ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A u pi*ku lepu materinu. . . Ovo stvarno nema smisla. . . Kad se ja osecam kao ***** mogu da zamislim kako je Noletu. . . Ako se sastanu na RG, cini mi se da postoje dve mogucnosti, ili da Nole razguzi Rafu, ili Rafa Noleta, ali posle ovog meca cini mi se da je ova druga mnogo verovatnija. . .

Poslednja izmena od moderatora:
THREE LONGEST 3-SETTERS IN HISTORY:

4 hours 2 minutes: Nadal def. Djokovic 3-6 7-6(5) 7-6(9) [ Madrid 2009 ]
3 hours 54 minutes: Cherkasov def. Gaudenzi 6-7(6) 7-6(3) 7-5 [ Tel Aviv 1993 ]
3 hours 54 minutes: Nadal def. Moya 6-7(3) 7-6(8) 7-6(1) [ Chennai 2008]

:klap:
Ta pobeda bi bila vredna svih ovih poraza.
ne bi.. jer bi morao da je zasluzi... kao sto jeste bar jednu titulu na mastersu na sljaci ove godine...
al nije smeo da ceka nadalovu gresku na svju mec loptu. to je to...

a na rg opet jedan od najboljih nece biti u finalu.... i opet ce neko od one dvojice da se sladi nezasluzenim finalom...

prsao sam... preskacite moje postove...

Poslednja izmena:
Ovo je velika nepravda,Nadal jeste najbolji igrac u istoriji na sljaci...Ali danas nije zasluzio da pobedi,Novak je bio bolji i vise je zasluzio pobedu,ali jednostavno nije imao srece...:(

Citam komentare na sajtu Marke:

#4 zigic10
16.May.2009 | 20:40

INCREIBLE.... Enhorabuena los dos, creo que en este momento se puede decir que hemos visto los reales nr.1 y 2 del mundo, Nadal y Djokovic (este actualmente ocupa el puesto 4), con todos mis respetos para Del Potro y Federer, esto tenia que haber sido al final.

Zigic hahahahh!!!! Da nije stvarno Ziga iz Santandera ostavio komentar. Kaze gledali smo 2 najbolja igraca na svetu

Citam komentare na sajtu Marke:

#4 zigic10
16.May.2009 | 20:40

INCREIBLE.... Enhorabuena los dos, creo que en este momento se puede decir que hemos visto los reales nr.1 y 2 del mundo, Nadal y Djokovic (este actualmente ocupa el puesto 4), con todos mis respetos para Del Potro y Federer, esto tenia que haber sido al final.

Zigic hahahahh!!!! Da nije stvarno Ziga iz Santandera ostavio komentar. Kaze gledali smo 2 najbolja igraca na svetu

Covek nista nije pogresio ;)

Sto se tice Noleta nisam ni najmanje zabrinut. Nole je svakog dana sve bolji i bolji na shljaci. I moze jos mnogo bolje od ovoga. Ovde je napravio veliki korak napred - fizicka sprema je bila na nivou, usao je u mec kako treba, ne kilavo kao do sada i nije dao Nadalu set fore... Ispravio je mnogo gresaka iz proslosti i moze sigurno jos mnogo mnogo bolje.

Uopste se nisam potresao zbog poraza. Ovako se kali celik. Tek ce Nole biti cudo.

A jedva cekam one indijance cije izjave citam ovih dana. Onog Federera i Mareja koji je opet umislio da je bolji od Noleta. Pa njih ce Nole da unesreci prvom prilikom.

Nole majstore glavu gore :ok: idemo na Roland Garros :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back