ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prva Novakova izjava nakon meca:

"I cannot allow myself to have such a bad performance as I had today. I cannot allow myself to be that defensive. This is not me. This is not my game."

Prva Novakova izjava nakon meca:

"I cannot allow myself to have such a bad performance as I had today. I cannot allow myself to be that defensive. This is not me. This is not my game."

istina, ali nije Nole igrao toliko loše koliko mu Nemac nije dozvoljavao da igra napadački...
dakle, taktika mu je bila savršena i Nole je bio pronuđen da se ubaci u ulogu Mareja...
žalosno je to što će taj Nemac izgubiti u sledećem kolu, a još žalosnije je to što će Marej imati bolji rezultat nego što smo svi očekivali...

Evo ja sad od vas saznala da je Novak izgubio, Inace sam i ja gledala do 4:1, i izadjem,kao sta ima ovo da gledam. Bedak :)) Bas sam mislila da ce sigurno do finala.

E pa ovako...Da se i ja tu malo umesam :) :) :)

Jos pre pocetka RGa sam govorio da treba sacekati sa 1/2 finalnim mecom Nole vs. Fed...Jer pre toga treba dobiti 5 tenisera. Nas momak nije uspeo,ko kaze da ce i ostala trojica? Naravno,iluzorno je govoriti o tome da ce sva trojica ispasti u sledecem kolu,ali ko zna? Zato je trebalo sacekati taj mec....

Noleta nisam gledao samo iz razloga sto sam bio siguran da ce pobediti. Ipak,izgubio je. Mozmeo da pricamo sta hocemo,ali ljudi...Ti puta po 6:4,to je ipak razlika samo po jedan brejk tokom seta i drzanje svog servisa...Verovatno je tako bilo...Nisam gledao,ponavljam...Ipak,ovo mu se desilo i prosle godine na Vimbldonu,dakle,nista strasno.Nije sjajno,ali do kraja godine ima jos gomilu turnira da se ispravi.

Sto se Federera tice...Ni njemu nije bilo lako..Kad sam gledao mec sa Akasusom,sledilo mi se...Znate vec sta ;) Ovaj sada mec sam poceo da pratim kad je izgubio prvi set. Dakle,ni Fed ne igra sjajno,ali prolazi,a to je najbitnije.

Sledeci mecevi....Sad je takmicenje vec ozbiljno! Soderling moze da napravi problem Rafi kao sto mu je napravio cini mi se na Vimbldonu,ali,sem teskog meca ipak ocekujem Rafin prolaz...I onda susret sa zaboravljenim super smaracem Davidenkom :) :) :)

U donjem delu zreba ocekujem jos teze duele....Mada nisam siguran da ce Rodik dobiti Monfilsa. U svakom slucaju,ko god od njih prodje-ako pre toga Fed dobije nezgodnog Tomija Hasa,nece ici dalje. Federer je za obojicu teska prepreka.

Cilic izbacuje Mareja i u verovatno najboljem mecu,Conga puca od Del Potra.....Toliko od mene :)

Људи шта да вам кажем.Јел ми вјерујете да сам се данас толико истрошио за овај меч да је то брука.
Не могу да вјерујем.
То није било 10% НОЛЕТА...не знам шта му би.
На крају првог сета сам се питао шта он то ради...који му је.
Немам рјечи али ипак нека се он нама опорави за следећи турнир и нека бистре главе не размишљајући о овоме крене напијед.
Ипак,ХВАЛА НОЛЕ...ИДЕМО!!!

Немам рјечи али ипак нека се он нама опорави за следећи турнир и нека бистре главе не размишљајући о овоме крене напијед.

Za sledeci Serbia Open ? :))),.... salim se, nisam mogla da izdrzim :)))) Ali mozda je SO u vezi sa njegovim porazom, ili je mozda to kazna za greh prema neduznom Viskovicu..Mozda bi bolje prosao da je on komentarisao....
A mozda bi bilo isto. U svakom slucaju, zao mi je, ali ***....

Za sledeci Serbia Open ? :))),.... salim se, nisam mogla da izdrzim :)))) Ali mozda je SO u vezi sa njegovim porazom, ili je mozda to kazna za greh prema neduznom Viskovicu..Mozda bi bolje prosao da je on komentarisao....

Ко зна :sad2:???

Него Честитам ЈАНКОВИЋФАН-у на томе што је човјек од рјечи :ok::ok::ok:.

E pa ovako...Da se i ja tu malo umesam :) :) :)

Ti puta po 6:4,to je ipak razlika samo po jedan brejk tokom seta i drzanje svog servisa...Verovatno je tako bilo...Nisam gledao,ponavljam......
Nije bas tako, Kolsrajber ga je odgurao 3-4 metra od osnovne linije, pa je slabasni Nole dobacivao lopte negde do sredine protivnikovog polja, koji je onda mogao da bira na koju stranu da zakuca. A i bekhend(jednorucni) bas dobro isao nemcu. U sustini, Nole se uglavnom mucio (bar u drugoj polovini meca koju sam gledao).

Ništa lično, ali preteraste ga više sa tim Viškovićem, ko da je on beli medved zaštićena vrsta, pa mora doživotno da radi jedan isti posao..Ljudi svakog dana ostaju bez posla, godinama budu na birou, jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa nikom ništa..Višković se koliko znam zaposlio na drugoj TV pa neka prebaci kanal i sluša istog...

Opet što se tiče Đokovića, izgubio pa šta? Kad drugima stane njemu će da krene i obrnuto..Biće i pobeda i poraza..Ne znam koliko ima turnira do kraja sezone ali će verujem jedan biti njegov..

Ništa lično, ali preteraste ga više sa tim Viškovićem, ko da je on beli medved zaštićena vrsta, pa mora doživotno da radi jedan isti posao..Ljudi svakog dana ostaju bez posla, godinama budu na birou, jedva sastavljaju kraj sa krajem, pa nikom ništa..Višković se koliko znam zaposlio na drugoj TV pa neka prebaci kanal i sluša istog...

Opet što se tiče Đokovića, izgubio pa šta? Kad drugima stane njemu će da krene i obrnuto..Biće i pobeda i poraza..Ne znam koliko ima turnira do kraja sezone ali će verujem jedan biti njegov..
a jel mozemo da kukazmo za viskovica ako nam je razlog sto nam se ova dvojica na rts-u (pogotovo ovaj novi) ponekad ucine najlosijim komentatorima modernog doba? :D

a za novaka se slazem.. iznenadio ga je kolsrajber i to je to... ne znaci da zbog toga treba manje da nam vredi od coveka koji je terao rafu da u 5. satu meca spasava mec lopte na svojoj podlozi.... :)

napred novace... uvek si imao ovakvih dana.. i neka ih imas i uvek.... ali uvek si nam i sve nadoknadjivao nezaboravnim trenutcima... hvaaaala ti, i ako ne uradis vise nista (iako znamo da hoces :D)!

Nije bas tako, Kolsrajber ga je odgurao 3-4 metra od osnovne linije, pa je slabasni Nole dobacivao lopte negde do sredine protivnikovog polja, koji je onda mogao da bira na koju stranu da zakuca. A i bekhend(jednorucni) bas dobro isao nemcu. U sustini, Nole se uglavnom mucio (bar u drugoj polovini meca koju sam gledao).

Hvala,kao sto rekoh,nisam gledao mec....Dakle,to je to,Nole je igrao povuceno...Tja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back