ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice tog konkretnog prenosa Viskovic se tu stvarno divio Nadalu do imbecilnosti. Malo je preterao i normalno je da takav komentar ide na nerve gradjanima Srbije koji u velikoj vecini navijaju za Novaka, a ne za Nadala. Ali posle tog uletanja je malo smanjio dozivljaj i komentarisao normalno meceve. Cak je bio dosta bolji od konkurencije.

Ali to nije nista u poredjenju sa onim likom sa Eurosporta koji je komentarisao mec JJ - Lisicki. Ono je bilo odvratno. Ajde sto je navijao za Lisicki iz sve snage nego se jos i zaljubio u nju. Svaka recenica mu je pocinjala sa - ja te volim Sabina - a zavrsavala sa bices ti broj jedan... Uzas. To je sigurno bio najgori komentar nekog sportskog dogadjaja koji sam gledao u zivotu.

Sto se tice nasih tenisera. Mislim da su svi ok. Svi su u top 10. Tako da je za mene neshvatljivo da se navija protiv nasih. Nekog reda mora biti. Ako vec komentator ne voli nase onda moze bar da bude neutralan i da obrati paznju na ponasanje dok traje mec koji gleda cela Srbija.

Da li ti meni vjerujes da bi im se ja svima NAJEBAO M..... sa oprostenjem prema svima ali nisam mogao da odolim i svima bih podjelio OTKAZE...MOMENTALNE.
Ako neces biti PATRIOTA onda budi neutralan.
Ne kazem da se ne treba reci koja lijepa rijec i pohvala sa obadvojicu sportista ali JAVNO biti PROTIV tvoga COVJEKA to je sramota i pokazatelj koliko ko voli i cjeni svoju ZEMLJU.
Nabijeam ih sve koji tako misle i rade svoj posao.

Ne znam otkud vam to da on navija protiv Novaka kad ga je bas on, narocito na pocetku Novakove karijere dizao u nebesa. Komentari su mu bili u fazonu: Novaku je sad zasmetalo sunce, zasmetala mu je publika, imao super ideje koje na veliku stetu nije realizovao.Kod svakog Novakovog MTO Viskovic je bio ozbiljno zabrinut. Meni je sve to bilo bljutavo i izgledalo mi je kao da je covek zaljubljen u Novaka, tako da ne znam otkud sad komentari da on navija protiv njega, mada je primetno da je postao objektivniji ali to valjda i treba da bude.

A ako je RTS smatrao da Viskovic ne obavlja dobro svoj posao trebalo je da ga otpusti pre SO. Ovako javni servis salje poruku da do cilja treba doci preko par lesesva.

Ne znam otkud vam to da on navija protiv Novaka kad ga je bas on, narocito na pocetku Novakove karijere dizao u nebesa. Komentari su mu bili u fazonu: Novaku je sad zasmetalo sunce, zasmetala mu je publika, imao super ideje koje na veliku stetu nije realizovao.Kod svakog Novakovog MTO Viskovic je bio ozbiljno zabrinut. Meni je sve to bilo bljutavo i izgledalo mi je kao da je covek zaljubljen u Novaka, tako da ne znam otkud sad komentari da on navija protiv njega, mada je primetno da je postao objektivniji ali to valjda i treba da bude.

Nisam nista govorio za NJEGA...misljenje je bilo OBJEKTIVNO ;).

I kako mogu da kazu da ne navija dovoljno za Novaka kad sam i ja pomislio da se covek lozi na Novaka koliko ga hvali,isto sto je rekla Oaza....Nemam reci...Ako je neko navijao za Novaka to je bio on...

Izvini, molim te u zemlji Srbiji većina navija za Srpske sportiste,prema tome treba naći komentatora koji isto tako navija za naše.Nije zaljubljenost ako temperamentno navijaš za nekog..Nemam ništa protiv da "uzdiže" Nadala, Federera,ili bilo koga drugog, kad ne igraju protiv Novaka.Ali slušati hvalospeve kada igraju sa Novakom i pritom navijati protiv je van svake pameti.Oni su odlični teniseri i ne treba meni ni Višković niti bilo ko da otvori oči tim hvalospevima..Hvala bogu ja to vidim.

Ne znam u čemu je problem sa Viškovićem, osim činjenice da Srđan Đoković leči sujetu. Da je meni upao da pametuje kao što je upao Nebojši tačno bih mu objasnila da nije krivica komentatora što Nadal igra bolje od njegovog sina. Inače radim na RTS i znam Nebojšu, čovek je sasvim normalan a protiv Novaka nema ništa, čak bi se moglo reći da je njegov fan i da ga podržava. Da li nam treba umobolan komentator koji konstatuje da će Novak izgubiti ako Nadal bude dobro igrao ili nam treba neko ko može kritički da komentariše meč?

Izasao zreb za masters u Madridu;)

[1] Nadal vs BYE
Melzer vs Montanes
Kohlschreiber vs Almagro
Granollers vs [13] Cilic

[12] Ferrer vs Q
Lopez vs Monaco
Kunitsyn vs Ferrero
BYE vs [7] Verdasco

[3] Djokovic vs BYE
Hernandez vs Vassallo Arguello
Seppi vs Q
Querrey vs [15] Stepanek

[9] Tsonga vs Safin
Ljubicic vs Q
Mathieu vs Q
BYE vs [8] Simon

-----------------------------------

[5] Del Potro vs BYE
Ancic vs Berdych
Chardy vs Acasuso
Q vs [11] Wawrinka

[16] Robredo vs Kiefer
Tipsarevic vs Fish
Bolelli vs Q
BYE vs [4] Murray

[6] Roddick vs BYE
Q vs Gulbis
Schuettler vs Serra
Troicki vs [10] Davydenko

[14] Blake vs Hanescu
Karlovic vs Benneteau
Soderling vs Andreev
BYE vs [2] Federer

Djokovic u Nadalovoj polovini.Moguci protivnici Novaku:Tsonga,Simon,Stepanek,Ljubicic.

Ja baksuz? :evil: :lol:

Da li ce Murray doci do polufinala? :roll:

Davydenko :rotf: :rotf:
pa hoces da kazes da neko drugi odlucuje o zrebu?! :evil: :lol:

ma ja mislim da je marej na federerovom nivou kada je sljaka u pitanju... mozda i malo iznad.. iako je ispao onako na poslednjem mastersu...

taj rus... ma volim ja po njemu da pljucnem.. al me u sustini razveseli kad ga vidim... :lol:

pa hoces da kazes da neko drugi odlucuje o zrebu?! :evil: :lol:

ma ja mislim da je marej na federerovom nivou kada je sljaka u pitanju... mozda i malo iznad.. iako je ispao onako na poslednjem mastersu...

taj rus... ma volim ja po njemu da pljucnem.. al me u sustini razveseli kad ga vidim... :lol:

:whistling:

Murray mi nije djelovao toliko ubjedljivo ni u MC-u. Vidjecemo kako ce se svi snaci u Madridu zbog specificnih uslova. :D

Mene Davydenko rastuzi..... Lici mi na uvelu biljku...... :eek: :hahaha:

Ne verujem da je Vajda toliko glup da to izjavi...Pored ovakvog Rafe,pa i polu-istrosenog Federera,ipak je to preambiciozna izjava...Ne verujem da je to rekao,ali...Mi Srbi smo poznati kao budale,tako me ne bi cudilo tako nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back