vanjusica
Primećen član
- Poruka
- 900
Ali to nije nista u poredjenju sa onim likom sa Eurosporta koji je komentarisao mec JJ - Lisicki. Ono je bilo odvratno. .
slažem se skroz sa tobom. Bošković je najgore nešto što se može čuti od komentatora tenisa. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to nije nista u poredjenju sa onim likom sa Eurosporta koji je komentarisao mec JJ - Lisicki. Ono je bilo odvratno. .
slažem se skroz sa tobom. Bošković je najgore nešto što se može čuti od komentatora tenisa. 
Sto se tice tog konkretnog prenosa Viskovic se tu stvarno divio Nadalu do imbecilnosti. Malo je preterao i normalno je da takav komentar ide na nerve gradjanima Srbije koji u velikoj vecini navijaju za Novaka, a ne za Nadala. Ali posle tog uletanja je malo smanjio dozivljaj i komentarisao normalno meceve. Cak je bio dosta bolji od konkurencije.
Ali to nije nista u poredjenju sa onim likom sa Eurosporta koji je komentarisao mec JJ - Lisicki. Ono je bilo odvratno. Ajde sto je navijao za Lisicki iz sve snage nego se jos i zaljubio u nju. Svaka recenica mu je pocinjala sa - ja te volim Sabina - a zavrsavala sa bices ti broj jedan... Uzas. To je sigurno bio najgori komentar nekog sportskog dogadjaja koji sam gledao u zivotu.
Sto se tice nasih tenisera. Mislim da su svi ok. Svi su u top 10. Tako da je za mene neshvatljivo da se navija protiv nasih. Nekog reda mora biti. Ako vec komentator ne voli nase onda moze bar da bude neutralan i da obrati paznju na ponasanje dok traje mec koji gleda cela Srbija.
Ne znam otkud vam to da on navija protiv Novaka kad ga je bas on, narocito na pocetku Novakove karijere dizao u nebesa. Komentari su mu bili u fazonu: Novaku je sad zasmetalo sunce, zasmetala mu je publika, imao super ideje koje na veliku stetu nije realizovao.Kod svakog Novakovog MTO Viskovic je bio ozbiljno zabrinut. Meni je sve to bilo bljutavo i izgledalo mi je kao da je covek zaljubljen u Novaka, tako da ne znam otkud sad komentari da on navija protiv njega, mada je primetno da je postao objektivniji ali to valjda i treba da bude.
a ja mislila da sam nešto utripovala....znači, ipak nisam.Ali to nije nista u poredjenju sa onim likom sa Eurosporta koji je komentarisao mec JJ - Lisicki. Ono je bilo odvratno.
Ne znam otkud vam to da on navija protiv Novaka kad ga je bas on, narocito na pocetku Novakove karijere dizao u nebesa. Komentari su mu bili u fazonu: Novaku je sad zasmetalo sunce, zasmetala mu je publika, imao super ideje koje na veliku stetu nije realizovao.Kod svakog Novakovog MTO Viskovic je bio ozbiljno zabrinut. Meni je sve to bilo bljutavo i izgledalo mi je kao da je covek zaljubljen u Novaka, tako da ne znam otkud sad komentari da on navija protiv njega, mada je primetno da je postao objektivniji ali to valjda i treba da bude.
oprosticu ovaj zreb ako na rg novak ne bude u rafinoj polovini...

kad si izbaksuzirala!A bice.![]()

kad si izbaksuzirala!
jel nije dosta mareju sto ce u madridu da dobija federera...
nego ce dobiti priliku i na rg-u!
valjda treba da postoji neki red...
novak, marej, novak, marej, novak, davidenko....![]()

pa hoces da kazes da neko drugi odlucuje o zrebu?!Ja baksuz?![]()
Da li ce Murray doci do polufinala?![]()
Davydenko![]()
![]()

pa hoces da kazes da neko drugi odlucuje o zrebu?!![]()
ma ja mislim da je marej na federerovom nivou kada je sljaka u pitanju... mozda i malo iznad.. iako je ispao onako na poslednjem mastersu...
taj rus... ma volim ja po njemu da pljucnem.. al me u sustini razveseli kad ga vidim...![]()

Ne verujem da je Vajda toliko glup da to izjavi...Pored ovakvog Rafe,pa i polu-istrosenog Federera,ipak je to preambiciozna izjava...Ne verujem da je to rekao,ali...Mi Srbi smo poznati kao budale,tako me ne bi cudilo tako nesto.