ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto se tice te cinjenice da ne vole Djokovica........to je vise nego primetno......covek je Srbin i to ne skriva a zna se kako nas voli ta EU i USA.

ma poenta je da engleska teniska javnost ne voli Đokovića zato što je i dalje najveća prepreka Mareju za napredak...ta priča o ljubavi/mržnji EU ili USA prema nama je previše široka tema i nema veze sa tenisom...

SVAKA CAST NOVACE!!!Veliki je sampion ovaj momak,jer osvaja turnire i kad ne igra najbolje...A ovi sto ga opet pljuju mogu samo to i da rade,ali skroz su nebitni...Licno mi je zao sto nije igrao sa Marejem u finalu,jer bi ga Novak otkinuo 100 posto!U svakom aspektu je bolji teniser od Mareja,a kod Mareja je evidentan pad forme za koji sam znao da ce odci,jos je sad preda mec...

ma poenta je da engleska teniska javnost ne voli Đokovića zato što je i dalje najveća prepreka Mareju za napredak...ta priča o ljubavi/mržnji EU ili USA prema nama je previše široka tema i nema veze sa tenisom...

Na Eurosportu cete o Novaku procitati samo ako osvoji titulu, inace nista... ali zato smaraju sa Marejom i Federerom samo tako.. milsim da bi stavili i sta su jeli :thumbdown:

Upravo ovo komentatori EUROSPORT-a nisu propustili a da ne kažu!!!
Ne znam da li grešim, ali stekla sam utisak da komentator Eurosport-a prilično minimiziraju Noleta kao tenisera, a nije mi jasno zašto????!!!

Uvek su bili .... kad je u pitanju Novak.. Ja bi da sam Novak samo rekla da baba ima brkove bila bi deda. Uzdižu Mareja ko da je bog a on ne znam jeli mi odvatniji kao faca ili kao teniser kad počne da davi onu loptu ko zmija žabu..

Na Eurosportu cete o Novaku procitati samo ako osvoji titulu, inace nista... ali zato smaraju sa Marejom i Federerom samo tako.. milsim da bi stavili i sta su jeli :thumbdown:
pa kad je novak usao u finale, posle izuzetnog meca protiv simona... njima je na naslovnoj od sajta bilo to da britanija ima igracicu u prvih 50; tj. njena prica koja se svodi na to da ona (tamnoputa keotvang, ili tako nekako) podrzava ostale britanske igracice koje zele da napreduju!? :roll:

marej je bre opasan... ako novak nastavi da igra kao u poslednje 2 partije, a marej kao u poslednje vreme [a uvek vece sanse da odrzi kontinuitet ima onaj koji ga duze vreme vec ima.... (mada ja mislim da je novaku ovaj turnir dao mnogo i da je na njegovom kraju bio dobar skoro kao na AO-u 08)].... bice tu negde. svi ovi sa vrha (znaci njih 4ica pa mozda + conga) moci ce da dobiju jedni druge bez iznenadjenja...

u stvari- u tom slucaju bih jedino smeo da se kladim na rafine titule na sljaci... proslih godina sam jos i mislio da neko moze da ga dobije, ali kada dodje vreme za sljaku- nadal je neprikosnoven... skoro pa samo nepredvidjene okolnosti mogu da ga sprece da pokupi sve... prosto neverovatno koliko je ubedljiviji na toj podlozi (a ubedljiv je i na betonu)...

kakogod... sa nestrpljenjem ocekujem nastavak sezone... svaka je sve bolja izgleda... :)

---------------

a sto se tice toga da neko ima nesto protiv novaka... ok- ja kapiram da ne moze sve da bude kako mi zelimo. nijednom teniseru nije tako... i gotovo nikada ne optuzujem nekoga da nesto radi protiv novaka zato sto je srbin...

borim se protiv paranoje dobro; i jedino mi ponekada ne uspeva kada su u pitanju britanci. ne povezujem to ni sa pricama o novakovom neuzimanju njihovog drzaljanstva, ni sa time sto se od novaka i mareja ocekivalo podjednako mnogo, a ovaj drugi ovog prvog (jos) nije dostigao...

pre bih rekao da su britanci generalno previse naduvani (sto ne znaci da mi nismo; ali nas se glas ionako ne siri toliko... :lol:)... nevezano za pricu o srbiji...

amere necu ni da pominjem...

Poslednja izmena:
Dakle...ako sam ja dobro razumeo

Protiv Novaka Djokovica vodi se konstantan rat... kako medijski (na celu sa vrhovnim zlom Eurosportom) tako i direktan na terenu (jer on,jelte,ne moze traziti celinz kao ostali igraci)

Usudio bih se da kazem da ovo seze sve do demona Amerike i Evropske Unije (Svajcarska je veoma uticajna zemlja,vodila je silne ratove i vodi glavnu rec u svetu,iako nije clan EU,otud i Fedovi uspesi) a ici cu i toliko daleko da kazem da je prste umesao i judeo-masonski lobi... sve sa ciljem da ovaj covek nikad ne dostigne Feda i Rafu,posto ga se oni jako boje

E sad,kad je vec prikazao ovako maestralnu igru i savldao sve same vedete svetskog tenisa uprkos svih onih koji su zeleli da to ne uradi,treba da mu daju poene onog pravog Mastersa 1000

Rekao bi da melo preuvelicavas i da izvlacis iz konteksta.
Namoj uvjek naturati svoje stavove ;).
Pricano je uopsteno o tome da se nasi sportisti ne provlace kroz medije onako kako bi trebali ;).
Kontas???

Poslednja izmena:
A je li tebi palo na pamet da je to zbog toga sto nasi sportisti nijesu dovoljno dobri?

Oni nisu dovoljno dobri, oni su odlicni ma sta vi pricali ;) Svaka zemlja bi zelela da ima tenisere kao sto su Ana, Novak, Jelena... Tako mala zemlja, a 3 vrhunska tenisera ;)
Mislim da je kod Engleza cista zavist i nista drugo, ne mozes reci da je Marej bolji od Novaka, rezultati sve govore:super:

Oni nisu dovoljno dobri, oni su odlicni ma sta vi pricali ;) Svaka zemlja bi zelela da ima tenisere kao sto su Ana, Novak, Jelena... Tako mala zemlja, a 3 vrhunska tenisera ;)
Mislim da je kod Engleza cista zavist i nista drugo, ne mozes reci da je Marej bolji od Novaka, rezultati sve govore:super:

Ja nijesam rekao da je Marej bolji od Novaka...
Ali zasto bi pobogu Britanija hvalila vise Novaka od Mareja? Je li Srbija hvali vise Federera od Novaka?

Zasto ocekivati od drugih nesto sto ne mozes ocekivati ni od sebe?!

Da su nasi sportisti najbolji na svijetu onda bi se o njima najvise pricalo...problem je u tome sto su dobri ali nijesu najbolji...i zato se o njima ne prica koliko o najboljima...

Zar ocekujete da treba da se prica o Jeleni Jankovic kao o sestrama Vilijams?
Ili da se prica o Novaku kao o Nadalu i Federeru?

E, ja to ne ocekujem...izvinjavam se zbog toga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back