ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je odigrao ovo kao amater. Rekreativci igraju sa vise zara. Bio je psihicki nespreman, fizicki nespreman, takticki nespreman... Ispao je smesan. Marej nije igrao nista posebno, onako srednje zalosno... Ceo mec je bio uzasno dosadan i naporan za gledanje. Sa mozda dva zanimljiva poena za 2 sata... :thumbdown:

Ноле је у 2. сету играо можда и најбоље ове сезоне,
онда се погубио скроз на крају,
5 гема за редоом , сет лопте, ма даааај :thumbdown:
Мареј је био невероватан шта је све стигао, има кондицију ко 3 Ђоковића
аоли онда је пао у 2. сету а Ноле то није искористио
надам се да је јасно Нолету и његовом тиму да кондиција и физичка спрема данас доносе титуле
гледајте Надала и Мареја
вероватно ће изгубити 3. место током сезоне на шљаци али се надам да ће се вратити у топ форму а на овом турниру је показао да је на добром путу
у сваком случају све честитке за успехе у Мајамију

Ноле је у 2. сету играо можда и најбоље ове сезоне,
онда се погубио скроз на крају,
5 гема за редоом , сет лопте, ма даааај :thumbdown:
Мареј је био невероватан шта је све стигао, има кондицију ко 3 Ђоковића
аоли онда је пао у 2. сету а Ноле то није искористио
надам се да је јасно Нолету и његовом тиму да кондиција и физичка спрема данас доносе титуле
гледајте Надала и Мареја
вероватно ће изгубити 3. место током сезоне на шљаци али се надам да ће се вратити у топ форму а на овом турниру је показао да је на добром путу
у сваком случају све честитке за успехе у Мајамију

Istina. Marej tu nema sta da brani, a Djokovic brani titulu u Rimu, polufinale Rolan Garosa, polufinale Monte Karla, polufinale Hamburga(e sad Hamburg vise nece biti turnir iz masters serije). Jedino ako Marej bude lose igrao na sljaci, inace ode 3 mesto.

pa marej je vec pocetkom ove sezone mogao da stigne novaka, da ovaj nije imao koliko toliko solidne rezultate.... ali, posle RG-a... novak ce imati priliku da ga povrati, ako ode... sto neko rece... federer laganica moze da izleti sa 2. mesta.. mozda i na 4... a to, zajedno sa detetom.. moze da bude i kraj...

upravo sam to hteo da napišem :mrgreen:
Novak će se kad tad vratiti na treću poziciju, s obzirom da 4. i 5. mesto deli veliki broj bodova...
ako bude bio konstantno u ovako "lošoj" formi i ako Fed nastavi da ostavlja utisak beznadežnog slučaja, a to je gotovo sigurno, ondak je 3. mesto zagarantovano ;)

Ovaj momak pocinje da me fascinira... koliko god lud bio,teniski je genije kojem samo fali jedna najveca titula a onda ce biti svasta. Rolan Garos nikako,Vimbldon tesko ali u Njujorku beste od njega

Uzeo je 3 od zadnjih 5 Mastersa i moram priznati da osecam olaksanje sto ce Rafa jako brzo pobeci jos dalje od njega,nije se sa likom zezati

Poslednja izmena:
Rodzer Federer,jos par nedelja drugoplasirani na listi ukupnih pobednika,nije video titulu na poslednjih 13 turnira Masters serije!!

Nakon uzasno davnog Sinsinatija 2007. njega su tukli sledeci ljudi :

2007 :

Madrid - David Nalbandian u finalu
Pariz - David Nalbandian u 1/8

2008 :

Indian Vels - Mardi Fis u 1/2
Majami - Endi Rodik u 1/4
Monte Karlo - Rafael Nadal u finalu
Rim - Radek Stepanek u 1/4
Hamburg - Rafael Nadal u finalu
Toronto - Zil Simon u 1/16
Sinsinati - Ivo Karlovic 1/8
Madrid - Endi Marej u 1/2
Pariz - Dzejms Blejk u 1/4 predaja bez borbe

2009 :

Indian Vels - Endi Marej u 1/2
Majami - Novak Djokovic u 1/2

Dakle,nakon tog famoznog Sinsinatija od pre godinu i po niko ziv nije sumnjao da ce tadasnji igrac broj 1 jako brzo stici 17 titula Andrea Agasija. Nakon ovako loseg niza to je dovedeno u pitanje a mecevi poput ovog u Majamiju nece mu pomoci u jurnjavi za velikim Amerom.

Drugo mesto drzace jos veoma kratko posto ga Rafa sustize na brojci od 14 ali mu je za to ostvarenje trebalo neverovatnih 30 turnira manje. Naravno,niz na sljaci ce se nastaviti pa Spanac nece dugo ostati na tome i Andrea ce loviti sam

to sa mastersima je delovalo kao nezamislivo... ali o5, nezamislivo mi je i da ako nastavi da igra tenis jos nekoliko godina (za sta bi fizicki svakako mogao da bude spreman)- ne osvoji jos koju titulu..... uletece mu jb6 neki trenutak dobrih okolnosti i forme...
(dok cu ja i dalje navijati protiv njega, naravno... :))

... naravno, sve ako ne bude mnogo ranijeg kacenja opreme o klin... za sta izgovor moze videti vec i u detetu.... :)

• Podržavam
Reactions: M-M
to sa mastersima je delovalo kao nezamislivo... ali o5, nezamislivo mi je i da ako nastavi da igra tenis jos nekoliko godina (za sta bi fizicki svakako mogao da bude spreman)- ne osvoji jos koju titulu..... uletece mu jb6 neki trenutak dobrih okolnosti i forme...

... naravno, sve ako ne bude mnogo ranijeg kacenja opreme o klin... za sta izgovor moze videti vec i u detetu.... :)

Bas ga ne volis. :hahaha::hahaha:

A covjek se raduje sljaci, mozda uzme Rim ili Madrid, posto MC propusta i eto njemu Mastersa. :mrgreen::mrgreen:

Tako i ja. Ne nerviram se dok ne popizdim...:D

Doduse ne kmecim. To me vadi. ;)

A za Mareja. Ne verujem da moze da osvoji nesto na shljaci. On deluje ovako spremno u poredjenju sa Noletom koji se vuce po terenu i ne moze tri loptice da prebaci za redom preko mreze. Ali shljaka je nesto drugo.

Nole je imao jedna period od pre godinu i po dana do pre 7-8 meseci kad je igrao ozbiljno. Bio je sav poslovan u fazonu - sad cu da vam pokazem ko je Nole. I tad je i osvojio AO. I to ga je drzalo neko vreme, onda je opet poceo da popusta. I sad je totalni raspad sistema. Nema ni discipline, ni strpljenja, ni kondicije, nista od nista.

A dosta ljudi je vidim fascinirano Marejem. Mada ne znam zasto. Ovde je sve bilo u vezi Noleta. Kako je igrao Nole isti rezultat bi bio i protiv 104. na svetu. A kad bi igrao kako moze i treba - Marej ne bi imao ni gram sanse...

Pa brate nije ovo WTA... tesko da neka velika titula moze tek tako da uleti

Pa brate nije ovo WTA... tesko da neka velika titula moze tek tako da uleti
pa 9 mastersa i 4gs-a... to je 13 x npr. 4 godine... 52 turnira! ako bude nastavio da igra a ne desi se da uzme bar jedan... a na nekima verovatno nece biti i nekoga od opasnijih protivnika iz bilo kog razloga... ako ne uspe- onda stvarno... ko sto neko rece- i novaku lepo ulete rim.. davidenko je uspeo da zaigra na trenutak dobro i osvoji majami... pa i sam fedja je uzimao vimbldon zbog okolnosti iz kojih je rafa ulazio u finala... jesu sve to izuzetne okolnosti, ali i one se desavaju. :) ali i pre toga, ipak je roger sa razlogom bio broj jedan... neshvatljivo bi mi bilo da igra jos a da ne uleti bas nista.

Poslednja izmena:
Ma ne kazem ja da nece osvojiti jos neki Masters ali to postaje sve teze i teze

Rafa na 4 betonska igra maestralno a tu ima jos bar 5 ljudi koji Feda mogu pobediti (pobedjivala ga i kurta i murta),sljaku necu ni pominjati a one zavrsne dvoranske dobice onaj ko bude najodmorniji,ni tu mu ne dajem puno sansi

Ne osvoji li neki ove godine bice u velikom problemu,s tim sto mu Andre nece jos dugo biti najveca muka,na moju neopisivu radost

I ogradio sam se samo na Masterse jer je GS posebna prica kojoj je jako malo igraca na turu doraslo... medjutim,ako negde zele da njegovu facu ne gledaju u finalu onda bolju priliku od Pariza nece dobiti jer je samopouzdanje ovog coveka trenutno na nuli

Poslednja izmena:
ja i dalje ocekujem od posrnulog druga Rogera da okaci reket o klin na kraju sezone, jer eto ide dete, valja menjati pelene, taman ima izgovor da se povuce.

Nego, baba-Nole i nije lose igrao juce, dok god igra sa topspinom on dobija, kad krene u pasivno vracanje lopte on gubi naravno. A nesreca je sto je onaj Skot bas imao nekoliko dobrih lopti na Noletove izlaske na mrezu, i onaj smec koji je vratio i lopta zakacila vrh mreze, sve je to psiholoski oslabilo Noleta. Ima Nole kvalitet, al ne ume da se skoncentrise za sledeci poen, on kad jedan dobijen poen izgubi, on ume da naredna tri igra kilavo, to je to sto razlikuje njega i Rafu (i Rogera, on naravno uvek moze da odigra kilavo).

A najgore od svega je sto mi je gledajuci Noleta izgorela vecera, lonac i varjaca, da ne pricam o dimu u kuci. Da j pobedio oprostio bi mu, al ovako cu vala da mu posaljem racun.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back