JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj burazer i ja smo plakali posle završetka meča...***** mu život...

Nece Rafa je jos dugo igrati tenis, njemu sve cesce povreda sa kolenom, svaka 2,3 meseca kolena.....
Tako da mozete Noleta ocekivati da osvoji RG jednom![]()
ne bi.. jer bi morao da je zasluzi... kao sto jeste bar jednu titulu na mastersu na sljaci ove godine...
Ta pobeda bi bila vredna svih ovih poraza.
ne bi.. jer bi morao da je zasluzi... kao sto jeste bar jednu titulu na mastersu na sljaci ove godine...

Ovo je velika nepravda,Nadal jeste najbolji igrac u istoriji na sljaci...Ali danas nije zasluzio da pobedi,Novak je bio bolji i vise je zasluzio pobedu,ali jednostavno nije imao srece...![]()

pa Novak vise od ovoga ne moze, tako da ce sad samo shvatiti da protiv Nadala ne vredi uopste da se bori, bas kao sto je to shvatio i Federer
I Novak je![]()

Citam komentare na sajtu Marke:
#4 zigic10
16.May.2009 | 20:40
INCREIBLE.... Enhorabuena los dos, creo que en este momento se puede decir que hemos visto los reales nr.1 y 2 del mundo, Nadal y Djokovic (este actualmente ocupa el puesto 4), con todos mis respetos para Del Potro y Federer, esto tenia que haber sido al final.
Zigic hahahahh!!!! Da nije stvarno Ziga iz Santandera ostavio komentar. Kaze gledali smo 2 najbolja igraca na svetu
dobro, ne morate da citirate taj post baš na svakoj strani
znam, video sam...![]()
Covek nista nije pogresio![]()
ali svi komentarisu i da Nole treba da je No.2 Umesto onog prepotenka...Citam bas sta kazu ...svi odusevljeni mecom..naravno Rafa pobedioali svi komentarisu i da Nole treba da je No.2
![]()
Zar nije komentator rekao da je Nadal - Moya najduzi ikada, i da je 4 sata i nesto minuta???
Kakav mec.
Rafa![]()
Steta sto ovo nije bilo finale.
Komentator je rekao i da Muster nikad nije bio broj jedan.![]()
idemo na Roland Garros