AU pair in USA

hey ljudi, sta ima....evo poceli su sa javljanem stari stanari ovog foruma...pa fino, znaci niste nas pocetnike zaboproavili!
@jasminka: sto se tice ostajanja, naravno da da...samo Boze daj da se javi neka porodica da odem....a skolovanja, vec imam par potencijalnih porodica, tacnije rodbina je u pitanju, kojoj bi se obratio da me "sponzorisu" :) i sto kazes zasto aupair....pa meni iskreno, ta bi godina znacila koliko toliko, da bolje savladam jezik, jer vjeruj mi kada bi me odmah bacili na neki college, ja bi bio van sebe, sto od promjene, sto od svega i svacega! Eto cisto ta godina u nekom upoznavanju.... ;)
Btw: kako tebi tamo, jeli dobro sa porodicom, dok sam izlistravao forum, na pocetkus i bila kod nekih nasih...koji i nisu bas fini....kako sad....
Veliki pozz za sve!

Pa to ti nije losa ideja, prvo se malo opustis godinu dana, naucis jezik, vidis da li ti se svidja ovde i onda se bacis na skolovanje :super:
Ma ja sam bila kod nasih ljudi i nisam bila zadovoljna, ali to je do toga ko je kakav covek, a ne koje je nacionalnosti, tako da pamet u glavu kad biras porodicu :D
Sad sam ok, evo kupujem neke sandale online vec 3 nedelje, bile male, pa vratila pa nema veci broj, pa treba da mi vrate pare, pa ne vracaju, sva sam se spetljala nesto :P

Pa to ti nije losa ideja, prvo se malo opustis godinu dana, naucis jezik, vidis da li ti se svidja ovde i onda se bacis na skolovanje :super:
Ma ja sam bila kod nasih ljudi i nisam bila zadovoljna, ali to je do toga ko je kakav covek, a ne koje je nacionalnosti, tako da pamet u glavu kad biras porodicu :D
Sad sam ok, evo kupujem neke sandale online vec 3 nedelje, bile male, pa vratila pa nema veci broj, pa treba da mi vrate pare, pa ne vracaju, sva sam se spetljala nesto :P

Joj bas sam nedavno sa Lisom pricao, tvojim komentarima covjek da umre od smijeha (i sad se kidam dok citam ovaj dio o sandalama)! Eto vidis, godina upoznavcanja, pa onda studije, jadi belaji....:) Sto se tice nasih, koliko mi je poznato, nisi jedina imala problema sa njima, navodno masu ljudi je imalo iste ili slicne probleme! Ma slazem se, kod ovoga ko je je kakv.... :)
Joj sto se tice biranja, sestro da se hoce neko javit...pa lako cemo za biranje.... ;)
.
.
.
O pa neka ste se malo aktivirale....Bravo, forum znaci zivi, pomako se sa poslednjih trzaja ;)

Nina, ona je vredna devojka, slusace, pratice, bice najbolji djak! I jos ce da dobije preporuke! :)

Ce da gi vidimo. Ako ne valja ce da gi ju ishibam i katapultiram nazad u onaj njen armpit of America, pa se vi ponovo bakcete sas njojzi, sto ste gu na mene teli da natovarite. :P[/QUOTE]

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

znaci nema druge moracu da bidnem najbolja....:hahaha:

Ce da gi vidimo. Ako ne valja ce da gi ju ishibam i katapultiram nazad u onaj njen armpit of America, pa se vi ponovo bakcete sas njojzi, sto ste gu na mene teli da natovarite. :P

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

znaci nema druge moracu da bidnem najbolja....:hahaha:[/QUOTE]

Moraces da mrdnes dupe iz te stolice za pocetak! Posle cu ti poslati jos neke fore koje ce da upale kod Nine! ;)

Hmm....Znaci ako ti pocinje program 22og, onda ces verovatno i leteti istog dana jer su svi letovi ponedeljkom, taman ona 4iri dana u au pair skolici da prolete, u porodici si 26og ,odlicno, 27mi je subota, kaze vremenska prognoza da ce biti suncano i toplo, aj da ti dam jos jedan dan da se odmoris, aha, znaci prvi trening imamo u nedelju 28og. :p:p:p
Ooops, pa nisam valjda o5 razmisljala naglas??

Jano, pa vidi kako ce sve da se obistini! E svaka mi cast (skromnost mi je uvek bila jaca strane :hahaha:) pravi sam propok. Nego sad kako dolazi i JO84, odlicno neces morati sama da se uklapas u tim! :) lol

Cestitam na vizi, i zelim ti puno srece kada dodjes ovde!!

Samo se ti smeskaj, ako nisi ima da te prekrstim u J034 :p

P.S Nisi mi odgovorila na pp na fb:evil: a posto je ovo prvi znak neposlusnosti mesto u timu ti visi o koncu :p:p
... Naravno, ako umesis vanilice to meze da se popravi.

odgovoricu ti na fb ( ne idem toliko cesto jer me mrzi i nervira ) izvini ... a sto se tice saveta preko fb-a postala sam pravi info biro sto se tice net-a i pretrage na istom...trazim i vrlo brzo eto mene....:super:
samo visim nasla gomilu iformacija,sve,ali treba proveriti ...ali se nadam najboljem...

vanilice na zalost ne znam...jedino da skalabudzim nesto i da postanem novi Mengele...
a to niko ne zeli da iskusi moje kuhinjske majstorije i eksperimentisanje...:hahaha:

odgovoricu ti na fb ( ne idem toliko cesto jer me mrzi i nervira ) izvini ... a sto se tice saveta preko fb-a postala sam pravi info biro sto se tice net-a i pretrage na istom...trazim i vrlo brzo eto mene....:super:
samo visim nasla gomilu iformacija,sve,ali treba proveriti ...ali se nadam najboljem...

vanilice na zalost ne znam...jedino da skalabudzim nesto i da postanem novi Mengele...
a to niko ne zeli da iskusi moje kuhinjske majstorije i eksperimentisanje...:hahaha:

Nemoj ni da pokusavas da ih pravis.... veruj da ces time uciniti uslugu! :)

:hahaha:

Moraces da mrdnes dupe iz te stolice za pocetak! Posle cu ti poslati jos neke fore koje ce da upale kod Nine! ;)

ne mogu obozavam ovu stolicu pored kompa...toliko sam se emotivno vezala...kako cu bez nje...
:hahaha::hahaha:[/QUOTE]

Meni se ta stolica cak nije ni dopadala... eto sada mogu da ti kazem! Mislim da nije udobna kao krevet! :) to je moj problem....

Back