ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nije Novak glup,a nije ni imao nekog velikog izbora u ovakvim okolnostima. Sad ce verovatno videti i noc u Majamiju,ako nista a ono zbog imena protivnika

Conga je jednom uspeo da sastavi dve nedelje drmusanja po loptici u tri dobijena seta ali mislim da ni on nije toliko blesav da ne shvata kako takvom igrom nikad nece upisati svoje ime u neke ozbiljne teniske rezultate.

Isto sam ovo govorio pre mnogo meseci za Vaidisovu. Lepo su mi padale njene titule u klinackim godinama ali sam dobro znao da ce sve otici u majcinu cim joj se ta napadacka igra razbije jer neku rezervnu nema. Sad ne moze vezati tri pobede

ТОооо НОле ! најзад је пао тај Тсонга!!
ноле је већ добио преко 300 бодова и чека противника у 1/2 (федерер, родик, ноћас у 3 )
слабо је играо Тсонга, + Ноле био добар
:-D

Ova dvojica bi se na papiru trebali klati jer mrsaviji Rodik igra sjajan tenis a Mastersi postaju Fedova nocna mora

Ipak,ne treba zaboraviti da moze da mu vrati servis i vezanih ociju,a tad se Amerikancu ne pise dobro

Nadam se da cemo videti tri seta i da ce se Rodik manje ponasati kao Amerikanac jer ovo zajebavanje sa sudijama vec pocinje da me zesce iritira

Nemoj svega ti!!! Ako treba pustice ga Rafa po neki put ali ni tako nece osvojiti 4 koja mu trebaju

Nikad u zivotu necu zaboraviti izraz na Rafinom licu dok je stezao trofej za koji su mu govorili da ga nikad nece imati i gledao coveka kako pravi budalu od sebe i sve mu to kvari. Jos jednom ponavljam,pobednicku ceremoniju momka koji u tom trenutku jedini u istoriji drzi Rolan Garos,Vimbldon i betonski Australian Open on svesno pretvara u licni lament o 14. Gren Slem tituli :thumbdown:

Budi bre covek,reci da si posteno izgubio od mnogo umornijeg igraca i vrati se sledece godine pa pokusaj ponovo

Poslednja izmena:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

ma ne bih ga bacao kroz prozor...
mislim, slabo ko prolazi ispod u ovo doba, pa ne bi bilo zanimljivo... :lol:

-------

a za rodzerove suze se slazem... kvarne su i vise nego ja sto sam u njima uzivao. :D

• Podržavam
Reactions: M-M
Nemoj svega ti!!! Ako treba pustice ga Rafa po neki put ali ni tako nece osvojiti 4 koja mu trebaju

Nikad u zivotu necu zaboraviti izraz na Rafinom licu dok je stezao trofej za koji su mu govorili da ga nikad nece imati i gledao coveka kako pravi budalu od sebe i sve mu to kvari. Jos jednom ponavljam,pobednicku ceremoniju momka koji u tom trenutku jedini u istoriji drzi Rolan Garos,Vimbldon i betonski Australian Open on svesno pretvara u licni lament o 14. Gren Slem tituli :thumbdown:

Budi bre covek,reci da si posteno izgubio od mnogo umornijeg igraca i vrati se sledece godine pa pokusaj ponovo

Opet počinješ da preteruješ. Kakve veze ima to što je Rože plakao? Pokvario čoveku ceremoniju. Nije nego.Da je Nadal plakao ti bi rekao plakao od radosti jer je osvojio 14 ili 54 titulu šta god..Ne bi me čudilo da se i ti rasplačeš,jer pobogu Rafa plače..Ovako pošto nije i nemaš opravdanja za Federera tj Nadala onda ti smeta tuđe plakanje..Neka je plakao, time je dokazao da je čovek od krvi i mesa i sa emocijama a ne mašina..

Vjerovao sam u Endija ali svakako on ima najveci napredak na ATP listi...tako da nije strasno...od Federera nikad nije strasno izgubiti...

Novak je prosao...drago mi je posebno zbog toga...jer vidim da njegovi navijaci ne navijaju sa istim elanom za njega...

Novak je odlican...ali prestao je da napreduje...to mu je jedina greska...jer je on mlad i sigurno moze!

Ocekuje nas duel...Novak - Rodzer...bice lijepo za gledanje...:)

P.S. Vidim da se Nadal mucio ali ponekad mislim da to namjerno radi...

Opet počinješ da preteruješ. Kakve veze ima to što je Rože plakao? Pokvario čoveku ceremoniju. Nije nego.Da je Nadal plakao ti bi rekao plakao od radosti jer je osvojio 14 ili 54 titulu šta god..Ne bi me čudilo da se i ti rasplačeš,jer pobogu Rafa plače..Ovako pošto nije i nemaš opravdanja za Federera tj Nadala onda ti smeta tuđe plakanje..Neka je plakao, time je dokazao da je čovek od krvi i mesa i sa emocijama a ne mašina..

A jel bilo toliko tesko reci par recenica o Rafi i organizatorima i zavrsiti?? Pa on ima GS titula koliko i svi aktivni teniseri zajedno,zaista ne znam cemu ono. I sta ce biti u finalu Pariza kad sve skupa osvoji 6 gemova??

Rafa ne place!!! Momak je prosao golgotu da bi dosao do finala Vimbldona 2007. dok se ovaj setao po Londonu,izgubio je tesan mec i verujem da mu se ceo svet u tom trenutku srusio na glavu. Umesto da krene da cmizdri za dostignucem koje ima samo Bjorn Borg on se zakleo da ne postoji sila koja ce ga spreciti da taj trofej uzme sledece godine. Tako je i bilo

E pa tog coveka od krvi i mesa onda tek ceka plakanje... medjutim,kad krene da cmizdri nakon finala u Parizu ja cu prebaciti kanal dok taj teatar ne zavrsi pa cu onda vratiti i nastaviti da slavim peti Rolan Garos u nizu

Poslednja izmena:
Samo da Djokovic bude zdrav jer nisam shvatio oko cega je imao problema (stomak valjda) i u onom maratonskom gemu se videlo da nema zivota jedva je stajao na nogama. Ako bude sve ok nadam se finalu a u finalu ko zna....

Dakle,oako stoje stvari...Gledao sam poslednja dva meca Nadala i sta sam video? Ostali igraci pocinju protiv njega da igrjau kao do pre 2 godien sa Federerom-bez razmisljanja da mogu da pobede! Da,upravo to! Kako onda objasniti Vavrinku,koji je brat-bratu i te kako imao sansu da pobedi,a on mrljavi nesto....Ljudi,strah,verujte mi....Sa druge strane,taj strah je i opravadan.Nadal je doakzao da je trenutno najbolji na planeti,i dalje vraca sto drugi ne bi ni pokusali i naravno da je zasluzio da ga se protivnici plase i da dobija kad realno ne igra kako treba.A to su vec 2 vezana meca.

Koliko sam ja razumeo,Rafa sada igra 1/4 finale sa Del Potrom? A Marej sa Verdaskom? I da pobednici ovih duela idu jedan na drugog? Bice veselo kad opice tenis Verdasko i Del Potro :) :) :)

Za Federera....Ljudi,primetio sam da cak i velike Federerove pobede-a pobeda protiv Rodika to sigurno jeste,ovde vise niko ne kometnarise.Sta bi,navikli ste da Federer dobija,koliko ja gledam komentare,ovde ga ljudi komentarisu samo kada izgubi....?

I jedno pitanje,posto se bas ne mogu snaci na onpm rasporedu..A poksuao sam :(
Kad igraju Nole i Fed kao i ostali?I ko igra veceras,posto sam na poslu nocas,pa da imam razlog da ostanem budan ;)

Nole...eeee....eeeee..... :) Svaka mu cast,mada Tsonga je i sam kriv.Nole je odigrao bas kako treba iako nisam ocekivao da ce pobediti.Problem je samo sto mislim da Federer nece cekati da se Nole umori nego ce ga konstatno pritiskati.U svakom slucaju,ocekujem odlican mec i prolaz Federera.

Novak trenutno ne može da dobije Federera,što ne znači da neće u toku godine..Treba promena,ali ko sam ja da solim pamet nekome ko je ime u svetu tenisa.On najbolje zna šta mu je činiti..

Grizzly,navijam za Noleta,ali nisam fanatik i ne umirem ni kada pobedi ni kada izgubi,sve u granicama normale..Srećna sam,bez potrebe da ga dižem u nebesa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back