ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Srle Dobar post...
Ne slazem se oko nekih stvari...Conga ce da vedri i oblaci...
Soderling ce biti zestok...
Federer se uopste ne muci...meni vise izgleda kao da se zaje*ava(tj. trenira, kao i svake godine, pusti ih po set, sam od meca napravi dramu, ali ono sto je najbitnije uvijek on diktira kako ce izgledati predstava)...pogotovo kada sam vidio da ima 3 dvostruke servis greske(to se njemu ne desava)...
Moras uzeti u obzir da su i Akasuso i Metju dali sve od sebe, a Federer ih je na slican nacin ispratio(uzeli su po set)...

Druga stvar oko koje ne moras da brines je koliko ce Rodzer igrati...gledacemo ga u Londonu 2012., mogu da potpisem!
Njemu je tenis sve...to je covjek koji igra tenis sa mnogo ljubavi...svaki trofej prozivljava...i za svaki place sa istim zarom, dobio ga ili ne...
Nas ``placko`` ce dugo biti tu...i mnogi ce zazirati od njega...a tenis bi bio smijesan(kada ne bi bilo Federera da ga uljepsa suzama) kada ne bi bilo njega(jer mnogima nesto fali, a on je velemajstor jer je kompletan)...
Iduci mec - pobijedice Hasa(dzabe Hasu istorija, iako je on Kolsrajber sa pedigreom)...potpisujem...:ok:

Ne potcjenjuj Mareja...

I na kraju, kakav bre Davidenko?! Verdasko ce da ga posalje ekspresno kuci...

@Tema
Grand Slam je uvijek interesantan...tako je i ovog puta...
Ocekujem da ce spektakli biti jos cesci(mecevi po 5 setova)...

Utisak dana - Novaka ne mogu da prezalim...:( (Danas sam stavio tri tuzna smajlija - za svo ovo vrijeme od kad sam na forumu, stavio sam samo jedan! A Celzi mi je donio mnogo tuznih trenutaka...)
Kolsrajber ce mnogima biti dzelat...potpuno je nepredvidljiv...

P.S. Iskreno zelim da Novak ide na Rafu na Vimbldonu...Dobice ga!
Mada, Rafa mi izgleda sav slomljen...mislim da ce potpuno da pukne...ova godina je presudna...
Naravno, uvijek vazi ona...Izgled vara...

a jel mozemo da kukazmo za viskovica ako nam je razlog sto nam se ova dvojica na rts-u (pogotovo ovaj novi) ponekad ucine najlosijim komentatorima modernog doba? :D

a za novaka se slazem.. iznenadio ga je kolsrajber i to je to... ne znaci da zbog toga treba manje da nam vredi od coveka koji je terao rafu da u 5. satu meca spasava mec lopte na svojoj podlozi.... :)

napred novace... uvek si imao ovakvih dana.. i neka ih imas i uvek.... ali uvek si nam i sve nadoknadjivao nezaboravnim trenutcima... hvaaaala ti, i ako ne uradis vise nista (iako znamo da hoces :D)!

Ma kukaj ti, ko ti brani..Mogu bez mnogo čega u životu pa i bez Viškovića...

Novak, sramota da sa onakvom igrom u prva dva kola ispadne u ovom trrćem, ali opet nije moj već njegov problem...

Ma kukaj ti, ko ti brani..Mogu bez mnogo čega u životu pa i bez Viškovića...

Novak, sramota da sa onakvom igrom u prva dva kola ispadne u ovom trrćem, ali opet nije moj već njegov problem...

Novak je igrao kao sto je Rafa odigrao finale Madrida! Bezvoljno, bezidejno, ,....Pa je li onda i Rafu sramota???

Aaaaaaaaaa, dooookle vise ista prica????

Moracemo se sloziti da roger zna pomalo i tenis da igra...

A dobro...zna....ali daleko je on od nekog teniskog diva kako ga predstavljaju.....ipak imao je srece i uleteo u rupu kada su neki veliki teniseri odlazili sa scene i nije imao nekog ozbiljnog protivnika dok nije stasao Nadal i Nole,Marej..... Kako je eto dobio neke konkurente od tada tanke rezultate ima.

Torrente,nemoj mi samo reci da si ozbiljan sa ovom pricom? Pa sta onda treba reci za sve sampione? Bas su bili ekstra dok se nije pojavio neko i pomrsio im racune? Sampras je bio najjaci dok se Agasi sa 32 godine nije setio da treba dabude prvi? Borg je osvojio 5 vezanih Vimbldona zato sto nije imao Mekinroa kao protivnika pre toga? Daj covece,siguran sam da ni sam ne verujes u to sto si napisao.....

To ce se isto reci za par godina,ili mozda i ove sezone ako rafa ne uzme RG...Eto,uzimao ga je dok se nije pojavio..Federer :) :)

Po toj logici sta je tek Hjuit covek iskoristio....Dve godine je bez razloga bio prvi? Pa nije bas tako,igrao je on tada vise nego dobro..Zapravo je igrao najbolje tada! Meni ga je zao kada ga sada vidim,on je stvarno bio ekstra!

Federer je bio najbolji 4 godine,ima 13 GSa i 15 Mastersa,ne verujem da je to uzeo zato sto nikog nije bilo da ga zaustavi...Taj decko IPAK mozda i zna da igra tenis..Barem pomalo...

Torrente,nemoj mi samo reci da si ozbiljan sa ovom pricom? Pa sta onda treba reci za sve sampione? Bas su bili ekstra dok se nije pojavio neko i pomrsio im racune? Sampras je bio najjaci dok se Agasi sa 32 godine nije setio da treba dabude prvi? Borg je osvojio 5 vezanih Vimbldona zato sto nije imao Mekinroa kao protivnika pre toga? Daj covece,siguran sam da ni sam ne verujes u to sto si napisao.....

To ce se isto reci za par godina,ili mozda i ove sezone ako rafa ne uzme RG...Eto,uzimao ga je dok se nije pojavio..Federer :) :)

Po toj logici sta je tek Hjuit covek iskoristio....Dve godine je bez razloga bio prvi? Pa nije bas tako,igrao je on tada vise nego dobro..Zapravo je igrao najbolje tada! Meni ga je zao kada ga sada vidim,on je stvarno bio ekstra!

Federer je bio najbolji 4 godine,ima 13 GSa i 15 Mastersa,ne verujem da je to uzeo zato sto nikog nije bilo da ga zaustavi...Taj decko IPAK mozda i zna da igra tenis..Barem pomalo...

Pa taj Hjuit je pravi primer. Taj pojma nema.

A ovde si za Federera u pravu

U pravu si,a i ja ulecem u pricu bzvz...Stvarno....

Za Rafu,opet,ocekujem dobar mec.Naravno,ja se nadam njegovm ispadanju i Soderling mi nekako uliva nadu da se tako nesto moze desiti.

Sta je sa Rafom?? el on povredjen??
Svi znamo da nema boljeg igraca na sljaci od Rafe, ovo ili je namesteno da Rafa ne uzme RG, posto Roger ga nikada nece dobiti na sljaci kada Rafa igra kako zna!!!ili mu nesto sa zdravljem smeta.

Ja pre mislim da mu nesto smeta sa zdravljem..Od Madrida i meca sa Djokovicem Rafa nije odigrao bas dobar mec...Dobija,ali nije bas toliko ubedljiv...Ako i osvoji RG to je zato sto je covek na sljaci neverovatan-cak i kad ne igra sa 100% mogucnosti!

Mada bi bilo itneresantno da ispadne ;) Zamislite taj pritisak na Federeru onda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back