ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tsonga definitivno ne odgovara Djokovicu jedino ga ja dobio u Australiji gde je bio beton a i u Majamiju je beton tako da bi konacno trebao da ga sabije.

Nije glupo i nije dzabe jer zelim da sto pre dodje do ATP pobede broj 400. Takodje,mislim da mu nista ne predstavlja vece zadovoljstvo od igranja na sljaci i novog dokazivanja da je sljaker kakvog svet nikada nije video.

Uostalom,nikakve privilegije i ustupci njemu ne trebaju,posebno ne na sljaci. Dobice tih 25 meceva a onda ide u ponovno osvajanje Londona

Poslednja izmena:
1/4 postavka u Majamiju jednostavno nije mogla biti jaca i ne bi me cudilo da bude najkvalitetnija na Mastersima do kraja sezone!!!

Del Potro i dalje juri svoju prvu veliku pobedu ali sumnjam da je Rafa taj koji ce mu je prvi dati. Ostala tri para su jednostvano sjajna i bice svasta

Ne bih rekao da sam mu dao bilo kakav kompliment,nema potrebe za tim. Trece mesto na listi mu nikad nisam osporavao,mada ce to uciniti Skot uskoro

Poslednja izmena:
Inace,ovaj Conga je jedan obican buzdovan!!

Bolne grimase pravio je i protiv Simona a ne verujem da je ovo danas bilo vise od 70% njegovih pravih mogucnosti. Ovakav broj as udaraca za njega je smesan

I upravo zbog toga sto ume samo da opali lopticu kao maljem on danas nije mogao uraditi apsolutno nista jer ne ume ni da udari slajs ni da na neki drugi nacin umrtvi igru protiv coveka koji je umirao zbog vrucine. U najvaznijim trenutcima on pokusava da skine paucinu sa krajnje linije terena a uopste nije usao u ritam svojih udaraca

Neka si izgubio kad si glup

Inace,ovaj Conga je jedan obican buzdovan!!

Bolne grimase pravio je i protiv Simona a ne verujem da je ovo danas bilo vise od 70% njegovih pravih mogucnosti. Ovakav broj as udaraca za njega je smesan

I upravo zbog toga sto ume samo da opali lopticu kao maljem on danas nije mogao uraditi apsolutno nista jer ne ume ni da udari slajs ni da na neki drugi nacin umrtvi igru protiv coveka koji je umirao zbog vrucine. U najvaznijim trenutcima on pokusava da skine paucinu sa krajnje linije terena a uopste nije usao u ritam svojih udaraca

Neka si izgubio kad si glup
slazem se.

cak je i novak skapirao da mu je bolje da produzuje poene pred kraj meca, onda kada bi protiv svakog drugog trebao da ih skrati (jer ne znam da bi jos neko ko je stigao do 1/4f igrao onako rizicno protiv nekoga ko samo sto se nije srusio)...

novak je uradio sve kako je i trebalo, i bez maximalne igre (rekao bih pre svega pametno) i pored svih problema (i precutnog hvala za tsongu)- prosao dalje. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back