ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li, grizli, kakav problem imas sa mojim postom?
Zato sto diram Presvetlog RF, a?
Ista prica kao sto se pre nije moglo dirnuti u RN-a, dok se Nordic nesto pitao?
Problem je kad se neko ne slaze sa tvojim misljenjem, je li?
KAKVE PSOVKE, MOLICU LEPO?
ZASTO JE IZBRISAN MOJ POST?
JEL TREBA DA CITIRAM GOMILU DRUGIH POSTOVA, MNOGO GORIH OD MOG?
Jednoumlje, a?

@Najvisi clan foruma & Torrente
Ja nemam namjeru da idem za vama i ispravljam vase postove...
Ovo vazi i za ostale koji se ponasaju na slican nacin...samo sto su ova dvojica pretjerali!

Tvoj je POSAO da ides i ispravljas postove.
ISPRAVLJAS, ne brises. Znaci, eventualno javis na PP ako je nesto "politicki nekorektno", pa da ispravim.
Ako ti smeta neki izraz u postu od pola strane, a ti ga lepo izbrisi, a ne diraj lepo srocen post sa kojim se bez problema slozilo pola ovdeprisutnih...

Ja nemam namjeru da se svadjam...niti da vrsim diskusiju sa tobom koja nema veze sa tenisom...
Jednoumlje vlada samo po pitanju kulture...

Evo ti onda konkretnije, posto vidim da si odgovorio sa visine:

Zasto mi ne dozvoljavas da vrsim diskusiju koja IMA veze sa tenisom tako sto ces UPOZORITI na psovku ili dve, pa da ih ja cenzurisem, a ne obrisati ceo post?

Izvoli. Tvoj servis.

Za pocetak...ti neces pricati o mom poslu...
To sto ti lijepo srices je sasvim u redu...ali ono je bilo daleko od lijepo srocenog posta...
Ja nijesam navikao na takve postove niti cu da ih prihvatam...

Pricam sa visine...visok sam 190 centimetara...
To je jedina visina koju sam ja koristio...

Opomenuo sam te brisanjem posta...umjesto kaznjavanjem...sasvim uvidjajno od mene...

Sa mnom...od sad...samo o tenisu...

Ako imas zelju da budes zadnji...slobodno odgovori na post...ali ja vise ne odgovaram...

Za pocetak...ti neces pricati o mom poslu...
To sto ti lijepo srices je sasvim u redu...ali ono je bilo daleko od lijepo srocenog posta...
Ja nijesam navikao na takve postove niti cu da ih prihvatam...

Pricam sa visine...visok sam 190 centimetara...
To je jedina visina koju sam ja koristio...

Opomenuo sam te brisanjem posta...umjesto kaznjavanjem...sasvim uvidjajno od mene...

Sa mnom...od sad...samo o tenisu...

Ako imas zelju da budes zadnji...slobodno odgovori na post...ali ja vise ne odgovaram...

Za pocetak: daleko bilo da te neko kritikuje, a?...:dontunderstand:
Toliko o demokratiji i jednoumlju na ovom pdf-u...

Ne odgovori ti meni, sta ti se to nije svidelo u mom postu, sem eventualno jedne psovke u postu od pola strane, i vise nego ocigledne zgrozenosti ponasanjem Tebi Najdrazeg RF?
Jesu li ostali koji su se slozili sa mnom, kao npr. Meda koji je potpisao moj post, takodje zasluzili ban, ali, eto, dobar si covek, pa ces nam svima progledati kroz prste?

Hvala, Presvetli. Na uvidjajnosti, posebno. :worth:

Eto, banuj me. Naci ces vec neki razlog... Ironija, recimo. :dash:

:D Na njima sam redovno pucao dok nisam počeo da proučavam svetrke medije što se tiče njih mamu im *****... :D ps:nemoj da brišeš ovu psovku majke im ga nabijem, neka vide kladioničari da ne nasedaju. :p

Ne znam sta je rekao za sinoc ali znam da je u finalu Indiana vetar umalo skinuo Rafi onu tesnu majicu.. pa ga momci lepo odigrase i Endi mirno prizna poraz od boljeg

Marej je lepo rekao da je Rafa bolje igrao i da se bolje prilagodio...A to kad se neko zali na sunce,vetar itd je glupost,jer kako jednom tako i drugom teniseru....potpuno isti uslovi

@Najvisi Prema nekima sam tolerantniji...prema nekima nijesam...
Zasto je to tako? Zapitaj se...
Mozda mi je veci prijatelj Jankovic Fan od tebe...a mozda je nesto drugo po srijedi...
Daj...nemoj biti dijete...stvarno si pretjerao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back