ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prevodilac mi ne treba i da treba ne bi se javio tebi...A i to sto kazes da misli na kvalitet koji poseduje opet nije najbolji....Lepo se vidi koliko zavidi Nadalu ali nek bar proba jednu titulu da odbrani....

ma naravno...to neprijateljstvo koje Novak gaji prema Nadalu su svi videli na završnoj ceremoniji Rima... :roll: o čemu vi pišete...

Novak je rekao u nekoj emisiji nedavno za Rafu sve najbolje i da on može biti primjer njima svima. Ja sam stekla dojam da se jako dobro slažu Rafa i Novak.

Ma ljudi,a sto se na kraju krajeva i ne bi slagali? Uzimaju pare kao blesavi,mladi su,uspesni,sjajno se zabavljaju i zaradjuju radeci ono sto najvise vole! Pa ja prvi bih kidao svaki poen,psovao,bacao rekete...Ali kada se mec zavrsi,dobijes-izgubis,uzivaj....Sto bi rekao Al Pacino u filmu,"svake Bozje nedelje mozes da pobeds i da izgubis.....Vazno je da li znas da pobedis i izgubis kao covek."

Dakle,kad se mec zavrsi,sto da ne se ne druze,ne zezaju....Ih da su mi njihove muke oko pobeda i poraza,,,,

Dakle.. tacno je

Zaista bih voleo da sednem sa tim Vajdom nekih pola sata na pivu pa da mu (ja laik a on trener treceg igraca sveta) objasnim koliko je daleko on od Rafe

Sto je najcrnje,on ne kaze da mu je blizu nego da je vec bolji od njega,dzabe tri puta vise titula i planina bodova prednosti

E zivote..

Pa kad si ti toliko pametan i kada toliko znas o tenisu i imas tako dobro oko u otkrivanju talenata da si cak prepoznao RAFU kada je vec bio u usponu zasto nisi trener nekom PROFI igracu.
Ja da znam toliko o tenisu i da sam ubjedjen da je svaka moja zlatna tako kao ti bi odavno bio u TENISKIM vodama.
Ne mislim nista LOSE ali sam MORAO da ti ovo ovako kazem.
Zasto NOLE nije bolji od Rafe...to sto ima veci broj osvojenih turnira od NOLETA nista ne pokazuje???!!!
NOLE dolazi i vjeruj mi da ce ga TUCI kao sto sam vec mnogo puta to i rekao.
Federer ima mnogo vise titula od Rafe pa tvrdis da je Rafa bolji od njega.
Titule nemaju nista sa trenutnim stanjem.
NOLE DOLAZI i napravice cudo.
SAMO DA MU BOG DA ZDRAVLJA.

Poslednja izmena:
Eto,jos jedan uhvacen u narkomanisanju...Lepo rece Nole,a vi ste se smejali :) :) :)

Nesto tipa,znam da se dopinguju,ali ne mogu da dokazem...Neko je uspeo!!!! :D :D :D

Trebali bi oni cesce da se podvrgacaju kontroli,narocito pred i posle velikih turnira..Uh al bi bilo interesantno ;)

Ovo lagano postaje nocni CHAT...nije da mi smeta i da imam nesto protiv.
Ali to prepustam vama...smoren sam.
LAKU NOC SVIMA!

Poslednja izmena:
Eto,jos jedan uhvacen u narkomanisanju...Lepo rece Nole,a vi ste se smejali :) :) :)

Nesto tipa,znam da se dopinguju,ali ne mogu da dokazem...Neko je uspeo!!!! :D :D :D

Trebali bi oni cesce da se podvrgacaju kontroli,narocito pred i posle velikih turnira..Uh al bi bilo interesantno ;)

Kako bi bilo lijepo da onda izadje na VIDJELO sva ta FIZICKA sprema POJEDINIH istaknutih medju najboljima;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back