ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kakve ovo ima veze sa JJ i Anom. Nisu one bancile sa Sharom celu noc. ;)

Ali ovo je stvarno vise nego sumnjivo. Ako ovo nije namesteno onda stvarno ne znam sta je.

namestaljka definitivno nije..

Ne bih da komentarisem nasiroko, to je licno moj dozivljaj cele price o nasem tenisu otkad je pocelo sve da nas intrigira pre 2,5 god. Od vremena njihovih prvih vecih uspeha pa do nac. zanosa negde u ovom trenutku prosle godine sve je nastalo na ogromnom talasu euforije.. sad se razbija o obalu.
kriva ide nadole polako ali sigurno... ima svega pomalo: zasicenja, zelje za drugim zivotom van teniskih "klesta", vise intimnosti.. Nisam psiholog ali mi instikt u slucaju njih troje nije omanuo (bar ne ispod 90%) u vezi bud. dogadjaja.. kad ih gledam preko medija kao da zele da kazu: "pustite nas bre!"
I nimalo ih ne krivim, (ako ste odmah na nesto tako pomislili) cak, stovise..

A bice velikog drmanja u Djokovica-taboru posle ovoga.
Pozeleo bih Novaku samo da se izbori za sebe i svoj zivotni tok...

Jos jednom oprostite na ovolikoj kolicini skepticizma (ili mozda bolje receno: surove realnosti).. povlacim se

Poslednja izmena:
Novak je jednostavno podcenio Kolsrajbera... Poceo dobro, poveo 4:1, i mislio je sad je gotovo... Nije se ni okrenuo a bilo je 2:0 za Filipa... Kada ispadnete iz udarca, jako je tesko vratiti se...
Nema veze, idemo dalje ...

I ja sam mislio da je gotovo :D...bas do 4-1 sam i gledao i onda otisao necim drugim da se zanimam i kasnije upalim tv da vidim kakva je situacija kad ono 2-3 za Svabu

meni je poraz mnoooogo lakse pao od onog polufinala sa rafom u madridu.. :)

jeste ovde mnogo vise poena izgubio... ali mu je i mnogo vise falilo do pobede...

zao mi je samo sto mi ostaju samo devojke za navijanje naredne nedelje...
ali dobro.. nije ni svesrpsko finale zenskog singla lose! :D

Ali zato sad sta kod da nakupi na Vimbldonu nece mu toliko znaciti jer je dosta ovde izgubio i jos brani finale Kvinsa...

Moze NOvak do polufinala na Vimbldonu, Kvins ne nosi puno poena, mislim da ove godine nece ni igrati Kvins... Mada sada kada je rano ispao, mozda i odigra 2-3 turnira na travi pre Vimbldona :)

Tek sad videh kako sam mogao da se zeznem danas.

Bio u kladzi i vidim mec Robredo-Gonzales....kvota 3 ili mislim 3.3 bila na Gonzalesa i malo falilo da dodam to na tiket kao dvojku kad sad tek videh da to nije bio Fernando Gonzales :) vec Maximo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back