Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
rafa i novak su jedini favoriti... sa tim sto je nadalov procenat u tome nekih 85% (3 seta je 3 seta, ma koliko novak podigao fizicku formu)....
Medo, da mi nismo mozda malo potcenili Mareja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rafa i novak su jedini favoriti... sa tim sto je nadalov procenat u tome nekih 85% (3 seta je 3 seta, ma koliko novak podigao fizicku formu)....

toliko o silnom mareju... razbi ga del potro, a ovog razbi federer.. kojeg razbija nole, kojeg nekako savladjuje rafa...
ja ne znam ni kako federer opstaje kao broj 2. imam osecaj da taj covek nekad ima vise srece nego sto igra... al ni to ne moze vecno.. osim ako si nadal na sljaci (kada je svaka sreca nekako zasluzenija)...
ne znam ni kako marej moze da se kur*i sa trecim mestom za koje vec neko vreme nema igru i na kojem je trenutno samo zbog usranog kalendara....
Ko ima lovu i zelju da se kladi neka stavi sutra neku paru na Federera,misim da je u staroj formi...a Nadal kao da je zaboravio da pravi vinere,nema poverenja u 70% udaraca,servis bez asova i mislim da je prenaduvan teniser kome preti pad vec sledece godine.Da je danas izgubio od Novaka ,Toni bi mu dao samo kornet...bez kugle!!
ma pogubio sam se kao nikad u istoriji gledanja tenisa...Medo, da mi nismo mozda malo potcenili Mareja?![]()

Jedna je osoba zbog koje bih propustio ovakav mec i bas sam tu osobu isao da vidim
Dok ne vidim cetvorocasovnu reprizu ne znam sta da kazem
ma pogubio sam se kao nikad u istoriji gledanja tenisa...![]()

Pa feda GS spasavaju ima 1 titulu i 3 finala, tu uzme dosta bodova.

Po meni najbolji mecu 2009.
Pa feda GS spasavaju ima 1 titulu i 3 finala, tu uzme dosta bodova.
To sam cuo od Mede... nije najvazniji (Melburn je suvise ''tezak'') ali ne sumnjam da je najbolji

Jedna je osoba zbog koje bih propustio ovakav mec i bas sam tu osobu isao da vidim
Dok ne vidim cetvorocasovnu reprizu ne znam sta da kazem
Ko ima lovu i zelju da se kladi neka stavi sutra neku paru na Federera,misim da je u staroj formi...a Nadal kao da je zaboravio da pravi vinere,nema poverenja u 70% udaraca,servis bez asova i mislim da je prenaduvan teniser kome preti pad vec sledece godine.Da je danas izgubio od Novaka ,Toni bi mu dao samo kornet...bez kugle!!
Koje emocionalno pražnjenje nakon ovakvog meča, fantastično!![]()

Ja ne znam da li ovakav mec moze da se ponovi? Ali ovo danas je neverovatno fenomenalno. Igra Novaka je bila fenomenalna,Nadal sigurno nije znao sta ga je snaslo.I jedan i drugi su igrali fantasticno. Da noleta nije koleno zeznulo u najgorem mogucem trenutku ishod bi bio na njegovoj strani.
Kako god da se zavrsio mec Ovo je bio vrhunski mec i sve pohvale za fenomenalnog Novaka. Svaka mu cast. Ako ne poklekne zbog ovog poraza jer ga je pogodio i ako nastavi ovako da igra ostace iza njega i Federer i Marej.
Pa Viskovic - kako bi se zvao drugacije.
Poceo je opet da hvalospevi Nadala na Sport klubu. Pa je otisao toliko daleko da je tvrdio da nije bilo levorukih brojeva jedan ne znam od kad. Cak je izricito rekao i za Mustera da nije bio broj jedan. A onda su poceli ljudi da mu javljaju da je ipak bilo nekoliko. Ne znam da li su mu i uletali u kabinu, ali me je opet iznervirao.
Mada je u ostatku meca navijao za Novaka. Tako da ne znam sto je onda napustao RTS.
I posle se čudi što je sklonjen sa Rts-a?
Rafa i jeste zasluzio hvalospeve. A razne Mustere i slicne , iako su mozda i bili na prvom mestu, ljudi nemaju po cemu da pamte. A Rafa je masina koja ce oboriti sve moguce rekorde.
Nole i kad napravi brejk, odma nakon toga ga vrati. Kad je imao one mec lopte nije napadao, nego je cekao da Nadal pogresi, e pa ne moze tako druskane, pogresna taktika.

Gledao sam mec i sta sam video? Noleta koji se toliko priblizio Rafi da je to fenomenalno! Sve,sve,ali Rafa ima cega da se plasi na RGu! Mozda ne da ga Nole pobedi tamo,mada ko zna? Ali da mu oduzme set,pa i dva,da ga maltretira 5 sati na sljaci,za to je Nole svakako sposoban.Sreca? Ne bih ja to tako nazvao....Da li bi ste nazavli srecom sve one poene koje je Rafa postigao? Tesko,mozda jednom,dva puta...Ali da ti onako konstantno pogadjas,eeee brale,to nije sreca....Nole je imao igru,na snagu je uzvratio snagom,bio sjajan i sta onda...? Onda je u drugom setu imao cini mi se 2 brejk lopte-nije iskoristio. U trecem setu je imao cak 5 brejk loptica-nije iskoristio. Nakon toga je imao 3 mec lopte-nije iskoristio.