Ау браћо, ово морам да поделим са вама!

Обилић

Elita
Banovan
Poruka
17.205
Зовем телефоном своју Комерцијалну банку да питам за потрошачки кредит до 50 хиљада динара.
Каже добро, то је до сто хиљада на 24 рате, било би месечно 4800 динара.

Хвала реко најлепше, Евробанка нуди бескаматни кредит за тај исти производ у износу 2080 динара !
Тад се службеница "сети", па каже:

Ако је до 50 хиљада кредит, можемо да вам дамо рату 2.400 дин. месечно !!!

:aaa::aaa::aaa:

Зовем телефоном своју Комерцијалну банку да питам за потрошачки кредит до 50 хиљада динара.
Каже добро, то је до сто хиљада на 24 рате, било би месечно 4800 динара.

Хвала реко најлепше, Евробанка нуди бескаматни кредит за тај исти производ у износу 2080 динара !
Тад се службеница "сети", па каже:

Ако је до 50 хиљада кредит, можемо да вам дамо рату 2.400 дин. месечно !!!

:aaa::aaa::aaa:
И како решио тај проблем са потрошачким кредитом?

Eurobanka je ok. Od Komercijalne bezim makar bila poslednja.

Mene su osvojili za vreme bombardovanja '99, samo su oni radili i imali pare ...

Al' su mnogo bezobrazni.

I spori brate, ja sve obavljam preko kartice, 2 godine nisam ušao u banku ili poštu ...
Nisu mi jasni penzosi koji svaki mesec idu u banku i satima čekaju keš - ne mogu da shvate da postoje kartice i el. plaćanje !

Mene su osvojili za vreme bombardovanja '99, samo su oni radili i imali pare ...

Al' su mnogo bezobrazni.

I spori brate, ja sve obavljam preko kartice, 2 godine nisam ušao u banku ili poštu ...
Nisu mi jasni penzosi koji svaki mesec idu u banku i satima čekaju keš - ne mogu da shvate da postoje kartice i el. plaćanje !
Nikad neće da shvate. To je njihov nacin zivota. Penzosi iz belog sveta putuju i znaju šta je kartica, a naši se svađaju po prevozu, marketu, pijaci, pekari gde god stignu i sa kime god stignu.

Ja nisam imao sreće da otvorim u Eurobanci. Uvek guzva kad odem. Onda sam otvorio u nesrećnoj Erste. Pa hteo neki Račun plus u PŠ, ali im je server i sistem krš koji puca, pa nisam završio. Treba da gasim taj zahtev.

Ја сам потпуно задовољан електронском услугом у Комерцијалној.
Препоручујем.

Што се тиче личног контакта (било шта екстра да ти треба)
јако заебани, спори и скупи.

Back