilo

haha, prvo sam se njoj nasmejala pa onda tebi! :) poz.

Pozdrav svima!!! Imam par pitanja za sve vas! :) Ja sam predala svu papirologiju i sada cekam da me ubace u program! Znam da sada ocekujete ono pitanje a koliko se ceka,kad ce me zvati.... Ali ne,imam drugo pitanjce!!! :) Porodica ce mi poslati mail da ce me uskoro zvati!!! To znaci kroz par dana,ali da li kazu konkretno koji ce to dan i vreme biti,posto radim i ne znam da li cu biti u prilici da pricam ako me budu zvali na bum! Da,stavila sam koje mi vreme odgovara,ali opet moze da se desi da tog momenta prosto ne mogu da pricam! Ijaooo... Hvala svima! Ja sam tako uzbudjena da mi nije dobro... :)

Back