Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Pa ko ce u Kvins.....?
Nece valjda Rafa da igra protiv ovih iz kvalifikacija....![]()
Nadal, Rodik, Monfils, Cilic, Simon i naravno Marej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko ce u Kvins.....?
Nece valjda Rafa da igra protiv ovih iz kvalifikacija....![]()
Nadal, Rodik, Monfils, Cilic, Simon i naravno Marej![]()
Prva Novakova izjava nakon meca:
"I cannot allow myself to have such a bad performance as I had today. I cannot allow myself to be that defensive. This is not me. This is not my game."

.....i na kraju, u finalu, Nadal pusta Federera ( takav je dogovor ) i spusta se zavesa))
Немам рјечи али ипак нека се он нама опорави за следећи турнир и нека бистре главе не размишљајући о овоме крене напијед.
)),.... salim se, nisam mogla da izdrzim
))) Ali mozda je SO u vezi sa njegovim porazom, ili je mozda to kazna za greh prema neduznom Viskovicu..Mozda bi bolje prosao da je on komentarisao.... Za sledeci Serbia Open ?)),.... salim se, nisam mogla da izdrzim
))) Ali mozda je SO u vezi sa njegovim porazom, ili je mozda to kazna za greh prema neduznom Viskovicu..Mozda bi bolje prosao da je on komentarisao....
A mozda bi bilo isto. U svakom slucaju, zao mi je, ali ***....
???

.Nije bas tako, Kolsrajber ga je odgurao 3-4 metra od osnovne linije, pa je slabasni Nole dobacivao lopte negde do sredine protivnikovog polja, koji je onda mogao da bira na koju stranu da zakuca. A i bekhend(jednorucni) bas dobro isao nemcu. U sustini, Nole se uglavnom mucio (bar u drugoj polovini meca koju sam gledao).E pa ovako...Da se i ja tu malo umesam![]()
![]()
Ti puta po 6:4,to je ipak razlika samo po jedan brejk tokom seta i drzanje svog servisa...Verovatno je tako bilo...Nisam gledao,ponavljam......
Za sledeci Serbia Open ?)),.... salim se, nisam mogla da izdrzim
))) Ali mozda je SO u vezi sa njegovim porazom, ili je mozda to kazna za greh prema neduznom Viskovicu..Mozda bi bolje prosao da je on komentarisao....
A mozda bi bilo isto. U svakom slucaju, zao mi je, ali ***....
a jel mozemo da kukazmo za viskovica ako nam je razlog sto nam se ova dvojica na rts-u (pogotovo ovaj novi) ponekad ucine najlosijim komentatorima modernog doba?Ništa lično, ali preteraste ga više sa tim Viškovićem, ko da je on beli medved zaštićena vrsta, pa mora doživotno da radi jedan isti posao..Ljudi svakog dana ostaju bez posla, godinama budu na birou, jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa nikom ništa..Višković se koliko znam zaposlio na drugoj TV pa neka prebaci kanal i sluša istog...
Opet što se tiče Đokovića, izgubio pa šta? Kad drugima stane njemu će da krene i obrnuto..Biće i pobeda i poraza..Ne znam koliko ima turnira do kraja sezone ali će verujem jedan biti njegov..

Nije bas tako, Kolsrajber ga je odgurao 3-4 metra od osnovne linije, pa je slabasni Nole dobacivao lopte negde do sredine protivnikovog polja, koji je onda mogao da bira na koju stranu da zakuca. A i bekhend(jednorucni) bas dobro isao nemcu. U sustini, Nole se uglavnom mucio (bar u drugoj polovini meca koju sam gledao).