ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako stavis Federera na avatar odmah te se odricem kao prijatelja.

A ovaj Kohlsrajber igra ko da je drogiran.

i Fed u minusu.. Koli zna da mu je ovo prilika godine (karijere?!) pa sakuplja atome snage sa svih strana..

Nole shto si morao da ga zaseresh pa da se vadish sada? lepo te pitam.. :kafa:

To ti Jankovicu stvarno nije trebalo.... nadji ga bre na nekoj slici gde je odaljen,ebo Federera

Filipov verovatno najbolji mec u karijeri,bez greske

Prezive Marej sezonu sljake samo tako

zapamtite ovaj dan i sledecih dan-dva, ovo je bio zenit srpskog tenisa... ocekujem da Ana i Jelena isto tako pokupe krpice, vec u sled. kolu...

izvolite sa drvljem i kamenjem (pluvackom), svi rekviziti su vam dozvoljeni.. :kafa:
..mislim da prestajem da pratim tenis ovog trenutka, povlacim se sa ovog mesta a vi se setite ovih reci kada budete gledali Wimbledon i US-Open pa nadalje...
Jokers showtime is over! :amen:

Poslednja izmena:
Ali onaj komentator na RTS-u je mizerija....jedva sam odgledao JJ.....covek fascinantno iritira i blage veze sa zivotomnema. Bolje da su neku babu sa pijace doveli da prenosi. U jednom momentu je cak stalno onu australijanku nazivao Kristea...covek je totalna moroncina.

Nisam bas preterano slusao prenos ove dvojice ali mi zvuce kao grobovi.. jos jedan razlog vise da bezim od ''javnog servisa'' sto dalje

Na zalost,sa jednog zla Liga sampiona sledece godine prelazi na drugo,nek nam se bogovi smiluju budu li i fudbal prenosili sa ovim zarom

Pa kakve ovo ima veze sa JJ i Anom. Nisu one bancile sa Sharom celu noc. ;)

Ali ovo je stvarno vise nego sumnjivo. Ako ovo nije namesteno onda stvarno ne znam sta je.

Pa kakve ovo ima veze sa JJ i Anom. Nisu one bancile sa Sharom celu noc. ;)

Ali ovo je stvarno vise nego sumnjivo. Ako ovo nije namesteno onda stvarno ne znam sta je.

Vrhunska predstava igraca koji je mozda vise nikad ne ponovi,moglo bi i tako da se kaze.

A mozda je i Nike umesao svoje mocne prste :)

Ako je Djokovic namestio ovaj mec onda odose u tri lepa qrca svi hvalospevi kao sportskom junaku nacije i svrstava se u rang sa jednim davidenkom,tu su negde i po titulama. Tesko da je toliko glup da namesti mec na jednom ovakvom turniru

Poslednja izmena:
mene nesto nije pogodilo koliko sam mislio da hoce... novak se mozda nije jos oporovaio od onog polufinala sa rafom.. pa i u prethodnom kolu malo je falilo da ispusti set... mozda je i podcenio protivnika koji je krenuo od toga da nema sta da izgubi pa dosao do ispunjenosti samopouzdanjem... jaki i precizni udarci... dobri servisi... dobro odigrani kljucni poeni... i eto...

slab novak i odlican kolsrjber... sta da se radi...

@cucla
e a proroci (ovi po tv-u) rekose da ce 2008. da bude jako losa godina za srpske tenisere.. a oni nisu imali bolju...

ne ljuti se sto necu sumnjati u novaka previse.... a ana i jj.. neka su oko top10 i prepuna kapa za mene kao navijaca! :D

Novak je jednostavno podcenio Kolsrajbera... Poceo dobro, poveo 4:1, i mislio je sad je gotovo... Nije se ni okrenuo a bilo je 2:0 za Filipa... Kada ispadnete iz udarca, jako je tesko vratiti se...
Nema veze, idemo dalje ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back