ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mia U stilu nastavka pljuvanja po drugima reče da tip igrača kakav je Novak može uvek da pobedi..

Ne osporavam mu pobedu sutra ali brate to provociranje je na nivou dece od 7 godina...

Realno jedva se dovukao i dovde lose je igrao od pocetka kako je i rekla M-M...Dosta od njega za pocetak sezone na tvrdim podlogama...Sad kad bi ponovio sezonu na sljaci od prosle godine s tim da osvoji i Rim....:)

Pa da mi je neko rekao da ce drzati Australian Open i Indian Vels negde 1. januara ja bih skakao od srece,bilo bi ludo da je jurio i ovo

Njemu su misli vec posle Indian Velsa otsetale u Evropu

Rafa je za svoje standarde igrao stvarno neshvatljivo lose ali cu sa velikim olaksanjem gledati na ovaj poraz pred Majami 2010. jer bi me uzasavala pomisao na odbranu 1 GS i 2 Masters turnira

Ma koga briga kako je izgubio Nadal,covek je uzeo Masters,uzeo je GS i igrao jedno finale,igrao je Dejvis Kup...Pa dosta je od njega,stvarno! Na kraju krajeva,ne zaboravimo da igra na terenu koji mu je slabija strana,a upravo je tu uradio veliki posao! Sada moze da se steka malo,pa da uzme 4,5 trofeja na sljaci i to je to,ne treba mu vise.

E sad,ja se nadam da ce Fedex iskoristiti sto nema Nadala....I da uzeti napokon neki Masters :)

Znas i sama da sam u pravu,iako je ovo skroz cudan osecaj jer sam mrtav hladan gledao ove mec lopte nakon onih Nalbandijanovih iz Indiana :D

Federeru je smaknuta jedna nepremostiva prepreka do titule,ali ostaje simpaticni Skot :lol:

E fala :hvala:

On je meni NEVEROVATNO smesan,na simpatican nacin :D

Medjutim,osecaj koji taj covek ima za lopticu jednostavno je cudesan a i uporan je za trojicu. Da nema Rafe moj izbor verovatno bi pao na njega jer je iz Skotske

I stvarno nek sprzi Verdaska

Mia U stilu nastavka pljuvanja po drugima reče da tip igrača kakav je Novak može uvek da pobedi..

Ne osporavam mu pobedu sutra ali brate to provociranje je na nivou dece od 7 godina...

Ako je to rekao...bio je u pravu...
Nije to provociranje...
Samo je primjetio da je Novak u losoj formi...ali i pored toga ga smatra sposobnim da pobijedi njega samog(Rodzera)...
To je po meni kompliment a ne provokacija...

Red je bio da Nadal pokupi svoje stvari i ode u Spaniju...

Marej za sada razbija...

Federer bi mogao da osvoji ovo...jer ima sjajnu priliku...
Ako ne on...onda sam za Djokovica...

Ako je to rekao...bio je u pravu...
Nije to provociranje...
Samo je primjetio da je Novak u losoj formi...ali i pored toga ga smatra sposobnim da pobijedi njega samog(Rodzera)...
To je po meni kompliment a ne provokacija...

Novaka može sad i moja baba od 80 godina da pobedi.. Ne misli on trenutno, već uvek..

Ne igra Marej ništa specijalno večeras samo Verdasko nema pojma,a baš je sladak..:)

Tacno,nije dosadan no je smarac :) :) :)

Kad igra sa Federerom,defanzivan je kao italijanski fudbal,ali uporan je za 3 medalje! Da toga nema,ne bi on ni pobedjivao Federera.Ali,covek tako igra i dobija ga...

Inace,juce sam pronasao prvog coveka koji obozava stil igre Davidenka! Razocarao sam se,a smatrao sam da je dobar lik...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back