ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko ima lovu i zelju da se kladi neka stavi sutra neku paru na Federera,misim da je u staroj formi...a Nadal kao da je zaboravio da pravi vinere,nema poverenja u 70% udaraca,servis bez asova i mislim da je prenaduvan teniser kome preti pad vec sledece godine.Da je danas izgubio od Novaka ,Toni bi mu dao samo kornet...bez kugle!!

toliko o silnom mareju... razbi ga del potro, a ovog razbi federer.. kojeg razbija nole, kojeg nekako savladjuje rafa...

ja ne znam ni kako federer opstaje kao broj 2. imam osecaj da taj covek nekad ima vise srece nego sto igra... al ni to ne moze vecno.. osim ako si nadal na sljaci (kada je svaka sreca nekako zasluzenija)...

ne znam ni kako marej moze da se kur*i sa trecim mestom za koje vec neko vreme nema igru i na kojem je trenutno samo zbog usranog kalendara....

Pa feda GS spasavaju ima 1 titulu i 3 finala, tu uzme dosta bodova.

Ko ima lovu i zelju da se kladi neka stavi sutra neku paru na Federera,misim da je u staroj formi...a Nadal kao da je zaboravio da pravi vinere,nema poverenja u 70% udaraca,servis bez asova i mislim da je prenaduvan teniser kome preti pad vec sledece godine.Da je danas izgubio od Novaka ,Toni bi mu dao samo kornet...bez kugle!!

Uh uh,al ocrni Nadala.Pa zar covek nesme da odigra slabije mes?Djokovic je zaista odigrao odlicno i verujem da sa takvom igrom bi isprasio i Fedex-a na sljaci...

skupljace gemove
bolje mu bilo za samopouzdanje da je pustio del potra da izgubi finale

Evo i reprize,ako ne zaspim

Ovo je prvi turnir koji Federer igra bolje od Rafe u ovoj godini a danas mu je upravo teniser koji je trenutno bolji sljaker od njega mozda pomogao da sutra savlada Majorcanina!!!

Rafi se ovde nije igralo i zaobisao bi ga samo da je mogao. Ne svidjaju mu se ni uslovi ni organizacija a Mastersa ima punu vrecu ali jednostavno mora biti tu. Njemu se po glavi mota iskljucivo kako da osvoji petu titulu u Parizu a sva ova domaca smaranja mu samo navlace bedu na vrat jer je ovo turnir koji ''mora'' da osvoji. Svaka cast i Cirijakovim brkovima i onim fensi klinkicama,ali svi ce oni biti tu i dogodine.. momak trenutno juri najvece dostignuce na turniru koji mu je toliko drag,koji mu je zasigurno vazan deo zivota. Ja sam posle Majamija sa pravom rekao da ce juriti svih 5 titula na sljaci ove godine ali sam prevideo mogucnost da mu Madrid bude opterecenje

Ali sta je tu je,upravo gledam pocetak necega za sta znam da je bio veliki mec i nije mi jasno gde je nasao motivaciju da se i ovde bori do krvi,rizikujuci pred nesto jako veliko. Mada,svi ste videli jos jedan dokaz zasto ga ja ovako fanaticno bodrim,on jednostavno nije obican teniser

E sad,eto i 20. meca najvecih tenisera novog milenijuma,ocekivao sam ga... Federer sigurno nece moci poskakivati baletanskim koracima kao protiv Rodika i onog klinca jer je Rafa druga galaksija u odnosu na njih kad se radi o sljaci. Mene samo zanima koliko ce se oporaviti,posto je sad ocigledno da ce pred svojim navijacima ostaviti zadnji atom snage i pokusati uzeti rekordni treci Masters u nizu. Jos jednom ponavljam,sve to je nistavno u poredjenju sa rekordnim Rolan Garosom,Mastersa ce biti jos na desetine

Bio skor 14-6 ili 13-7 nije mi puno vazno,samo da se ova agonija zavrsi i da ode iz Madrida

Poslednja izmena:
Ja ne znam da li ovakav mec moze da se ponovi? Ali ovo danas je neverovatno fenomenalno. Igra Novaka je bila fenomenalna,Nadal sigurno nije znao sta ga je snaslo.I jedan i drugi su igrali fantasticno. Da noleta nije koleno zeznulo u najgorem mogucem trenutku ishod bi bio na njegovoj strani.
Kako god da se zavrsio mec Ovo je bio vrhunski mec i sve pohvale za fenomenalnog Novaka. Svaka mu cast. Ako ne poklekne zbog ovog poraza jer ga je pogodio i ako nastavi ovako da igra ostace iza njega i Federer i Marej.

Ne znam, jer nisam Novak, a da jesam zapela bi i radila još bolje da bi svim nevernim Tomama dokazala da vredim. Više sreće sledeći put.

Marej kad bude odigrao ovakav meč kao danas Nole, nek se javi. Do tad može samo da priča..

Pa Viskovic - kako bi se zvao drugacije.

Poceo je opet da hvalospevi Nadala na Sport klubu. Pa je otisao toliko daleko da je tvrdio da nije bilo levorukih brojeva jedan ne znam od kad. Cak je izricito rekao i za Mustera da nije bio broj jedan. A onda su poceli ljudi da mu javljaju da je ipak bilo nekoliko. Ne znam da li su mu i uletali u kabinu, ali me je opet iznervirao.

Mada je u ostatku meca navijao za Novaka. Tako da ne znam sto je onda napustao RTS.

I posle se čudi što je sklonjen sa Rts-a? Možda misli da može da priča na Sk šta oće da neće da bude onih koji će ga stavljati na mute tokom meča..

Rafa i jeste zasluzio hvalospeve. A razne Mustere i slicne , iako su mozda i bili na prvom mestu, ljudi nemaju po cemu da pamte. A Rafa je masina koja ce oboriti sve moguce rekorde.
Nole i kad napravi brejk, odma nakon toga ga vrati. Kad je imao one mec lopte nije napadao, nego je cekao da Nadal pogresi, e pa ne moze tako druskane, pogresna taktika.

Rafa i jeste zasluzio hvalospeve. A razne Mustere i slicne , iako su mozda i bili na prvom mestu, ljudi nemaju po cemu da pamte. A Rafa je masina koja ce oboriti sve moguce rekorde.
Nole i kad napravi brejk, odma nakon toga ga vrati. Kad je imao one mec lopte nije napadao, nego je cekao da Nadal pogresi, e pa ne moze tako druskane, pogresna taktika.

Garwora za pomoćnog trenera..Čovek zna taktiku za pobedu nad Nadalom..

I da je napadao, možda bi pogrešio, kako god idemo dalje..Ima dana za megdana..

mi kukamo umesto da budemo srecni sto imamo zasto da kukamo... mislim, novak je imao mec lopte!! on je definitivno bio ravan protivnik nadalu... jeste bilo na 2 dobijena seta i na najbrzoj sljaci.... ali hej- jel ima neko da moze bolje protiv rafe? :D

samo nek nole cepa.. ako formu prenese i na beton... on je 2. igrac sveta na kraju godine!

-------------------------

Vimbldon, postavljanje krova (uzivo na B92)

"Nedelja, 17. maj 2009. dan je koji će biti zapisan u istoriji tenisa: prvi put u istoriji biće postavljen krov na centralni teren Vimbldona (prenos na TVB92).

Televizija B92 prenosiće direktno celokupnu ceremoniju, koja će trajati od 14.30 do 18 časova. U sklopu otvaranje igraće se tri egzibiciona meča, u kojiam učestvuju legende tenisa Štefi Graf, Kim Klajsters, Andre Agasi i Tim Henman. Pored dva singla teniseri će se okušati i u mešovitom dublu..."
- http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2009&mm=05&dd=16&nav_id=361028 ...

Poslednja izmena:
A evo i mene iz nocne smene :) :) :)

Dakle,sta sam juce imao priliku da gledam? Federera koji jos uvek prasi Del Potra (hvala Bogu) i koji,koliko god vi to pricali,zasluzuje ovo finale! Da,da...Ko je kriv i Noletu i Mareju sto se menjau po pozicijama 3 i 4? Ja sigurno nisam. Dakle,Fed 100% zasluzuje finale,ko ga je gledao ovih nekoliko meceva,ali GLEDAO,ne citao kometnare,slozice se samnom.

Nole....Dobri nas Nole...Koji nas tako fino iznervira svaki put protiv Rafe :( :( :( Gledao sam mec i sta sam video? Noleta koji se toliko priblizio Rafi da je to fenomenalno! Sve,sve,ali Rafa ima cega da se plasi na RGu! Mozda ne da ga Nole pobedi tamo,mada ko zna? Ali da mu oduzme set,pa i dva,da ga maltretira 5 sati na sljaci,za to je Nole svakako sposoban.Sreca? Ne bih ja to tako nazvao....Da li bi ste nazavli srecom sve one poene koje je Rafa postigao? Tesko,mozda jednom,dva puta...Ali da ti onako konstantno pogadjas,eeee brale,to nije sreca....Nole je imao igru,na snagu je uzvratio snagom,bio sjajan i sta onda...? Onda je u drugom setu imao cini mi se 2 brejk lopte-nije iskoristio. U trecem setu je imao cak 5 brejk loptica-nije iskoristio. Nakon toga je imao 3 mec lopte-nije iskoristio.

Dakle,do cega dolazimo? Doalzimo do toga da je Nole odigrao fenomenalan mec,pritisao Rafu,ali jednostavno nije imao hrabrosti da ga samelje do kraja! Na svaku,ali svaku odlucujucu loptu,Rafa je bacao balone,cekajuci pravi momenat da je zvekne,a Nole je vracao poluvisoke,nadajuci se njegovoj gresci.Naravno,posle bitke je lako biti general,ali to su po meni,neke stvari koje mora da sredi u glavi. Bio je tako blizu,ali ponekad samo poen ili dva prave razliku izmedju velikog sampiona i onog ko to nije....Zato Nole...Jos malo....I prebaci se na pobednicku stranu :) :) :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back