ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOLE nije nikada ni pao.
Malo je pazirao i nije odigrao kako je mogao na AO i ljudi odma misle da je krizirao.
Pa ne moze covjek da uzima turnir za turnirom da bi non stop bio aktuelan ;).
Bice jos mnogo toga od NOLETA ove godine.

IDEMO NOLE...

e ali znaci kako je isao kroz ovaj turnir, tako je igrao sve bolje i bolje... sva smo njegova izdanje videli... bilo je- (skoro) od ocaja pa do vrha... :)
dobro, sad ce se neki pitati sta bi bilo da je naleteo na mareja, a pogotovo na federera ili nadala.... ali- titula je tu sto je najvaznije, a pomeni je i veoma zasluzena! :D

e dobro, sad ce se neki pitati sta bi bilo da je naleteo na mareja, a pogotovo na federera ili nadala.... ali- titula je tu sto je najvaznije, a pomeni je i veoma zasluzena! :D

Upravo ovo komentatori EUROSPORT-a nisu propustili a da ne kažu!!!
Ne znam da li grešim, ali stekla sam utisak da komentator Eurosport-a prilično minimiziraju Noleta kao tenisera, a nije mi jasno zašto????!!!

e sa tim se bas ne bih slozio... u njegovim je rukama (prosecnom igrom na pocetku) kad nema mog Rafe ili Feda,Mareja i posebno Conge... a to se,nadam se,vise nece ponoviti ove godine

Upravo ovo komentatori EUROSPORT-a nisu propustili a da ne kažu!!!
Ne znam da li grešim, ali stekla sam utisak da komentator Eurosport-a prilično minimiziraju Noleta kao tenisera, a nije mi jasno zašto????!!!

Kako zasto?? Pa Eurosport je engleski kanal prvenstveno. Kad si na Eurosportu mogla da vidis neku vest iz vaterpola na primer?? Nikad.
Recimo gledam im vesti u sredu kad su grobari dobili Unikahu.....ide prvo vest iz fudbala liga sampiona, pa onda iz nekog engleskog retard kupa fudbalskog ( ajde kao to da razumem ako su vec krenuli fudbalom pa i da zavrse sve vesti sto se fudbala tice ) ...e onda ide Golf....koji procenat stanovnistva u Evropi zaista zanima taj golf.Mozda 0,1%.
Pa je onda jos neka vest isla i tek onda basket euroliga stim sto su prikazali malo snimke sa svih meceva osim iz Malage gde su grobari igrali......takodje u petak vesti iz polufinala Dubaia nije ni bilo.

e ali znaci kako je isao kroz ovaj turnir, tako je igrao sve bolje i bolje... sva smo njegova izdanje videli... bilo je- (skoro) od ocaja pa do vrha... :)
dobro, sad ce se neki pitati sta bi bilo da je naleteo na mareja, a pogotovo na federera ili nadala.... ali- titula je tu sto je najvaznije, a pomeni je i veoma zasluzena! :D

Pa kako nije zasluzena. Prvo tu je Simon bio koji igra sjajno i koji je i Nadala pobedjivao.....a i Ferer je igrao sjajno.

Eurosport je francuski kanal

Osnovali su ga prvo Britanci European Broadcasting Union and Sky Television...a kasnije ga je uzeo TF1 ....ali generalno urednistvo je englesko.
A sto se tice te cinjenice da ne vole Djokovica........to je vise nego primetno......covek je Srbin i to ne skriva a zna se kako nas voli ta EU i USA. Znamo kako su mu uvaljivali na AO pa cak i na ovom turniru u Dubaiu....protiv Cilica sudjenje je bilo katastrofa protiv Noleta.....a zatim mada je igrao nocni termin stalno i plus bio je prvi nosilac oni ga stave u dnevni termin da igra sa Simonom....a zna se da je Noletova slaba tacka vrucina......tako da i na ovom turniru su mu podmetali klipove na sve strane a time je njegova pobeda jos veca i znacajnija

Poslednja izmena:
Dakle...ako sam ja dobro razumeo

Protiv Novaka Djokovica vodi se konstantan rat... kako medijski (na celu sa vrhovnim zlom Eurosportom) tako i direktan na terenu (jer on,jelte,ne moze traziti celinz kao ostali igraci)

Usudio bih se da kazem da ovo seze sve do demona Amerike i Evropske Unije (Svajcarska je veoma uticajna zemlja,vodila je silne ratove i vodi glavnu rec u svetu,iako nije clan EU,otud i Fedovi uspesi) a ici cu i toliko daleko da kazem da je prste umesao i judeo-masonski lobi... sve sa ciljem da ovaj covek nikad ne dostigne Feda i Rafu,posto ga se oni jako boje

E sad,kad je vec prikazao ovako maestralnu igru i savldao sve same vedete svetskog tenisa uprkos svih onih koji su zeleli da to ne uradi,treba da mu daju poene onog pravog Mastersa 1000

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back