ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako dobra stvar kod Mareja je to sto moze konstantno da dolazi do finala i polufinala, njega trenutno mozi da pobede samo Rafa, sa Noletom nije dugo igrao, i mislim da bi ga dobio, a Feda da nespominjem.

Kad bi uspeo da uzme bar 1 Gs ove godine ima velike sanse da bude br 2, a za dalje ko zna :)

Ko te pita za stil igre, Marej je tu, priblizava se vodecima, Federeru je nocna mora...

ma Fed je sam sebi noćna mora ;)
a Marej sa ovako "konstantnom" igrom se neće približiti nikome...mi maštamo o tome kako je Marej opak igrač kada je u finalu, a zaboravljamo da posle svakog uspeha na sledeća tri turnira najčešće ne uradi ništa...

i to opasno...
srecom, novak ne brani nista u majamiju... od ovog trenutka prosle godine je vec bio slabiji (ali ima rimski masters)... pa ako prezivi wimbledon kao 3.... dobre su sanse da ce i ostati na tom mestu na kraju sezone (jer marej ima dosta da brani u siroj zavrsnici sezone)... naravno, sve to osim ako fedja ne priredi nesto "lepo" kada mu se rodi celjade.... :D

Priredice zabavu pod satrom.. Rafu u vr' cela,da mu se oduzi za ono brukanje na ceremoniji u Melburnu :D

Iskreno,prosle godine negde u aprilu Srle i ja mozgali kojim ce cudom Rafa odbraniti bodove iz prva tri betonska meseca a on ih mukica jos i povecao. Verujem da ovakvom igrom lagano veze 1. januar 2009. i 1. januar 2010 a ova trojica ce se bogami klati jer imaju dobre rezultate i samo je pitanje ko ce prvi puci

Meni samo nije jasno sta bedni nikolaj davidenko i dalje radi na mestu 5 :dash:

Ali vidim da nece braniti Majami tako da je to valjda konacni pad

Rafa vec na sledecem turniru ide na +23 miliona zaradjenih dolara i uskoro preskace Kafeljnikova za mesto medju prvih 5 svih vremena (i da je hteo ne bi mogao izabrati bolji trenutak za vanserijski tenis)

Boris Beker sa svojih 25 milki pasce veoma brzo a onda krece lov na Andreov 31 milion

Sto se tice bodova koje ima Rafa,tacno se secam kako smo i gde smo razmatrali pod kojim uslovima i kako Rafa moze da sacuva boodve..Kad on,manijak,sve nas zeznuo....Pokvarenajk katalonski ;)

No,sto smo bilzi sljakerskom delu sezone,interesanto,vise i ne kalkulisem sta Rafa tu moze da izgubi.On tu nista ili vrlo malo moze da izgubi i to je najtragicnije za ostatak karavana! Jednostavno,mislim da ce tu Federer takodje uzeti neku bedu odo bodova,tek malo vise nego prosle sezone,a najvise me je strah RGa i finala koje brani...Iako,realno,Federer najbolje igra upravo na GSovima :)

A i ja sam nesto gledao listu..Aj sto Davidendko i dalej drzi poziciju br 5,iako nikako ne znam kako,obratite paznju da Tsonga uopste nije u Top 10 igraca!

E da,u 24H danas izasao intervju sa Armenulicem,.koji kritikuje Marjana vajdu i preporucuje Noletu da promeni trenera..pa vi viidte.

Pred tri crvena Mastersa i Rolan Garos svake kalkulacije su bespotrebne jer se zna kome ce otici sva 4 trofeja... ovako sigurnim servisom i bekhendom on je jednostavno nepobediv,na svojoj podlozi posebno

Mislim da nece biti nikakvih problema za Federera u Parizu i da ce ponovo biti isprasen u finalu... njemu niko osim Rafe tu ne moze uzeti tri seta

Koj je bre njegov problem??? Propusta Estoril koji je osvojio (aj to je OK),ali onda propusta i Monte Karlo koji po meni niko normalan ne propusta,ali bas niko normalan.Sta sad,hoce li i RIm propustiti?

Dzabe mu sve to,ne znam sta je u pitanju...Povredu ne moze da izmisli mesec dana ranije,a ako misli da moze da se spremi za RG tako to nece da igra,onda svaka mu cast,redja glupost za gluposcu.

Vise ne znam ni sta mu je cilj,da li da ima najvise nedelja na vrhu,da li da ima najvise GSova?Sta,kao Mastersi se ne racunaju,manji turniri se ne racunaju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back