ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ljudi on sa takvom igrom postize vrhunske rezultate i u svakom mecu odigrace bar 5 genijalnih poteza

Kada mu igra ne krene kako treba on ce umeti da je promeni,igraci poput Conge i Rodika mogu samo da sednu i placu

Al su smestili Novaku i stavili da igra na najvecoj zegi. Hahahaaa!!! Neverovatno. Garantujem da je Tsonga pobedio da bi Federer sa njim igrao u kasnijem terminu ali ovako ne posto je opste poznato da Nole puca kad je velika vrucina.

Ovo je bez sumnje novo delo potpisano rukom CIA-e... umesto da na teren prvo stave momke koji su tek sinoc zavrsili meceve oni namestaju jadnog Novaka i Feda koji su pauzirali jedan dan

stvarno nema logike!!

Da li neko zna gde mogu da najdem link za skidanje meca Del Potro - Nadal od juce?Bila bih i vise nego zahvalna.Ja ne znam kako je ona publika prezivljavala ali sam ja bila na ivici da izgubim zivce.I na svu srecu preziveh.Ziveo Del Potro.:)

Poslednja izmena:
ма ја се смејао Федереровом малеру јер је јака врућина сигурно на његовој страни, шта да се ради кад је тако,
у међувремену сам видео да пише 30степени тако да и нема неке вајде од облака. :(
мора завршити у 2 сета...
Ноле 7-6 7-5 Федерер
:D

i tako tunjav je 3. igrac sveta vec 2 godine!
uh, sto ja nisam tunjav.... :D

a protiv tsonge je covek izgleda imao pre svega problema sa stomakom...
ne mora da znaci da ce vremenski uslovi bas toliko uticati. :)

Ne moze se pomerati satnica.. hoce publika da se sunca

Novac koji ovi ljudi dobijaju suvise je veliki da bi se oko satnice bunili. Mada mislim da je Fedu potaman :D

Da ..ko pre neki dan kad je Tsonga sa nekim likom igrao pa su jednog gledaoca izneli sa terena posto mu pozlilo a mozda je i riknuo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back